the_kami 30.03.04, 09:13 Kondzio, Ty dobrze wiesz, czego ja Ci życzę, nie? Zatem tego, i jeszcze wszystkiego tego, czego życzysz sobie sam. O! Uściski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: A urodziny dziś ma kto?!?!? 30.03.04, 09:17 Ha... zawszwe znajdzie się ktoś kto pamięta ;-)) Od nas też wszystkiego naj... niech słonko zawsze Ci świeci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A urodziny dziś ma kto?!?!? 30.03.04, 09:28 > Ha... zawszwe znajdzie się ktoś kto pamięta ;-)) I ten sam ktoś ma rzekomo krótką pamięć - jakoś wybiórczo krótką :-P Najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: A urodziny dziś ma kto?!?!? 30.03.04, 09:47 the_dzidka napisała: > I ten sam ktoś ma rzekomo krótką pamięć - jakoś wybiórczo krótką :-P > Najlepszego. Kciałam powiedzieć, że po naszej wczorajszej (wiadomej! :-D) rozmowie uświadomiłam sobie, że Kondzio też jakoś teraz niezadlugo. Zatem dziś porankiem zadałam mu pytania, i uzyskałam odpowiedź :-D O! Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: A urodziny dziś ma kto?!?!? 30.03.04, 09:43 ciamkujem Wam wszystkim. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: A urodziny dziś ma kto?!?!? 30.03.04, 11:46 the_kami napisała: > Kondzio, Ty dobrze wiesz, czego ja Ci życzę, nie? > Zatem tego, i jeszcze wszystkiego tego, czego życzysz sobie sam. O! > > Uściski I wszystkiego dobrego we wogóle. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: A urodziny dziś ma kto?!?!? 30.03.04, 12:04 the_kami napisała: > Kondzio, Ty dobrze wiesz, czego ja Ci życzę, nie? > Zatem tego, i jeszcze wszystkiego tego, czego życzysz sobie sam. O! I ja też Kondziowi wszystkiego najlepszego! marcin Odpowiedz Link Zgłoś