gag-a29 15.10.10, 18:25 Czy to jest jeszcze możliwe chodzą po świecie jeszcze takie okazy bo ja mam wrażenie że zdrada dla faceta to chleb powszedni strasznie mnie to złości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaja2001 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 15.10.10, 23:02 Są tacy są, tylko jeszcze takiego nie znalazłaś...nie trać nadziei...jeśli znajdziesz tą prawdziwą miłość będzie Ci wierny zaufaj... Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia37 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 15.10.10, 23:10 Nie ma takich mężczyzn bez urazy !!!! Możę będzie Ci werny przez 10 lat ale i tak Cię zdradzi !!! "SAMO ŻYCIE " Odpowiedz Link Zgłoś
turmalin37 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 16.10.10, 20:38 oczywiście że są tacy, wystarczy jeśli rozumie jedna jedyną rzecz, zdradzając kogoś tak naprawde zdradza siebie, bo ma gdzieś ideały, zasady i miłość dla której rzucał wszystko... osoba zdradzająca często nie jest świadoma tego, że robiąc krzywdzi każdą ze stron ale i siebie również... Odpowiedz Link Zgłoś
tautschinsky Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 12:49 turmalin37 napisał: > oczywiście że są tacy, wystarczy jeśli rozumie jedna jedyną rzecz, zdradzając k > ogoś tak naprawde zdradza siebie, bo ma gdzieś ideały, zasady i miłość dla któr > ej rzucał wszystko... osoba zdradzająca często nie jest świadoma tego, że robią > c krzywdzi każdą ze stron ale i siebie również... Ależ dyrdymały wyklepujesz. Są one z tej samej parafii co samogwałt - określenie ukute przez czarnych. Masturbując się nie gwałcisz siebie, jakby niektórzy chcieli, podobnie jak jedząc (z głodu lub przyjemności) nie gwałcisz swojego żołądka. Powody zdrady mogą być różne. Od tej, że osoba, którą się "zdradza" sama zdążyła już niejednokrotnie zdradzić. Nie przez kopulację można to tylko uczynić! Poza tym mężczyźnie są poligamiczni ze swej natury i tylko więzy społeczne i karne trzymają większość ich chuci w ryzach. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_mis_ochodzki Bierny Mierny ale Wierny. 29.10.10, 17:09 to chyba dowód na to ze kobiety jednak nadaja sie do polityki kobieto! znaj swoje ograniczenia! www.youtube.com/watch?v=cGjTgmZcwR0 jesli ich nie znasz poznasz je na filmie Odpowiedz Link Zgłoś
plec.na.plazy Bzdury 29.10.10, 12:53 > bo ma gdzieś ideały, zasady i miłość dla któr > ej rzucał wszystko.. Daruj sobie te sentymenty rodem z literatury. W te ideały w te zasady i tą miłość - jedyną, prawdziwą i na całe życie wierzą JEDYNIE kobiety. Istnieje tylko chłodny rachunek - "co tracę", "co zyskuję". Ci którzy zdradzają mają po prostu mało do stracenia: -żona jest od nich zależna finansowo -żona wierzy w wieczną i niezachwianą miłość, więc wszystko wybaczy -mają mały majątek albo intercyzę Więc jak tylko czegoś im brakuje zaczynają sobie szukać czegoś na boku. Ci którzy są wierni mają dokładnie na odwrót - kobietę z silną pozycją finansową, zdecydowaną i taką która puści z torbami delikwenta w razie zdrady. Wyjątkiem w teorii są tylko spontaniczne skoki w bok, często motywowane chętną samicą, która akurat się nawinie i ilością wypitego alkoholu. Ale wtedy już matka natura i instynkt przejmują pałeczkę Więc drogie panie odrzućcie te wszystkie dyrdymały z romansów i kina made in Hoollywood, przysięgi i formułki, które wypowiadacie przed księdzem czy urzędnikiem stanu cywilnego. Przysięgać to sobie można - ja każdej z Was mogę obiecać wieczną miłość i oddanie, a ile w tym prawdy to już inna bajka. Zastanówcie się natomiast co wasz partner ma do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zamknij_oczy Oczywiście, że piszesz bzdury 29.10.10, 15:56 plec.na.plazy napisał: > > bo ma gdzieś ideały, zasady i miłość dla któr > > ej rzucał wszystko.. > > Daruj sobie te sentymenty rodem z literatury. > W te ideały w te zasady i tą miłość - jedyną, prawdziwą i na całe życie wierzą > JEDYNIE kobiety. Kompletna bzdura. > Istnieje tylko chłodny rachunek - "co tracę", "co zyskuję". Ci którzy zdradzają > mają po prostu mało do stracenia: > -żona jest od nich zależna finansowo > -żona wierzy w wieczną i niezachwianą miłość, więc wszystko wybaczy > -mają mały majątek albo intercyzę Głupoty pleciesz. > Więc jak tylko czegoś im brakuje zaczynają sobie szukać czegoś na boku. > > Ci którzy są wierni mają dokładnie na odwrót - kobietę z silną pozycją finansow > ą, zdecydowaną i taką która puści z torbami delikwenta w razie zdrady. Kolejna idiotyczna teoria. Sugeruję nie mierzyć wszystkich własną miarą i nie generalizować. Musisz mieć w swoim otoczeniu wyłączenie miałkich, śliskich kolesi skoro, krynico mądrości, twój umysł wyprodukował taki stek bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
plec.na.plazy chyba ty 29.10.10, 17:00 > Sugeruję nie mierzyć wszystkich własną miarą i nie generalizować. Musisz mieć w > swoim otoczeniu wyłączenie miałkich, śliskich kolesi skoro, krynico mądrości, > twój umysł wyprodukował taki stek bzdur. Moje stwierdzenia są podparte obserwacjami. No ale, żyj sobie dalej w swoim bajkowym świecie księżniczek i "a potem żyli długo i szczęśliwie" ;) Potwierdza się tylko to co pisałem w innym poście - w tym wątku wychodzi na to, że niektóre kobiety mają więcej jaj niż niektórzy (patrz wyżej) mężczyźni i potrafią spojrzeć prawdzie w oczy. Rzeczywiście nie tylko kobiety wierzą w nierozerwalne uczucie - jest też paru beznadziejnych romantyków.... Cóż panowie-proponuję odszukać dawno zagubione cojones i spojrzeć na świat takim jakim naprawdę jest, a nie taki jak w tv oglądacie. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: chyba ty 29.10.10, 17:40 Jestes skrajnym cynikiem, Palec. Zarazasz otoczenie tym cynizmem jak ospa wietrzna. Odpowiedz Link Zgłoś
angielski_kochanek Re: Bzdury 05.11.10, 15:44 > Więc jak tylko czegoś im brakuje zaczynają sobie szukać czegoś na boku. No właśnie. Mi na przykład brakuje seksu w kuchni, na dywanie, w łazience... oraz lodzika od początku do końca. To wszystko kiedyś było, ale się skończyło. Teraz tylko po ciemku pod kołdrą. A skoro żona nie chce, to zawsze się znajdzie taka co zechce. Faceci (jak wszystkie samce w świecie zwierząt) myślą w pierwszej kolejności członkiem, żadne przysięgi małżeńskie wymyślone przez Kościół tego nie zmienią. A skoro kobieta nie dostarcza tego co dostarczała kiedyś, no cóż... Ach, i uprzedzę kolejne pytania - łudziłem się, że się żonie odmieni, przez dobre 10 lat. Teraz już się nie łudzę, tylko staram się jeszcze coś zaczerpnąć z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
lilla90 Re: Bzdury 14.11.11, 22:00 wiesz kurde dobrą odpowiedz dałeś- dokładnie calutka prawda:/ tylko kur** powiedz mi jedno czemu jak faceci zdradzają to jest ok a jak żonka raz się z kimś spotka - nie mówię o sexie to jest szmatą i puszczalską i cała wina spada na nią że w małżeństwie się nie udaje?? wiesz pytam ciebie bo zajebiście trzeźwo myślisz:) mam męża jest we francji i dowiedziałam sie ze zdradaza i co przyjedzie w grudniu i co mam kuźwa zrobić???? dokłądnie tak jak piszesz zależna finansowo jestem, kocham i nienawidzę go, i mamy dwójkę małych szkrabów... wali się wszytsko.... gdyby tylko żałował i chciał się naprawić - bujam w obłokach no nie?? :( Odpowiedz Link Zgłoś
masqar Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 16.11.10, 13:57 kawusia37 napisała: > Nie ma takich mężczyzn bez urazy !!!! > Możę będzie Ci werny przez 10 lat ale i tak Cię zdradzi !!! > "SAMO ŻYCIE " Nie ma? Mylisz się! Znam taką osobą bardzo dobrze, która nie preferuje skoków w bok, a nawet się tym brzydzi - choć okazji miał i ma wiele, to do żadnej nie dopuszcza i nie dopuści. Marnowanie życia i niszczenie przyjaźni czy związku z inną osobą to najgorsza rzecz jak istnieje. Staje się coraz popularniejsza, którą na co dzień widzimy nie tylko obok nas; tak że i w telewizji związki między aktorami. Możecie mnie uważać, za nieskromną osobę, ale powiem krótko: - Tą osobą jestem Ja. Jeśli nie wierzysz to trudno, ale tak jest. Mam 31 lat i mieszkam w okolicach Krakowa. Miłego dnia, masqar@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 16.11.10, 16:45 masqar napisał: > Nie ma? Mylisz się! > > Znam taką osobą bardzo dobrze, która nie preferuje skoków w bok, a nawet się ty > m brzydzi - choć okazji miał i ma wiele, to do żadnej nie dopuszcza i nie dopuś > ci. Marnowanie życia i niszczenie przyjaźni czy związku z inną osobą to najgors > za rzecz jak istnieje. Staje się coraz popularniejsza, którą na co dzień widzim > y nie tylko obok nas; tak że i w telewizji związki między aktorami. Możecie mni > e uważać, za nieskromną osobę, ale powiem krótko: - Tą osobą jestem Ja. Jeśli n > ie wierzysz to trudno, ale tak jest. Mam 31 lat i mieszkam w okolicach Krakowa. > > Miłego dnia, > masqar@gmail.com Heh, i to nazywa sie sprytne ogloszenie towarzyskie!! Bierzcie przykład:) Chciałabym z Tobą porozmawiać tak np. za 10 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
masqar Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 21.11.10, 12:56 > > Heh, i to nazywa sie sprytne ogloszenie towarzyskie!! Bierzcie przykład:) > > Chciałabym z Tobą porozmawiać tak np. za 10 lat:) > Dobrze, nie ma problemu. Wyżej podany adres e-mail będzie w dalszym ciągu aktualny. Po dziesięciu latach możesz pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ayla8 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 02.12.10, 06:29 głupia baba jesteś ja przez 12 lat ślubu byłem wierny - nie przykładaj wszystkich do swojej miary Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: nie ma takich 15.10.10, 23:30 Jako facet,stwierdzam autorytatywnie-kazdy facet zdradza. I jak to stwierdzil rozmowca powyzej-to nie jest kwestia czy-tylko kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: nie ma takich 17.10.10, 00:23 leziox napisał: > Jako facet,stwierdzam autorytatywnie-kazdy facet zdradza. Zgadzam się. Wreszcie to mężczyzna potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: potwierdzam 29.10.10, 12:35 Jak nie dzisiaj to jutro albo za kilka lat. Pewnych rzeczy się nie ominie, kiedy żona robi się stara i gruba albo po prostu przestaje się starać i zaczyna być upierdliwa, natura u faceta się upomni. Zrobi to z sekretarką, młodszą kochanką albo po prostu dzi*ką. Odpowiedz Link Zgłoś
martica Re: potwierdzam 29.10.10, 13:17 Tez sie neistety pod tym musze podpisac, a bedac z ta kochanka bedzie jej wmawial ze jego zona jest najwredniejsza pod sloncem. Wierny facet to gatunek umierajacy, niestety pod wplywem DDT mozg u mezczyzn zmienil polozenie z glowy do partii nizszych :-D three-gun-max napisał: > Jak nie dzisiaj to jutro albo za kilka lat. Pewnych rzeczy się nie ominie, kied > y żona robi się stara i gruba albo po prostu przestaje się starać i zaczyna być > upierdliwa, natura u faceta się upomni. Zrobi to z sekretarką, młodszą kochank > ą albo po prostu dzi*ką. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Wierny facet to gatunek S-F, nigdy nie istniejacy. 29.10.10, 13:32 > Tez sie neistety pod tym musze podpisac, a bedac z ta kochanka bedzie jej wmawi > al ze jego zona jest najwredniejsza pod sloncem. Wierny facet to gatunek umiera > jacy, Wierny facet to gatunek S-F, nigdy nie istniejacy.. > niestety pod wplywem DDT mozg u mezczyzn zmienil polozenie z glowy do par > tii nizszych :-D Zawsze tam byl.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
photoreporter Re: nie ma takich 29.10.10, 13:26 "leziox" czy my sie znamy, czy ja dawalem Ci prawo mowienia za mnie?? nie przypominam sobie, wiec nie wypowiadaj sie autorytatywnie w imieniu calej meskiej populacji. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: nie ma takich 29.10.10, 17:29 leziox napisał: > Jako facet,stwierdzam autorytatywnie-kazdy facet zdradza. Jako facet napiszę: Nie oceniaj wszystkich swoimi kategoriami bo to podstawowy błąd przedstawienia swojej doskonałej ogólnej wiedzy zachowań społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
lilla90 Re: nie ma takich 14.11.11, 22:05 leziox napisał: > Jako facet,stwierdzam autorytatywnie-kazdy facet zdradza. > I jak to stwierdzil rozmowca powyzej-to nie jest kwestia czy-tylko kiedy. dokładnie tylko czemu was tak strasznie boli i szlak was trafia jak my was zdradzamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt mnie wcale. 08.01.12, 21:01 lilla90 napisała: dokładnie tylko czemu was tak strasznie boli i szlak was trafia jak my was zdradzamy?? mnie wcale, tylko zeby mi to dyskretne bylo i bez zadnych konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago2012 "kazdy facet zdradza" - bzdura 08.01.12, 23:00 powtarzana przez ludzi glupich i podatnych na manipulacje ... . Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Nie masz racji 28.10.10, 22:47 Pojęcie zdrady jak najbardziej istnieje. Właśnie o nim rozmawiamy. To, że Ty zdradzasz żonę nie oznacza, że inni też tak postępują. Nie można swojego zachowania przekładać na zachowanie całej populacji. Leziox, Ciebie też to dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Nie masz racji 29.10.10, 01:45 tapatik napisał: > > To, że Ty zdradzasz żonę nie oznacza, że inni też tak postępują. > Nie można swojego zachowania przekładać na zachowanie całej populacji. Hehehe..tyle pozostaje. Z całym szacunkiem dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
plec.na.plazy Re: Nie masz racji 29.10.10, 14:44 Ooo muszę jednak chyba zrewidować swoje przekonanie, że każda kobieta wierzy w wiecznie trwającą miłość. Okazuje się, ze niektóre panie wypowiadające się w tym temacie mają więcej jaj niż niektórzy mężczyźni. Z mężczyzną jak z psem - jak jest dobry właściel (zdecydowany i rozumiejący psa) to i psu jest dobrze i właścicielowi. A jak jest d... nie właściciel to wtedy pies lata samopas :D Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Nie masz racji 29.10.10, 15:52 plec.na.plazy napisał: > Ooo muszę jednak chyba zrewidować swoje przekonanie, że każda kobieta wierzy w > wiecznie trwającą miłość. Okazuje się, ze niektóre panie wypowiadające się w ty > m temacie mają więcej jaj niż niektórzy mężczyźni. Właśnie tak czytając kilka postów wyżej komentarz już chciałam komentować, ale... :D Nie wszystkie błagają o obrączkę:P > Z mężczyzną jak z psem - jak jest dobry właściel (zdecydowany i rozumiejący psa > ) to i psu jest dobrze i właścicielowi. A jak jest d... nie właściciel to wtedy > pies lata samopas :D W sumie racja:DD Jednak faceci to mają juz we krwi, że ciekawi ich nowe, nie odkryte:) I muszą sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Nie masz racji 29.10.10, 20:09 khinga napisała: > W sumie racja:DD > Jednak faceci to mają juz we krwi, że ciekawi ich nowe, nie odkryte:) I muszą sprawdzić. Ja to muszę umrzeć i zapłacić podatki. Chociaż od kiedy dowiedziałem się o istnieniu rajów podatkowych nie byłbym tego taki pewien. Całą resztę chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia-1985 Re: Nie masz racji 29.10.10, 16:59 nic dodać nic ująć..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Nie masz racji 29.10.10, 20:06 plec.na.plazy napisał: > Ooo muszę jednak chyba zrewidować swoje przekonanie, że każda kobieta wierzy > w wiecznie trwającą miłość. Okazuje się, ze niektóre panie wypowiadające się w tym > temacie mają więcej jaj niż niektórzy mężczyźni. Na czym polega to "posiadanie jaj"? W kontekście prowadzonej tutaj rozmowy. > Z mężczyzną jak z psem - jak jest dobry właściel (zdecydowany i rozumiejący psa) > to i psu jest dobrze i właścicielowi. A jak jest d... nie właściciel to wtedy pies lata > samopas :D Od kiedy to ogon kręci psem? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 16.10.10, 10:45 Co się wkurzasz? Powinnaś przejść z tym do porządku dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 16.10.10, 11:35 Ponoć człowieka dzielimy na ( powtarzam człowieka, bez rozgraniczania na płec) na tego co wie, ze jest zdradzany i na tego co poprostu jeszcze tego świadom nie jest. Jeśli trafisz na jednostke wyrachowaną to bedziesz żyła w błogiej nieswiadomości, ze nie jestes zdradzana lub ze byłaś zdradzona. Nawet jesli myslimy, ze jesteśmy monogamistami to nic nie jest stałe. Od tego zależą czynniki zewnętrzne ,począwszy od wychowania w który się wzrastało, religie która się przyswajało po człowieka na którego się natkneło po los ,który ma dla nas niespodzianki ( oczywiscie nie wykluczam, ze jednak tacy istnieja. Wyjątki szlachetne, potwierdzające regułe ) Ktoś tu wspomniał, ze jesli znajdziesz prawdziwą miłośc to tego nie doświadczysz.Ile razy każdemu z nas sie zdarzyło myślec ze to własnie ta prawdziwa miłośc?A ilu z nas czas pokazał, ze to była tylko głeboka fascynacja? Pytanie brzmi : jaki odsetek populacji ludzkiej tego doświadcza?( owej prawdziwej miłośći) Faktem jest, ze kobiety są bardziej emocjonalne i do tego by owej zdrady się dopuscic potrzebują czegoś wiecej no chyba, ze są desperatkami i "podkładają sie " kazdemu ktory zainteresuje sie nimi choc przez chwile ...no i są tez kobiety, które robią to dla "sportu" bo mają mentalność dziwki nawet nie suki wszak suka wiadomo, ma jednego pana. Więc zaproponowałabym przerzucic sie na kobiety ale jak widać na jedno wyjsc moze, ech. Zublwersowanych moją wypowiedzią ...nie przepraszam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 16.10.10, 14:27 Kiniu, czy Ty nawołujesz do eksterminacji gatunku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 16.10.10, 22:50 Jestem realistką:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 16.10.10, 23:20 Ufaj statystykom. Socjologowie zajmujący się tym tematem twierdzą, że statystycznie to kobiety częściej zdradzają. Innymi słowy łatwiej znaleźć wiernego faceta, niż wierną kobietę:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 16.10.10, 23:44 Crimen, piłeś:P Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 00:20 Skąd wiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 00:27 Żeś się rozgadal:P Nie znam Cię od wczoraj:) Witam w klubie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 00:42 Albowiem tematy damsko-męskie nie są mi obce:) A w klubie to chyba już od dawna jesteśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 00:47 crimen napisał: > Albowiem tematy damsko-męskie nie są mi obce:) Serio?:P Mnie też nie:) > A w klubie to chyba już od dawna jesteśmy:) Mhm:) Ileż to już klubujemy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 00:57 khinga napisała: > > > Mhm:) Ileż to już klubujemy?:) > Wspólnie? To chyba jakaś okrągła rocznica. Jest okazja aby coś wypić:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:06 To stuknijmy się:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:10 Dawnych wspomnień czar. Twoje zdrowie Kiniu. Tylko Owczarni brakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:21 Twoje również Zbyszku.. ehhhhh...mówi wszystko:) Az słow mi zabrakło:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:27 Kiniu, też się wzruszyłem. A kto Cię zniewolił? Już nie żujesz pszczół? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:41 To nie do mnie należy owa czynność:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:45 Ale zniewolenie to Ty deklarujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:59 O czym to żeśmy rozmawiali?:) zmienilo się Tobie temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 02:06 khinga napisała: > > O czym to żeśmy rozmawiali?:) > > zmienilo się Tobie temat:) > > O wierności Kiniu. Wydaje mi się, że naszym dzisiejszym wystąpieniem obalamy główną tezę tego wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 02:29 Zbyszku, podtrzymuję zdanie, [pomimo przesympatycznej rozmowy], które wyraziłam poniżej. A teraz ide w objecia Morfeusza... dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 02:38 Dobranoc Kiniu. W objęciach, nawet Morfeusza, milej się zasypia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariko8 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 16.10.10, 23:04 gag-a29 napisała: > Czy to jest jeszcze możliwe chodzą po świecie jeszcze takie okazy bo ja mam wra > żenie że zdrada dla faceta to chleb powszedni strasznie mnie to złości. myślę ze chodzą ale gdzie takiego" skarba" spotkać to nie ma reguły, jakbym nie miała nadziei że spotkam porządnego faceta to od razu iść do zakonu i spokój ;) ps. jestem realistką ale nie sądzę że wszyscy faceci zdradzają Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 00:31 Gratuluje pogody ducha,ze tu sie usmiechne troche zlosliwie :D Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 00:50 I ja również:D Naiwność nie zna granic:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:00 Z wiernością u kobiet to podobno jest tak, jak z przekładem literatury. Ładne nie są wierne, a wierne nie są ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:12 Wierzysz w to, co piszesz?:) Teoria do obalenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:15 Ja tylko cytuję. O ile pamiętam, to Bernarda Shaw:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:23 Nie bez powodu cytujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:28 Cytuję, bo staram się utrzymać w konwencji wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:50 Skoro cytujesz to musisz się z treścią zgadzać..;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 01:57 Rozumiem, że swoją deklaracją wierności chcesz obalić moją myśl przewodnią :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 02:38 Ba!:) doskonale o tym wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 14:03 Pocwierkali sobie przez pol nocy a teraz pewnie odsypiaja nocne lazégi... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.s1976 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 14:28 Ja nie odsypiam! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 16:58 Ty moze i nie bo nie cwierkalas zbyt zawziecie zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 17.10.10, 19:59 Lezio, każdy ma swoje pory ćwierkania, tym bardziej że z Kinią łatwo o bezsenną noc:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 18.10.10, 20:00 Lezio, trza było się przyłączyć;) Zbyszku, zgadzam się:P :D Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 23.10.10, 01:40 Kobieto, Ty dobrze się zastanów. Lezio grę wstępną rozpoczyna od wysłania kobiety po piwo;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 24.10.10, 18:43 Lubię nowe wyzwania;) Hmm, ciekawe,jak kończy..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.axx Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 18.10.10, 11:12 niezgadzam sie!! to kobiety są niewierne!!!!!!! A co do tego dinozaura to jest ich wielu..... Odpowiedz Link Zgłoś
gag-a29 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 18.10.10, 15:01 ale wszysczy się rozpisali tylko jakoś słabo to wyszło chcecie powiedzieć, że jesteśmy tacy słabi że z jednym człowiekiem w małżeństwie do końca nie damy rady???????? Smutne. Nadal twierdzę że to facet częściej zdradza bo wierność lojalność to dla nich jak splunąć nic nie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
fermino_romero_de_torres Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 18.10.10, 16:55 Wina leży po obu stronach ...no bo z kim ten facet zdradza ???? z kobietą .... Odpowiedz Link Zgłoś
gag-a29 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 18.10.10, 17:19 Jasne z kobietą zdradza ale jak ma żonę to kurcze ma chyba i własny rozum no chyba że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 18.10.10, 18:25 No jasne ze facet ma rozum,a zdradza najczesciej wtedy,kiedy w zwiazku juz cos nie tak. Albo zona nie daje dupci lub nie robi loda tak jak sobie wymarzyl.To bez laski,idzie sie do innej. Lojalnosc a wiernosc tak poza tym,droga foremko,to zupelnie dwie inne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 18.10.10, 18:33 "Lojalnosc a wiernosc tak poza tym,droga foremko,to zupelnie dwie inne sprawy." rzeczywiście skrajnie inne:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 18.10.10, 20:16 Kobieta, mężczyzna zdradzają, ta częściej, ten wcale bla bla. Nie ma na to reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 19.10.10, 17:21 kumpel twierdzi, ze na Mokotowie mieszka taki jeden wierny, ale po zastanowieniu ja mysle, ze to moze byc plotka Odpowiedz Link Zgłoś
fermino_romero_de_torres Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 19.10.10, 21:42 e...plotka bo gościu mierny wierny ..ale bierny ...i tutaj cała tajemnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 20.10.10, 11:56 Nie,to plotki,bo ja slyszalem ze ten wierny to na Ursynowie mieszka... Kazdy cos opowiada bo slyszal ale nikt go nie spotkal. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wierny 29.10.10, 12:34 Tacy to są tylko na cmentarzu Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka99 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 12:58 Ależ istnieja ale naprawdę spotkac takiego jest sztuką ..:-) trzeba mieć po prostu farta zeby spotkac istotę meską która ceni jakieś wartości....taki live Odpowiedz Link Zgłoś
easydobranocka Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 01.06.11, 14:41 Witaj.Niestety nie wiem .Gdzie poznać mężczyznę,który będzie wierny.Może w autobusie,tramwaju,pociągu,trolejbusie,w metrze.Na dworcu pkp lub dworcu pks.Lub przez internet.Ważne aby mężczyzna ,którego poznacie dziewczyny.Był wam wierny dziewczyny i nie zdradził was z najbliższą koleżanką.Nikt z nas nie wie co życie pokaże.Czy mężczyzna będzie wierny okaże się jak lepiej go poznacie.podczas długich rozmów o na każdy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
your_stary Gdzie poznać laskę która będzie poprostu wierna 29.10.10, 12:57 Czy to jest jeszcze możliwe chodzą po świecie jeszcze takie okazy bo ja mam wrażenie że zdrada dla lasek to chleb powszedni strasznie mnie to złości. Odpowiedz Link Zgłoś
urashima Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 13:01 Masz jakieś doświadczenia w tej materii? Może zamiast narzekać na facetów, zastanów się nad sobą, dlaczego cię zdradzali? Bardzo często kobiety, które nic nie dają w zamian, ani ciepła, ani miłości, potem płaczą na forach, że zostały zdradzone. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Ja znam jednego.Ale on nigdy nie mial dziewczyny 29.10.10, 13:19 > Czy to jest jeszcze możliwe chodzą po świecie jeszcze takie okazy bo ja mam wra > żenie że zdrada dla faceta to chleb powszedni strasznie mnie to złości. Ja znam jednego takiego. Ale on nigdy nie mial dziewczyny.. ;) Nawet dz*ki, bo go nie stac.. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka zacznij szukać inteligentnego 29.10.10, 13:25 może i będzie zdradzał, ale się o tym nie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
a.poe24 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 13:28 wszedzie mozna takiego spotkac , od strony teoretycznej najwieksze prawdopodobienstwo spotkania takiego faceta masz w klasztorze :D :D a tak powaznie to sa wierni faceci choc to ilosc bardzo mala ale musi byc spelniony jeden podstawowy warunek: jesli kobieta jest bliska ich idealu, to nie maja wtedy powodu zeby zdradzac bo wszystko co chca to maja w przyslowiowym domu ;),niektorzy to pisza farmazony ze kazdy zdradza tylko kwestia czasu; jesli kobieta jest ciagle "atrakcyjna" i nie pozwoli sie znudzic facetowi a facet ma zasady to nie powinno dojsc do zdrady i tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty_karzel_moralny Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 13:37 W Kościele. Najlepiej katolickim. Odpowiedz Link Zgłoś
bulwa_ziemniaka Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 13:44 Jesli bedziesz mu regularnie dawala, to facet nie bedzie robil bokow. Innymi slowy pamietaj, zeby jesli bedzie Cie zbyt czesto bolala glowa, to facet sobie znajdzie kogos do upuszczenia cisnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 17:00 do bulwa ziemniaka-kompletna bzdura.Facet nie musi zdobywac facet będzie mial dwie naraz. a kto nie zdradza? biedny facet nie zdradza,nie dlatego ze nie chce tylko nie moze odejsc od swego stadka....to proste. reszta bardziej zaradnych nie ma żadnego interesu zyciowego w nie kręceniu z kobietami.Nie ma!!! Bez wzgledu na to do czego miedzy nimi dojdzie badz nie. Z kobietami jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiecgwna Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 14:02 Owszem - po prostu szukaj normalnego czlowieka a nie spelniajacego warunki niedojrzalych dziewczynek. Warunki te znajdziesz w pismach typu bravo girl i klonow - mimo ze to dla dziewczynek to wiekszosci "skrzywdzonych" kobiet zostaja te glupoty w glowie do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
darek_w1 Pytanie zasadnicze: 29.10.10, 14:11 Co rozumiesz przez zdradę? Na ogół zdradą wiążę się z seksem. Czy jest więc zdradą (pytania wbrew pozorom stawiam całkiem poważnie w celu zastanowienia): 1. seks z koleżanką z pracy na wyjeździe integracyjnym po większej ilości alkoholu 2. seks z prostytutką 3. seks z owcą 4. seks z lalką z seks-shopu 5. masturbacja Odpowiedz Link Zgłoś
4v haha 29.10.10, 14:32 1 i 2. to jest zdrada, kto uważa inaczej, powinien się leczyć, a przynajmniej nigdy nie wchodzić w poważne związki. chyba że z osobami, które uważają tak samo jak on, wtedy problemu nie widzę. 3. to nie jest zdrada, natomiast osoba dopuszczająca się tego czynu z pewnością ma jakieś problemy i powinna zasięgnąć porady specjalisty. 4 i 5. to nie jest zdrada, i każdy kto uważa inaczej powinien się leczyć, a przynajmniej nigdy nie wchodzić w poważne związki. chyba że z osobami, które uważają tak samo jak on, wtedy - choć przewiduję spore problemy w takim "związku" - przynajmniej nie skrzywdzą innych ludzi swoim fundamentalizmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
darek_w1 Re: haha 29.10.10, 15:52 Ty to chyba jesteś wyborcą PiS-u - każdy kto uważa inaczej niż ja jest nienormalny i powinien się leczyć ;-) Nawiasem mówiąc nie pytałem o ocenę medyczno-obyczajową wymienionych przypadków tylko o to czy są one zdradą. Ale mniejsza o to. Spróbuj teraz uzasadnić dlaczego pkt 1 i 2 są zdradą, a 3 do 5 nie. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: haha 29.10.10, 17:56 > Spróbuj teraz uzasadnić dlaczego pkt 1 i 2 są zdradą, a 3 do 5 nie. Zdrada to uprawianie seksu z innym partnerem anizeli "zyciowy", a 4 i 5 to nie jest nawet seks.. Odpowiedz Link Zgłoś
darek_w1 Re: haha 29.10.10, 20:38 > Zdrada to uprawianie seksu z innym partnerem anizeli "zyciowy", Ale dlaczego uprawianie seksu z innym partnerem jest zdradą? To ma głębszy podtekst, wysil się ;-) A tak przy okazji - co z wielożeństwem? Odpowiedz Link Zgłoś
lumita Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 14:17 Statystyki w Stanach potwierdzaja ze ok. 60% mezczyzn jest niewiernych i okolo 40% kobiet, a dodam ze znajac mezczyzn wiekszosc nich sie chwali na zapas, a wiekszosc kobiet ukrywa swoja niewiernosc, wiec rezultat jest blizszy 50/50. Jak kobieta zdradza, to pchnal ja do tego zly maz, brak czulosci i milosci itp, jak facet, to po prostu lajdak. Zaden z moich znajomych nie zdradzil kobiety z ktora zyje, a wierz mi, miedzy soba mezczyzni sa szczerzy. Moze nie szukaj ich po barach! Odpowiedz Link Zgłoś
4v ..............wierność............................ 29.10.10, 14:27 wierność dla samej wierności to pojęcie głupie i bez sensu. wiernym jest się tak samo z egoizmu, jak z egoizmu jest się niewiernym. wierność, pomijając jednostki ułomne (np będące wiernymi z powodu religii, albo presji społecznej) jest po prostu uczuciem że chce się być wiernym, bo tak jest lepiej. a żeby takie coś wystąpiło, to ta druga osoba musi być tego warta. innymi słowy - są osoby, które na wierność zwyczajnie nie zasługują gdyż są zbyt marnej "jakości", jakkolwiek parszywie by to brzmiało. i mam na myśli zarówno obiektywne mniemanie o danej osobie, jak i czysto subiektywne, stricte dla konkretnego partnera. podam przykład: jeśli wiążesz się z "bele kim", jak to dziś jest modne, to takich bylejakich ludzi masz na pęczki. byle chłopaczyna z klasy, byle dziewczynka z osiedla, byle napalony dupek z pracy, albo z imprezki. w takim wypadku na wierność nie ma szans, podkreślam, o ile nie jest się jednostką ułomną. natomiast, jeśli spotkasz na swojej drodze 1000 osób, ale nie że od razu z nimi do łóżka, tylko po prostu je poznajesz, ich wartość, ich predyspozycje, ich SPASOWANIE względem Ciebie. i jak trafisz na taką INNĄ OD INNYCH osobę, to będziesz jej wierna, bo po prostu alternatywą jest zadawanie się z masą bylejakich i beznadziejnych ludzi. najlepszy oczywiście jest internet, choć wielu ludzi stwierdzi, że to beznadziejne miejsce. cóż, po prostu nie umieją szukać. wchodzą na jakieś czaty dla kretynów, albo wysyłają ciągle te samą wiadomość do pierwszej lepszej osoby na jakiej fotce czy sympatii. totalna porażka, totalna beznadzieja i amatorszczyzna. nawet umiejąc nawiązywać internetowe kontakty i mając sprecyzowane wymagania, to są miesiące, a może i lata pracy, zanim oddzielisz ziarno od plew. na pewno z setkami, a być może i tysiącami osób trzeba mieć do czynienia, choć niekoniecznie rozmawiać, czasem można wywnioskować różne rzeczy po opisach, zdjęciach czy zainteresowaniach. jak masz ciekawe zainteresowania, to mogą być fora tematyczne, jak nie pozostają nki i fejsbuki. choć i tak, tak jak mówię, to jest droga dla ludzi co czują się inni od innych, wyjątkowi. ktoś kto czuje się szary albo gorszy od innych... to nie jest sposób dla niego. takim ludziom pozostaje szkoła, praca, impreza, osiedle, i narzekanie na to że "wszyscy faceci są tacy sami", że "nie ma fajnych lasek tylko same k...." i tym podobne dyrdymały dla kiszących się we własnym sosie.... Odpowiedz Link Zgłoś
easydobranocka Re: ..............wierność....................... 31.08.11, 14:01 Witaj.Przecież baqrdzo trudno poznać mężczyznę lub kobietę,która będzie wierna.zależy co rozumiesz pod słowem"wierność".Przecież każdy z nas mężczyzn szuka partnerki.Szukamy przez czaty,róże portale randkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
easydobranocka Re: ..............wierność....................... 31.08.11, 14:16 Witaj.Przecież każdy z nas mężczyzn,szuka partnerki przez czaty,portale randkowe.Zależy co rozumiesz pod słowem"wierność"Jeśli uda się spotkać z kobietą.Wówczas wiemy,z kim rozmawiamy.Dzisiaj jest tyle osóbv,które nas oszukują.Pisząc,że są ładni ,piękni i bogaci..Gdy spotkamy się w rzeczywistość,oczekujemy spotkania z dziewczyną o urodzie miss Polski lub miss world.Mężczyzna sam nie wie czego szuka.Chciałby poznać kobietę,która byłaby piękna ,wierna i czuła.Takie trzy w jednym.Przecież każdy z nas próbuje poznać normalną kobietę.Jeśli kobieta,którą poznamy ,będzie szczupła lub będzie miała kilka kilogramów za dużo. Gdy spotkamy się w rzeczywistości,oczekujemy spotkania z piękną kobietą..Dla mnie ważne jest aby miło się rozmawiało z kobietą..Najpierw jest przyjaźń,potem miłość,gdy lepiej poznamy się w rzeczywistości jest małżeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
waltana Re: ..............wierność....................... 14.11.11, 11:20 W 100% zgodzę się z Tobą, 4v! Wierność nie jest żadnym obowiązkiem, jeśli człowiek zmusza się do tego, żeby być wiernym, to coś w tym związku jest nie tak. Wierność przychodzi sama z siebie, po prostu nie czujesz potrzeby rozglądania się za innymi facetami, flirtowania z nimi i przede wszystkimi zdradzania partnera z nimi. I jeśli czujesz, że jest Ci na tyle dobrze w związku, że nie czujesz braku innych facetów, wystarczy ci ten jeden, jest dobrze. Ale żeby było tak, potrzebna jest chyba także pewność co do drugiej osoby, że czuje podobnie co ty. Jasne, że z łatwością można znaleźć sobie faceta, wystarczy pójść gdzieś na imprezę, ładnie się uprawiać, pokokietować kilku facetów i na pewno znajdzie się jakiś chętny. Tylko to nie jest to, czego ja szukam. Takie przygodne związki mnie nigdy nie kręciły, a z biegiem czasu coraz dalej mi do nich. Natomiast co do internetu, jako najlepszego miejsca poznania kogoś... Czy najlepsze jest to miejsce, to nie jestem pewna, ale na pewno jest to dobre miejsce. Osobiście wolę poznać kogoś osobiście, np. wśród znajomych czy na jakimś spotkaniu ze znajomymi. Ale nie ukrywam, z portalu matrymonialnego (internetowego) też korzystam:) Tylko faktycznie po pierwsze trzeba umieć szukać, po drugie też mieć trochę szczęścia... No i cierpliwości:) Zdecydowanie czaty czy fotki nie są odpowiednim do tego miejscem. Ale są poważniejsze, lepsze portale, gdzie naprawdę jest szansa kogoś poznać. Więc po pierwsze trzeba wybrać odpowiedni portal. Ale to oczywiście też nie gwarantuje spotkania tego jedynego. Wysyłanie szablonowych wiadomości dawno temu sobie odpuściłam, po prostu jest to głupota. Lepiej wysłać mniej wiadomości, a skierowanych do konkretnej osoby. A jeśli chodzi o oddzielanie ziarna od plew, to też trzeba mieć do tego cierpliwość, chociaż niektóre portale w jakimś stopniu w tym pomagają. Podoba mi się to w portalach, jak trzeba najpierw wypełnić test, a później na jego podstawie proponowane są konkretne oferty. Przynajmniej w ofertach nie będę miała faceta, który jest cholerykiem, całe dnie spędzałby w domu i nie ma żadnych ambicji:) To w jakimś stopniu pomaga. No i wiadomo, kryteria wyszukiwania, sortowania czy filtrowania ofert... Też można sobie bardziej skonkretyzować czego się szuka. Podoba mi się na przykład na mydwoje, z którego teraz korzystam, że mogę sobie sortować oferty według odległości zamieszkania a nawet zgodności kryteriów - to znaczy z kim najlepiej pasuje pod wzgledem kryteiriow - znaczy ja szukam jego a on szuka mnie. Tą są dwie istotne dla mnie cechy, dzięki czemu wiem, które oferty w pierwszej kolejności zacznę przeglądać. Ale tak czy inaczej zgadzam się, że szukanie faceta w internecie wymaga cierpliwości. Tylko jak komuś zależy na znalezieniu tego jedynego, to chyba jest w stanie poświęcić swój czas na takie poszukiwania...:) Odpowiedz Link Zgłoś
19dawid80 Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 14:33 Mogę powiedzieć z całą odpowiedzialnością, że jestem wierny. Tylko pytanie komu mu i no co w dzisiejszych czasach potrzebna jest wierność? Spotykałem się z wieloma kobietam, które później z perepektywy czasu walnęły mnie w rogi. Smutne ale prawdziwe. Obecnie jestem sam, jest mi dobrze i nie szukam kolejnej kobiety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nufc_fan Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 14:59 Poznaj mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vonneumann Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 15:13 Istnieja, np ja istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.diablica Re: Gdzie poznać faceta który będzie poprostu wie 29.10.10, 15:20 Tak samo jak kobiety. Nie można uogólniać, że każdy facet zdradza, tak samo jak kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l To banalnie proste. Bezwzględnie wierni 29.10.10, 16:20 mężczyźni to aktualnie osadzeni. Odpowiedz Link Zgłoś