01alex 04.04.04, 19:43 Od kiedy wszystkie ławeczki obległy pary czuję się wyjątkowo samotnie. Czy wy też to czujecie? No i czy doły dosięgają tylko dziewczyn? Jak je zwalczacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelpomene Re: wiosenna depresja 04.04.04, 21:30 mnie też to dosięgnęło...niestety,ale chyba jedynym lekarstwem jest znalezienie kogoś...albo grupa dobrych przyjaciół,których niestety nie posiadam, a tak w ogóle jesteś kobietą czy mężczyzną??? Odpowiedz Link Zgłoś
01alex kobietą, rzecz jasna 05.04.04, 17:11 jeszcze nie spotkałam faceta, która użalałby się nad brakiem drugiej połówki Odpowiedz Link Zgłoś
a_taki_tam Re: kobietą, rzecz jasna 05.04.04, 23:41 >jeszcze nie spotkałam faceta, która użalałby się nad brakiem drugiej połówki no to juz znasz, a_taki_tam jestem i sie uzalam nad brakiem takowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Re: wiosenna depresja IP: 5.5.* / 80.58.5.* 04.04.04, 21:42 Najlepsza terapia to aktywnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazomierz Re: wiosenna depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 21:43 To tak jak ja, patrzę i myślę, że wszyscy mają kogoś tylko ja jestem żonaty ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wiosenna depresja 05.04.04, 22:07 01alex napisała: > Od kiedy wszystkie ławeczki obległy pary czuję się wyjątkowo samotnie. Czy wy > też to czujecie? No i czy doły dosięgają tylko dziewczyn? > Jak je zwalczacie? ja siem tam regularnie zalewam w trupa :) Odpowiedz Link Zgłoś
emi_26 Re: wiosenna depresja 06.04.04, 08:59 > ja siem tam regularnie zalewam w trupa :) Regularne zalewanie się działa raczej zapobiegawczo niz leczniczo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wiosenna depresja 06.04.04, 17:29 emi_26 napisał: > Regularne zalewanie się działa raczej zapobiegawczo niz leczniczo. ;) i o to chodzi, po pierwsze profilaktyka :) Odpowiedz Link Zgłoś