aariel 05.04.04, 21:55 Czyzbym byla dyzurnym forumowym dzisiaj? Hop hop! Jest tu kto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:02 Hej Ariel:-) Ja tez dyżuruję, przygotowując się na jutrzejszy ciężki dzień. Ale zaglądam od czasu do czasu, a tu jakoś ciiicho dziś po południu. Jak się ma Twój Kanarek:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:03 mrouh napisała: > Hej Ariel:-) > Ja tez dyżuruję, przygotowując się na jutrzejszy ciężki dzień. Ale zaglądam od > czasu do czasu, a tu jakoś ciiicho dziś po południu. Jak się ma Twój Kanarek:- ) > ? oj, dobrze, ze jestes, bo myslalam, ze bede musiala sama ze soba gadac.... Ja nie mam kanarka....ale pewnie juz spi Kubus :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:16 mrouh napisała: > Hej Ariel:-) > Ja tez dyżuruję, przygotowując się na jutrzejszy ciężki dzień. Ale zaglądam od > czasu do czasu, a tu jakoś ciiicho dziś po południu. Jak się ma Twój Kanarek:- ) > ? hej hej, Kanarka Kubusia mam ja:) I nie śpię a idę do niego. zauważyłam, że odkąd jest w domciu mniej czasu spędzam przy kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:19 chiara76 napisała: > hej hej, Kanarka Kubusia mam ja:) > I nie śpię a idę do niego. zauważyłam, że odkąd jest w domciu mniej czasu > spędzam przy kompie. A gdzie on zamieszkal? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:27 aariel napisała: > chiara76 napisała: > > > hej hej, Kanarka Kubusia mam ja:) > > I nie śpię a idę do niego. zauważyłam, że odkąd jest w domciu mniej czasu > > spędzam przy kompie. > > A gdzie on zamieszkal? > > w jakim sensie? w klateczce w dużym pokoju. Właśnie sobie ćwierka. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:29 chiara76 napisała: > > A gdzie on zamieszkal? > > > > w jakim sensie? w klateczce w dużym pokoju. Właśnie sobie ćwierka. No wlasnie w takim :) W jakim pomieszczeniu. Bo wyobrazilam go sobie w Waszej kuchni (ktora mi sie podoba- kacik sniadaniowy :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Dobry wieczor 05.04.04, 23:12 aariel napisała: > chiara76 napisała: > > > > A gdzie on zamieszkal? > > > > > > w jakim sensie? w klateczce w dużym pokoju. Właśnie sobie ćwierka. > > No wlasnie w takim :) W jakim pomieszczeniu. Bo wyobrazilam go sobie w Waszej > kuchni (ktora mi sie podoba- kacik sniadaniowy :) ) > > W kuchni nie powinien, podobno nie jest to dobre miejsce dla Ptaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:27 ojoj ja mialam pomaranczowo/zoltego kanarkaco sie kubus zwal-mialam good przedszkola do podstawowki kiedy to pewnego pieknego dnia odszedl sobie z tego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
kathrine99 Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:28 Cześć! i ja jestem! ale zapatrzyłam się na piękne foto -blogi, które polecił Servus_lca. Niestety moje łącze nie są super szybkie i strzasznie mi je długo ściąga. Ja niestety w pracy nie mogę zaglądać na forum i jak juz w domu zasiądę, to też mi sporo czasu zajmuje czytanie wszystkiego. Ale fajnie sie czyta! Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:31 a ja mam w paitk wilekie swieto-wiecie co?nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:35 _waterfall_ napisała: > a ja mam w paitk wilekie swieto-wiecie co?nie? Ktos do Ciebie przyjezdza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:47 aariel napisała: O, rany, alem gafę strzeliła:-) Przepraszam:-) Chyba lepiej zostawię już tę robotę na dziś i zajrzę na forum porządnie, bo jak jednym okiem patrzę w worda, a drugim w mozillę, to głupoty mi wychodzą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dobry wieczor 05.04.04, 22:56 mrouh napisała: > aariel napisała: > > O, rany, alem gafę strzeliła:-) Przepraszam:-) Chyba lepiej zostawię już tę > robotę na dziś i zajrzę na forum porządnie, bo jak jednym okiem patrzę w worda, > a drugim w mozillę, to głupoty mi wychodzą:-) Mozilla? A coz to takiego? Zaraz tam od razu gafa.... w sumie to mi milo, ze mnie pomylilas akurat z Chiara :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Dobry wieczor 05.04.04, 23:02 aariel napisała: > > Mozilla? A coz to takiego? > Zaraz tam od razu gafa.... w sumie to mi milo, ze mnie pomylilas akurat z > Chiara :) > No, jeszcze się czerwienie:-) A mozilla to moja ukochana... przeglądarka:-) Co ja bym bez niej zrobiła? Mam otwartych z 50 okienek i wszystko pod ręką. www.mozillapl.org/ www.vivamozilla.civ.pl/ To jedna z niewielu rzeczy, które mogę polecić bez wahania:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dobry wieczor 05.04.04, 23:08 mrouh napisała: > A mozilla to moja ukochana... przeglądarka:-) Co ja bym bez niej zrobiła? Mam > otwartych z 50 okienek i wszystko pod ręką. > To jedna z niewielu rzeczy, które mogę polecić bez wahania:) Weszlam, ale jutro wejde raz jeszcze, bo juz zasypiam a caly czas tu siedze. Blagam, wyrzuccie mnie stad! Ide spac. Jak jeszcze napisze jakiegos posta dzisiaj to prosze na mnie nakrzyczec! ;) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia przeglądarki 06.04.04, 08:11 mrouh napisała: > A mozilla to moja ukochana... przeglądarka:-) Co ja bym bez niej zrobiła? Mam > otwartych z 50 okienek i wszystko pod ręką. Z tego samego powodu używam Netscape'a [www.netscape.com], ale polecam również gorąco Operę [www.opera.com] Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Dobranoc 05.04.04, 22:57 Ide spac, bom troche spiaca... dobranoc i milych snow :) No i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dobranoc 05.04.04, 23:00 koaa napisał: > Ja się bawie na forum depresja w naukowca :) O rany, no to chyba jeszcze nie pojde spac. Ide Cie tam odwiedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dobranoc 05.04.04, 23:06 aariel napisała: > koaa napisał: > > > Ja się bawie na forum depresja w naukowca :) > > O rany, no to chyba jeszcze nie pojde spac. Ide Cie tam odwiedzic. > > Ja jednak chyba pojde spac, bo tam o za madrych rzeczach gadacie. A ja o tej porze mam juz mozg wylaczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Dobranoc 05.04.04, 23:08 aariel napisała: > > Ja jednak chyba pojde spac, bo tam o za madrych rzeczach gadacie. A ja o tej > porze mam juz mozg wylaczony :) Też idę spać... mózg mi już śpi:-) Dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Dobry wieczór:-) 06.04.04, 21:11 Stwierdziłam, że powiem Wam chociaż dobry wieczór, bo jakoś pustawo dziś... A ja już zasypiam:-) Jutro muszę się zwlec z łózka o 6:00, ale z pracy wracam szybko i... dziś marzę, żeby po powrocie iść spać:-) Jak zwykle mi nie wyjdzie. Będę się musiała spakować, pewnie jeszcze iść na zakupy. A w czwartek jadę do domu i zostanę ODCIĘTA od forum:-) Buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Dobry wieczór:-) 06.04.04, 21:38 To ja jeszcze sobie (i tym, co zerkną dzisiaj:-))powiem dobranoc... Idę spać, już nie mogę, zaraz połknę monitor (17 cali... mogę się udławić:-)) Kolorowych snów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Dobry wieczór:-) 06.04.04, 21:43 ja powiem Ci miłych snów (czego i samej sobie życzę, bo mi się śnią ostatnio koszmary). Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Dobry wieczór:-) 06.04.04, 22:44 Spijcie dobrze i żadnych koszmarów!:)))) Mrouh: jutro też o szóstej na nogi, ale pocieszam się, że jak już wstaje to jest widno, o! Odpowiedz Link Zgłoś