aariel 07.04.04, 09:59 Czy w koncu sie umowiliscie na jakies spotkanie? Bo chyba mialo byc 3.04, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beauty_baby Re: Do Poludniowcow :) 07.04.04, 10:28 Miało, miało ale... jakoś nic z tego nie wyszło. ja ostatno bylam dośc zajeta i nie było mi to w głowie a inni tez chyba o tym zapomnieli:( Kurczak tez cos zamilkł (a miał byc teraz jakoś w Polsce). Szkoda, ze nie wyszło:( Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Do Poludniowcow :) 07.04.04, 10:29 Ehh, nie wyszło...miałam się "spiąć" z Kurczakiem, ale jakoś w ferworze chyba tych świąt gdzieś się rozeszło. Ale nic straconego, może kiedyś spontanicznie coś się "urodzi"... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Do Poludniowcow :) 07.04.04, 10:58 Hehe, nie mieliscie wodza organizatora hihi Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Do Poludniowcow :) 07.04.04, 11:08 No najwyraźniej brakło nam kogoś takiego jak Ty:) Może nastepnym razem jak będziesz w Polsce, przyjedziesz na południe i coś zorganizujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 spotkanie w czerwcu 07.04.04, 11:10 hihi, nastepnym razem tez bede w Wawie, to moze wy wpadniecie, co? Juz zapowiadam- z wielkim wyprzedzeniem, kochani Warszawiacy (i wszyscy co chca) ze w czerwcu nastepne spotkanie !!!! Ariel...ty wiesz co! bo inaczej lanie bedzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: spotkanie w czerwcu 07.04.04, 11:32 kasienka80 napisała: > hihi, nastepnym razem tez bede w Wawie, to moze wy wpadniecie, co? > Juz zapowiadam- z wielkim wyprzedzeniem, kochani Warszawiacy (i wszyscy co > chca) ze w czerwcu nastepne spotkanie !!!! > Ariel...ty wiesz co! bo inaczej lanie bedzie :-) Aariel, wobec takiej "groźby" to będziesz musiała się stawić, co? hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Chiara... 07.04.04, 11:34 Ty taka madra tez nie badz, bo ty tez Warszawianka jestes, a na Kabaty latwo dojechac :-)) tez sobie rezerwuj czas, bo tez moga byc klapy w tylek :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: spotkanie w czerwcu 07.04.04, 11:46 chiara76 napisała: > kasienka80 napisała: > > > hihi, nastepnym razem tez bede w Wawie, to moze wy wpadniecie, co? > > Juz zapowiadam- z wielkim wyprzedzeniem, kochani Warszawiacy (i wszyscy co > > > chca) ze w czerwcu nastepne spotkanie !!!! > > Ariel...ty wiesz co! bo inaczej lanie bedzie :-) > > Aariel, wobec takiej "groźby" to będziesz musiała się stawić, co? hihi. Ja chce!!! Spotkanie oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Organizatorko Kochana! 07.04.04, 11:51 wlasnie, zaganiaj warszawiakow !!!! ja bede Ci pomagac poki sil starczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Organizatorko Kochana! 07.04.04, 12:04 dobrze, moja ty prawa reko :-))) naprawde juz teraz zapowiadam, ze spotkanie napewno bedzie !! Odpowiedz Link Zgłoś