mario2 21.02.02, 14:33 Rozmawia dwóch kolegów: - Podobno przestałeś pić? - To dzięki teściowej, stale widziałem ja potrójnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: YYYYY 21.02.02, 14:45 Do właściciela domku z ogródkiem przybiega rozpromieniony sąsiad. - Czy możesz pożyczyć mi dwa wiadra wody? - Oczywiście, ale przecież ty masz własną studnię! - Tak oczywiście ale do niej wpadła teściowa i woda sięga jej sięga jej tylko do brody... *****************************************************************************Teś ciowa chciała sprawdzić zięciów czy ją w ogóle lubią. Postanowiła że wskoczy do studni i będzie udawała że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni (jak wskakiwała trzymała się liny). Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem "od teściowej dla zięcia". Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez!? z napisem "od teściowej dla zięcia" Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem "dla kochanego zięcia TEŚĆ" ******************************************************************************** Mistrz w pchnięciu kula do trenera: - Dziś musze pokazać klasę... na trybunie siedzi moja teściowa. - E! nie dorzucisz... ******************************************************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: YYYYY 21.02.02, 16:09 Mnie tam kiedys uczono, żeby w obecnośći teściowej (czy też żony) wrzucic kartę kredytową do studni - i po problemie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a moja ex-tesciowa........... 21.02.02, 16:16 gadala, ze jej corce daje takie proszki, po ktorych ona idzie ze mna do bed'a, authentic:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: a moja ex-tesciowa........... 21.02.02, 16:19 kitus, jak prawdem fadala, to siem podziel!!!!!! proszkami oczywizda, nie tesciowom, bo juz jednom ex mam i dosyc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a moja ex-tesciowa........... 21.02.02, 16:20 to moj urok osobisty tak dzialal, ale glupia baba, tego nie pojmowala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a moja ex-tesciowa........... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:33 a to ja juz wiem Kitek czemu Ty na ten real ze mna tak napierasz- wsypac mi cos chcesz do kufelka,co??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a moja ex-tesciowa........... 21.02.02, 17:38 nie, spacerkowac bedziemy po tej zimie niespodzianej:( i zadnej wspolnej konsumcji:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a moja ex-tesciowa........... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:41 zadnej! na wszelki wypadek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a moja ex-tesciowa........... 21.02.02, 17:45 no chyba ze swoj kufelek, bedziesz brala ze soba, jak Ci sie siusiu zachce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a moja ex-tesciowa........... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:46 jasne!bede czujna!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a moja ex-tesciowa........... 21.02.02, 17:48 cos mi tu jakas zgoda, na realne piwkowanie pachnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a moja ex-tesciowa........... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:52 nooo,tego nie powiedziałam:)) to takie negocjacje przedwstepne ewentualnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a moja ex-tesciowa........... 21.02.02, 17:55 zaprotokoowalem:) czy jakos tak, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No to wyszło szydło z ... Kitek, 21.02.02, 17:54 teraz to ja łapię, skąd u ciebie takie powodzenie u Pan :)) A ja się męczę naiwny i wykorzystuje tylko dar dany mi od Bozi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: YYYYY 21.02.02, 14:46 Do lekarza przychodzi facet; - Panie doktorze od kilku dni mam ten sam koszmarny sen: po pokoju goni mnie teściowa z krokodylem. Nie mogę zapomnieć tego śmierdzącego oddechu, koślawych żółtych zębów... - No, to faktycznie wygląda bardzo groźnie - przerywa lekarz. - No właśnie. A krokodyl wygląda jeszcze groźniej Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: YYYYY 21.02.02, 14:49 Dwie zakonnice przy ruchliwej szosie chcą się załapać na okazję, ale jakoś nie mają szczęścia. Po jakimś jednak czasie zatrzymuje się z piskiem opon luksusowy kabriolet,a za kierownicą elegancka, młoda panienka. Śmielsza z zakonnic rozpoczyna z właścicielką bryki dialog: - Przepraszam, skąd pani ma taki piękny samochód? - Za dupę. - A to piękne futro? - Za dupę. Milcząca dotychczas siostra nie wytrzymała i wtrąciła: - Popatrz, popatrz. A proboszcz daje nam tylko obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: YYYYY 21.02.02, 14:51 Umarł banknot 200 zlotowy. Przychodzi do nieba i Bóg, w swej wielkiej dobroci mówi mu: Do piekła! Zasmucony banknot udaje się do kotła piekielnego, z którego widzi, jakby było wspaniale w niebie... Umarł banknot 100 zlotowy. Pan Bóg znów go do piekła wysyła. Umarł banknot 50 zlotowy. I znów do piekła. Podobnie z dwudziestozłotowym i dziesięciozłotowym. Umarła pięciozłotówka, ale i ona trafiła do piekła, tak jak i dwuzłotówka, i złotówka. Gdy przed Panem Bogiem stanęłam pięćdziesięciogroszówka, ten uradowany wziął ją do siebie i po prawicy posadził. Inne nominały zaczęły krzyczeć: - Dlaczego on jest z tobą Panie, a my nie? A Pan Bóg popatrzył na nich i zapytał: - A kiedy ja was ostatni raz w kościele widziałem? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: YYYYY 21.02.02, 15:57 Mario a ciag dalszy? prooosze! tak dawno dobrych dowcipow nie czytalam! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: YYYYY 21.02.02, 17:28 Chorobliwie nieśmiały chłopak dostrzegł przy barze piękną dziewczynę. Przez godzinę zbierał się, wreszcie podszedł do niej i zapytał cicho: - Czy możemy chwilę porozmawiać? Dziewczyna popatrzyła na niego i wrzasnęła: - Nie! Chcę się z Tobą przespać!!! Wszyscy w knajpie zamilkli i zaczęli im się przyglądać. Przerażony chłopak wrócił chyłkiem do stolika. Po chwili dziewczyna podchodzi do niego i przeprasza: - Jestem studentką psychologii i badam jak ludzie zachowują się w kłopotliwych sytuacjach. Na to chłopak ile sił w płucach: - Dwie stówy Ci wystarczą?!!! Odpowiedz Link Zgłoś