koaa 09.04.04, 23:37 podawac sie za dziewczyne w necie kiedy chce sie uzyskac pewne informacje techniczne ? Ja tak robie bo kiedy pisze jako facet to tylko dostaje H or K a jak sie podam za dziewczyne to przynosza mi info w zebach i merdaja ogonem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-gosia Re: Czy to etyczne? 09.04.04, 23:39 Przebiegłe:) A masz wyrzuty sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white merdaja ogonem mowisz Koaa?? ;)))) 09.04.04, 23:47 biznes to biznes,krzywdy nikomu nie robisz-a jesli ktos uzaleznia odpowiedz- mila,lub chamska-od plci pytajacego,to tym wieksza przyjemnosc zrobic go w balona ;P i wesolych Swiat Koaa :D Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: merdaja ogonem mowisz Koaa?? ;)))) 09.04.04, 23:56 wiesz co Snowi podaj sie kiedys w necie za faceta zobaczysz jaki to ciezki kawałek chleba:) Odpowiedz Link Zgłoś
kathrine99 Re: merdaja ogonem mowisz Koaa?? ;)))) 10.04.04, 15:25 biznes to biznes,krzywdy nikomu nie robisz-a jesli ktos uzaleznia odpowiedz- > mila,lub chamska-od plci pytajacego,to tym wieksza przyjemnosc zrobic go w > balona ;P Zgadzam się z przedmówcą! A jeśli rzeczywiście uzyskałeś te informacje, na kórych Ci zależało podpisując się jako kobieta,a których nie otrzymałeś będąc sobą, to nie powinieneś mieć żadnych wyrzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Nie wiem, czy to etyczne... 10.04.04, 07:12 ... ale często robię podobnie - kiedy chcę uzyskac pewne informacje techniczne, podaję się za faceta. Myślę, że nie będziemy się za to smażyć w piekle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Koaa 10.04.04, 22:08 koaa napisał: > podawac sie za dziewczyne w necie kiedy chce sie uzyskac pewne informacje > techniczne ? A coz to sa informacje techniczne? ;) Zielona w tych sprawach ariel :) Odpowiedz Link Zgłoś