matta.hari 29.11.10, 10:21 na Łysej Górze się zgromadzić. Los w swoje ręce wziąć, zaczarować, szczęśliwie uładzić. Miotłę swą dziś muszę odkurzyć, nową pelerynę uszyć i chyba, ale to dopiero jutro. Zaciągnąć czapkę na uszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: Jutro jest czas 29.11.10, 10:31 Miotła i owszem.Przyda się do zmiatania śniegu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma chciałam zawezwać na usługi... 29.11.10, 21:20 czarownic szereg, mój długi... ale hasła do zaklęcia zapomniałam! i jutro sama, bez kapelusza i miotły będę tu czarowała... a może czas na nową miotłę odrzutową?:) Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: chciałam zawezwać na usługi... 30.11.10, 05:17 Gdy słońce swą drogę odbędzie i swe oblicze przed nami skryje, gdy gwiazd na niebie przybędzie i chmura księżyc odkryje... z kufra wydobędę, z kurzu otrzepię, i nałożę na się czarodziejską pelerynę. Teraz, tej nocy, gwiazdy ni jednej nie zoczysz. Odpoczywają, na czarodziejską noc sił i mocy nabierają. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: chciałam zawezwać na usługi... 30.11.10, 21:47 czarownica_ma dobrze sie ukryła, całą swoją siłę i moc straciła! Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: chciałam zawezwać na usługi... 30.11.10, 22:18 Pamiętam. Ogrody te zwiedzałam. Potem, czego nie zgubiłam, szukałam. Maski czarownicom pozabierałam..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: chciałam zawezwać na usługi... 30.11.10, 22:20 Tej maski dziś nie założę Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: chciałam zawezwać na usługi... 30.11.10, 22:22 Która z nich władzę próbuje mieć nade mną? Przecież wiadomo. Daremną...;) Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: chciałam zawezwać na usługi... 30.11.10, 22:27 Nie udają mi się dzisiaj czary. Przepędzić jeszcze muszę skradające się koszmary. Tak więc, dobranoc Przyjaciółko kochana. Napiszę do Ciebie z samego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Dobranoc 30.11.10, 23:20 Słowo koszmar, ze słownika na tym forum, wykreślamy bo ono jest zarezerwowane i oprawione w inne ramy, Napisz, Czarodziejko Miła, gdzie takie maski piękne nabyłaś, kiedy należy je wkładać, by czary dobre, nimi zadać… Jutro będę sprawdzała, czy słowa, o świcie i pisaniu, dotrzymałaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: Dobranoc 01.12.10, 04:26 Dotrzymałam, jak widzisz, dotrzymałam. Masek tej nocy nie zakładałam. A "słowo to, <koszmar>, raz tylko mi się ziściło i ciągle brzmi słodką, składaną obietnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Dobry wieczór:) 01.12.10, 20:52 Dotrzymałaś, dotrzymałaś, całą noc, nie spałaś poświęciłaś swój czas, by napisać na zero jeszcze raz a ja, dziś, jestem soplem lodowym, z nosem bardzo czerwonym! zamieć śnieżna mnie przewiała, gdy na autobus czekałam… ale już czuje palce trochę, na tyle, żeby,... napisać swoje trzy grosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Halinka:) 01.12.10, 20:57 halina501 napisała: > czy "tego linka...?":) mniam... zrobiłaś, mi ochotę na dobrego linka! lubię ryby słodkiej wody, czy to prawda, że dodają zgrabnej figury i urody:) Odpowiedz Link Zgłoś