danway1 13.04.04, 15:00 Po tych świętach złapałem ogromnego doła, wręcz bym powiedział Rów Mariacki. Jeśli ktoś mi umie pomóc to jestem chętny. Albo mi pomóżcie albo mnie dobijcie!! Pozdrawiam Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda01 Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 13.04.04, 19:54 Daniel ... Hmmm. Co sie stalo? :-(( Ja nie wiem jak cie pocieszyc moge ;-/ MOze cie na lody zaprosze ;-p ale ty stawiasz hehehe. Zartuje ... Ja kupiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 13.04.04, 20:20 Daniel przede wszystkim musze wiedziec o co chodzi bo tak jak pomoc <hmmm> moge powiedziec zebys sie nie łamał ale trzeba znac przyczyne załamania i cos przeciwdziałać Ale z tym rowem marianskim to napewno nie jest tak bo ma go moj kolega jak mu sie spodnie z d... zsuna jak siedzi to wtedy widac row prawie cały marianski.... hehehehe... ja tez miałem mała załamke ale sie pozbierałem bo zycie jest za piekne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 14.04.04, 15:13 Ja Sam nie wiem co jest tego przyczyną, ale czuję się potwornie. Nic mi się nie udaje, wszystko mnie wkurza i sam nie wiem co jeszcze. Miałem za dużo czasu przez święta na rozmyślania!! Pozdrawiam wciąż załamany Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Dzięki!!! 14.04.04, 15:15 Dziękuje wam za próbę pocieszania mnie. Może mi to pomoże....kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: Dzięki!!! 14.04.04, 15:23 Daniel, niemożliwe, co jak co, ale Ty nie możesz miec za długo doła, żadnego! Masz w sobie tyle energii, tyle pomysłów. Przebojowy człowiek z Ciebie: i gdzie tu miejsce na doły dołki itp? W tej chwili niestety z autopsji wiem, że takie beznadziejen chwile muszą sie wypalić w tzw nas i dopiero zaczyna byc ok. No i jeszcze: czasami bardzo niewielki, NIEISTOTNY DROBIAZG wyciąga z tych takich sobie miejsc..rozejrzyj sie poszukaj tej dupereli tj chciałam napisac, tego drobiazgu :) :) Życze Ci tego, intensywnie :) Maja ( i pozdrawiam też:) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Dzięki!!! 15.04.04, 10:09 Jak mialem w sobie duzo energii, pomyslow itp to w tej chwili gdzies one ze mnie ulecialy. Do tego nawet najblizsi potrafia Ci tak dowalic, ze az Ci w piety pojdzie. <rozpacz> <sciana> itp. Pozdrawiam Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Dzięki!!! 15.04.04, 12:53 Wiesz chłopie mamy ten sam problem chyba... najblizsi tez potrafia dowalic czasmi jak by byli wrogami ale nie mamy co pekac!!! Trzyaj sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 14.04.04, 13:20 Ja od wczoraj w tym stanie - piekny głęboki dóół :) Zajrzałam tu i...jak oni Ciebie Daniel pięęknie pocieszali...obśmiałam się i niechcący i mnie pocieszyli..ście :) no może ten usmiech nie taki okropnie wieelki ale doła klasycznego niet?? Wojtek, Ola - fachowa robota..a te lody cierpiętnik dostał? czy wystarczyły obiecanki???? :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 14.04.04, 13:51 Biedna Maja:((( ciebie tez musiało dopaść Ale wiesz co idz na spacer popatrz na słońce pomysl o tym ze zycie sie rozwija i Ty tez musisz cos działac poszukaj sobie czegoś co lubisz robic albo cos nowego i daj sie tmu porwac nie mysl o złych sparawach!!! A co do pomocy Danielowi to mysle ze te lody predzej czy pozniej dostanie Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 14.04.04, 14:54 wojciasf napisał: >idz na spacer popatrz na > słońce pomysl o tym ze zycie sie rozwija i Ty tez musisz cos działac poszukaj > sobie czegoś co lubisz robic albo cos nowego i daj sie tmu porwac..... Wojtek ze spaceru wróciłam przed chwila, jeszcze bez instrukcji poszłam, ale na słońce sie gapiłam..jak nie wieje, to przypieka! no i rozwijaja sie te zielone małe podłużne :)..co do cd kuracji z tym "daj sie temu porwać" - to ja własnie kombinuje, coby sie nie dac porwać :( :( !! Daniel to chociaż wie, jaką Ty tu Wojtek dobrą robote odwalasz?? thanx :) Pzdr. Maja (mniej depresyjna gangsterzyca) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 14.04.04, 15:57 majenka3 napisała: > Daniel to chociaż wie, jaką Ty tu Wojtek dobrą robote odwalasz??< A ja nie wiem co on mysli <hmmm>?? Nigdy mi nie powiedział choć mam nadzieje ze docenia trudy (ale na smsy nie odpisuje ja kolega sie pyta ;-P ) WOjtek Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 14.04.04, 16:38 wojciasf napisał: >Nigdy mi nie powiedział choć mam nadzi > eje ze > docenia trudy (ale na smsy nie odpisuje ja kolega sie pyta ;-P ) > > WOjtek Pewnie się czai i piwo Ci znienacka zaserwuje, alboco? :) Maja (a smsy ślij może go wyrwiesz z tego czegoś... Cco on ma za pomysł, żeby tam siedziec (w tym wykopanym:) i to jeszcze aż 2 dni po świętach !! Odpowiedz Link Zgłoś
mloda01 Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 14.04.04, 20:07 Hmmm. Majenka fakt Daniel jeszcze nie zostal przezemnie zaproszony na lody, ale to sie zmieni :-) A ty ciemu masz dola ? Kurde wszyscy jakiegos dola lapia ... Mnie taki zlapal dzis, wszystko mnie wkurza, jestem zla, plakac mi sie kce ;-( No ale coz kiedys ten dol minie, a zyc trzeba dalej ;-/ Wiec powiem wam z wlasnego doswiadczenia, ze nie ma sie co zalamywac (chociaz sama wlasnie to robie) ale trzeba zyc dalej, pomyslec o czyms milym, spotkac sie ze znajomymi, z blikimi wam osobami, to naprawde pomaga :-) Wiem z wlasnego doswiadczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 14.04.04, 21:06 JEJU!!! Co ja mam wykopki zrobic i was wszystkich wypokac z tego doł!!?? o ile sie znam na rolnictwie to wykopki sa na jesieni (jak sie myle prosze poprawic :) ) LUDZIE myslecoe pozytywnie bo od tego i ja wpadne a jzu wylazłem z niego!!! PAPA!! Ola a ty co sie marzesz co?? wczoraj to sie za szczeliwa uwazałaś!!! co za zmiany?? (no musiałem na Ciebie nakrzyczec bo sam nie wiem co zrobic :-)))) papap:-) Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 14.04.04, 21:30 wojciasf napisał: > JEJU!!! Co ja mam wykopki zrobic i was wszystkich wypokac z tego doł!!?? o ile > sie znam na rolnictwie to wykopki sa na jesieni (jak sie myle prosze > poprawic :) ) LUDZIE myslecoe pozytywnie bo od tego i ja wpadne a jzu wylazłem > z niego!!! PAPA!! Ola a ty co sie marzesz co?? wczoraj to sie za szczeliwa > uwazałaś!!! co za zmiany?? (no musiałem na Ciebie nakrzyczec bo sam nie wiem co > > zrobic :-)))) papap:-) > > Wojtek Wojtek nie rozdzieraj szat tylko linka i wyciągaj wszsytkich jak leci..wykopków w stylu jesiennym odmawiaj..proponuję żeglarską wersje linkową..w końcu lato tuz tuz - może ten drobniutki szczegół powywleka wszystkich z tych przepastnych :) :) Ja tam się dałam i to chyba dzieki...i znowu mam problem dlaczego mi sie tak odmieniło...ważne że tak jest i uż. Maja i pozdrawiam oczywiście wszsytkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 15.04.04, 10:17 Wykopki to sa o roznych porach. Na przyklad w Rosji: sadzenie jest w poniedzialek, a wykopki we wtorek. (ale juz nie przez tych samych)!! Pozdrawiam Daniel Znawca Rolnictwa Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 15.04.04, 12:55 Masz racje ale tam maja za duzo ludzi i moga wprowadzac rotacje w rolictwie hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 14.04.04, 21:23 Ola...wklikałam do Ciebie takieeego posta i ten, ten ..taki owaki serwer mi go zeżarł. A napisałam ni mniej ni więcej, że twoja wersja doła, czyli wkurzanie sie i pozłoszczenie sie to jeszcze całkiem niezłE..wyzłość się i bądź jak najszybciej ok..w tamtym poscie pocieszałam Cie, że na lody z Danielem pojdziesz :), po czym reflektowałam się, że to on powinien być z tego powodu najbardziej szczęśliwy..jednym słowem zagrzewałam cie do walki o wyłażenie z doła różnymi dziwnymi metodami, co teraz też ciągle ROBIĘ :) Niedawno machnęłam maila do swojej siostry, która ma doła powielkanocnego - ta to przynajmniej wie co tez to ona ma...aha bo swoim pytaniem skąd mój dół był sie wziął, to mnie zaskoczyłaś :) - okazuje się, że jestem juz na taaakiej prostej, że pamiętać nawet nie chcę skąd on i co on za jeden był i tego Ci też zyczę!! Maja (z poza doła - ale tu super, mówię Ci...pousmiechaj się już ok???) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 15.04.04, 10:14 A co jesli bliscy maja Cie w glebokim powazaniu i nie mozesz na nich liczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 15.04.04, 10:12 Wojtek bardzo doceniam TWOJE wysilki i trudy wlozone w to forum. Ja narazie nie mam sil, aby sie tym zajmowac. Zastepuj mnie tu godnie, az dojde do siebie. Pozdrawiam Daniel. P.S. A piwo i tak kiedys dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 15.04.04, 12:59 Ok bede sie starał ale do wtorku next tydzien bo mam wyjazd do rzeszowa ale wroce wroce nie płaczcie ..... Hhehe Mam nadzieje ze do przyszłego tygodnia bedziesz juz ok ze wszystkim... Pozdrawiam i sie nie poddawaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: "Depresja Gangstera"tj"Depresja Gangsterzycy" 15.04.04, 13:06 _______ / \ -----------------||| | \_______/ to jest petelka dla wszystich co mam wyciagnac z dołka Zaczepic sie i ciagne do gory.... <hahaha> ale mam pomysły !!! Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Juz Mi Lepiej!! 15.04.04, 14:04 Troszke mi sie poprawilo i czuje sie ciut lepiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
mloda01 Re: Juz Mi Lepiej!! 16.04.04, 17:35 WoW ale wy sie martwicie ;-) Ja sie tez juz lepiej czuje :-) Ale zescie sie na mnie wydarli ;-/ Wojtek jak mozesz ;-(( Ale i tak cie lubie ;-) No ludzie nie znacie takiego czegos jak depresja wiosenna ;-p Kazdy moze jakiegos dola zlałac. No ja sie juz bardzo dobrze czuje, nie liczac tego ze mnie glowa boli bo mam zaniskie cisnienie ;-p Ale co sie bede rozpisywac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Juz Mi Lepiej!! 16.04.04, 18:39 HEHE Ola wiecej kafki pij a bedzie WYYYYSssssssokie cisnienie.... Ja musialem na ciebe sie podrzec bo taka metoda czasmi działa Sam tez na siebie krzycze tylko ze sie chwam pod kołderke w tedy.. :-))) Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Juz Mi Lepiej!! 19.04.04, 12:59 Najprostsze metody podobno są najlepsze i częściej działają niż te bardzo skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Co rano to samo, czyli depresji ciąg dalszy!! 04.07.04, 00:16 Ostatnio powróciło do mnie to staro przegnębienie. Seba i Justa są tego świadkami. Wojtek pewnie też wie, o co chodzi. Pozdrawiam wszystkich będących w depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Co rano to samo, czyli depresji ciąg dalszy!! 04.07.04, 14:22 nawet ostatnio z Sebastianem zastanawialismy sie co Ci sie stalo...:-P a moj sms na poprawe nastroju chyba wtedy nie poskutkowal :-( Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Co rano to samo, czyli depresji ciąg dalszy!! 04.07.04, 15:21 Chyba trochę poskutkował, ale nie całkowicie. A jak macie ochotę to zastanawiajcie się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Co rano to samo, czyli depresji ciąg dalszy!! 04.07.04, 16:13 a zebys wiedzial ze jeszcze o tym pomyslimy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
nait Zostać miss ;-) 04.07.04, 18:20 Mój chyba też pomógł, a może zrobiłeś to bo ci się forum znudziło i myślisz, że dam rade (i zechce) położyć to forum na łopatki?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zostać miss ;-) 04.07.04, 22:16 to moze i ja wpadne w depresje, cobys i mnie przysylal smsy na poprawe humoru?? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka i'm feeling blue ;-( 14.07.04, 22:55 no i dopadla mnie depresja. nie wiem co jest jej powodem ;-(. wiem tylko ze jest mi smutno i zle...;-( Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: i'm feeling blue ;-( 14.07.04, 23:21 widzę że nie tylko ja mam dzisiaj taki problem... Jutro wyjdzie słonko (czy tam w piątek) i może deprecha pójdzie won Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: i'm feeling blue ;-( 15.07.04, 15:58 Lepiej, żeby tak było Bea. P.S. Twoja sygnaturka bryka gdzieś nocami. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: i'm feeling blue ;-( 16.07.04, 20:24 heh slonce dzis nawet swiecilo, ale jakos humoru mi nie poprawilo ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: i'm feeling blue ;-( 15.07.04, 15:57 Nie Tobie jednej jest smutno i źle, ale mi już nie wypada ciągle o tym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: i'm feeling blue ;-( 15.07.04, 16:00 hej, hej, jutro będzie swieciło słońce, głowy do góry :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: i'm feeling blue ;-( 15.07.04, 16:02 Tylko, żeby za bardzo nie raziło!! N\Bo wtedy nie wszyscy będą zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: i'm feeling blue ;-( 15.07.04, 16:05 Trzeba różowe okulary założyć :-))))) Nie będzie raziło, gwarantuję. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: i'm feeling blue ;-( 15.07.04, 16:12 Może to jest i sposób, ale wtedy wszystko będzie zbyt różowe, a wcale takie nie będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: i'm feeling blue ;-( 16.07.04, 19:41 Przyznaj się - lubisz ten stan, jak inni się nad tobą użalają. Weź się w garść i nie byj beksą. Gdzieś w innym wątku stwierdziłeś, że jesteś 100% facet, a ryczysz jak małe dziecko ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: i'm feeling blue ;-( 17.07.04, 13:11 W sumie tak. Udało Ci się mnie złapać. Ale ja już jestem teraz twardy like a stone :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: i'm feeling blue ;-( 16.07.04, 20:25 ha widzisz daniel, bo mnie to w srode dopadlo. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: i'm feeling blue ;-( 17.07.04, 13:12 A co było tego powodem, tzn. tego nagłego ataku depresji?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: i'm feeling blue ;-( 17.07.04, 21:00 heh, sama nie wiem co bylo tego powodem bo powodow jest wiele. wszytsko sie jakos nalozylo na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: i'm feeling blue ;-( 16.07.04, 19:51 Nie martw się teraz będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: i'm feeling blue ;-( 16.07.04, 20:26 ja sie nie martwie, ja tylko stwierdzam fakty ze mam depresje (po raz pierwszy od nie pamietam kiedy) ;-(. a czy bedzie lepiej to zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: i'm feeling blue ;-( 17.07.04, 21:04 Justyna nigdy nie jest tak, żeby nie mogło być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: i'm feeling blue ;-( 19.07.04, 19:40 Mi już przeszły wszelkie depresje jak narazie :) I chcę , żeby tak pozostało jak najdłużej się da. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 11.08.04, 00:09 No właśnie, już o tym wspomniałam w wątku angielsko - angielskim :((:(:(:(:(:(: (:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 12.08.04, 14:22 Tym razem depresja dopadła Ciebie. Jeteś kolejną osobą, którą to spotyka na forum. Ja naszczęście mam to już dawno za sobą i myślę, że Tobie też się uda z tego wyjść!! Tego Ci życze. Możesz się wygadac mi na GG albo wygadaj się Rudolfowi!! Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 12.08.04, 19:53 Dziękuję za słowa otuchy :) i jeśli kiedyś dopadną mnie jeszcze jakieś smutki, napewno będę o Tobie pamiętać :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 13.08.04, 17:23 Możesz do mnie walić jak w dym. Polecam się na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 10.09.04, 23:14 Tęsknota i smutek ogarnęły mnie ostatnio :( Nie jest z tym żyć łatwo choć wiem że tak być musi i inaczej chwilowo się nie da :( Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 11.09.04, 14:48 Uszy do góry. Masz jeszcze nas. A może znów powinienem przyjechać do Jasła, aby poprawiać Wam humory?? Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 11.09.04, 14:54 To byłaby bardzo miła odmiana :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 11.09.04, 15:12 Może gdzieś ona na Ciebie czeka!! Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 11.09.04, 22:31 No chyba się doczekałam :) Wprawdzie rąbka chwili w której gości uśmiech na mej twarzy i kiedy nie nękają mnie mętne straszne i niepokojące myśli. Na jak długo, nie wiem. Ale mam zamiar wykorzystać i czerpać z tej chwili ile tylko się da :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 11.09.04, 22:15 Fajnie, Daniel, że założyłeś tu taki wątek. Przyda mi się dziś. Dziś ja doła złapałam, strasznego. Takiego, że nie chce się nigdzie ruszyć w ten sobotni wieczór. Buuuuuuu Fajnie, że się tu można wypłakać :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 12.09.04, 01:53 Służe ramieniem i chusteczką. Nie płacz, głowa do góry, jutro będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 12.09.04, 11:19 Dzięki, Nait. Może dziś wieczorem będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 12.09.04, 17:09 Widzisz jaki tej Nait dobry pociesz i ramieniem posłuzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 13.09.04, 01:32 kulturalny chlopak z Sebastiana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 13.09.04, 09:45 Pewnie, od razu lepiej się poczułam. Mam nadzieję że to nie jest jeszcze typowa jesienna depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 13.09.04, 20:07 na pewno jeszcze nie jest. najgorsze dopiero nastapi :( Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 13.09.04, 22:19 Tak, okropna deszczowa jesien i paskudna, długa, mroźna zima :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 16.09.04, 21:45 heh dobrze ze do zimy jeszcze troche czasu...ja nie chce zimy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 16.09.04, 20:02 Nie płacz Aniu, już niedługo się zrzucimy i kupimy CI kredki, oczywiście kolorowe. A tak naprawdę to co Cię tak przygnębiło?? Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 16.09.04, 22:46 Kredki???? :-))))))))) Ja chce kredki!!!!!!!! Przygnębiła mnie samotna sobota przed komputerem. Ale już w niedzielę było lepiej, o poniedziałku nawet nie wspominając :-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 20.09.04, 19:11 Kredki to przy najbliższym spotkaniu, a tak poza tm to dobrze, że przygnębienie minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
cesare_c Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 28.09.04, 15:25 Kłopoty Gangstera koncza sie wraz z zastygnięciem betonu. Jeśli gangster ma dylematy powinien zastanowic sie czy juz nie oddać władzy innym. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 30.09.04, 11:51 Jest coś, co tutaj piszesz. Ale my na szczęście nie jesteśmy gangsterami a ja w szczególności i nie mam zamiasru oddawać władzy nad tym rewirem :P Odpowiedz Link Zgłoś
furio_m Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 11.10.04, 15:54 No i jednak, wbrew zapewnieniom, zrezygnowales i oddales wladze nad tym rewirem w rece kogos innego. Czyzbys sie nas wystraszyl? Odpowiedz Link Zgłoś
ysabelle_corleone Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 12.10.04, 16:58 Widać wie że z Rodziną, nie warto igrać... Odpowiedz Link Zgłoś
ysabelle_corleone Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 29.09.04, 14:57 Widzę, że ktoś tu chce zadrzeć z naszą Rodziną. Na waszym miejscu nie wspominałabym o depresji Gangstera. Będzie lepiej, jeśli nigdy nie dowiecie się jak wygląda prawdziwy Gangster mający depresję, bo mogłoby się to dla was źle skończyć. My mamy swoje sposoby na pozbycie się depresji... Uwierzcie mi, bo jako kobieta mafii wiem o tym najlepiej :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 30.09.04, 12:00 Kto Ci kobieto mafii powiedział, że ktoś z kim tu zadziera. Nikt nie miał nawet takiego zamiaru. A jeśli chodzi o tytuł wątku to powstał on na podstawie filmu o tym samym tytule. Polecam ten film do oglądnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ysabelle_corleone Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 30.09.04, 16:30 Ktoś mnie ma za blondynkę czy tylko mi się wydaje?? Ckliwe komedie o gangsterach są dla dzieci. Życie jest o wiele bardziej brutalne... Odpowiedz Link Zgłoś
cesare_c Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 02.10.04, 21:40 Masz racje droga Ysabelle nie wie chyba co mówi Nie powinien tak wzracac sie do Ciebie. A ta komedyjka phi, coz nic nie watra nawet nie smieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
ysabelle_corleone Re: "Depresja Gangstera" Czyli Czuje Się Żle 03.10.04, 15:14 Mam nadzieję że on potraktuje to jako ostrzeżenie i nie będzie zadzierał z naszą Rodziną... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Koniec folgowania. 04.10.04, 14:49 Jak macie wypisywać takie uwagi na tym forum to zniknijcie z niego tak szybko jak się na nim pojawiliście. Forum nie jest zamnknięte, ale takich wypowiedzi nie będę puszczał mimo uszu. Wypisujecie jakieś brednie o zadzieraniu, ale póki co to wy tutaj zadzieracie nosa nikt więcej. To jest pierwsze i ostatni ostrzeżenie. Jak macie ochotę tu pisać, to piszcie, a jak nie to spadajcie stąd. Zrozumieliście to?? Odpowiedz Link Zgłoś
cesare_c Re: Koniec folgowania. 05.10.04, 10:10 Nikt nie chciał Cie urazic Oczywiscie jesli poczułeś sie taki to przepraszamy Ale moze na przyszłosc lepiej było by troche porozumowac na temat naszej obecnosci, po co maja byc jakies nieprzyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
ysabelle_corleone Re: Koniec folgowania. 10.10.04, 11:53 Po pierwsze, primo, my nic obraźliwego przecież nie napisaliśmy (my tylko zaznaczyliśmy swoją obecność i grzecznie poprosiliśmy o zastanowienie się nad sensem użycia słowa 'gangster' w tym kontekście :-)), a po drugie, primo, my wcale nie zadzieramy nosa. Po prostu jesteśmy dumni z naszej Rodziny i naszego pochodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Koniec folgowania. 15.10.04, 11:41 Niech i tak bedzie. Mysle, ze wszystko zostalo wyjasnione. Sorry, ze na was nakrzyczalem, ale nie bylem ostatnio w formie (w sumie dalej nie jestem). Mozecie uwazac, ze jestem nierozgarniety, jednak potrafie sie przyznac do bledu i przeprosic, co tez czynie. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Koniec folgowania. 09.11.04, 14:10 Przynajmniej potrafiłem się przyznać do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Czuje Się Żle 23.04.05, 23:59 Depresja to to nie jest, ale źle się czuję szczegółów pisać nie będę, użalać też się postaram nie najtrudniejszy dla mnie tydzień (od początku nowego roku) powinien zacząć się jutro, dziś wieczór zaznałam jednak smak tego co może mnie czekać, choć może nie konieczie, jeśli tak ma wyglądać cały mój tydzień, to nikomu tego nie życzę może sama nie rozumiem do końca dlaczego czuję się tak a nie inaczej, może sama jestem sobie winna, może sama doprowadziłam się do takiego stanu, może wyolbrzymiam sprawę, nie wiem, szczerze mówiąc to nie chcę wiedzieć, jest tak , nie inaczej, nie wiem czy chcę pomocy, może jutro wszystko minie, a może nie, szkoda mi tylko że nie wszyscy to przeczytają, może wtedy byłoby trochę inaczej, choć pewnie i tak nie zostałabym zrozumiana, albo powiedziano by mi że przesadzam Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Gosia trzym sie :) 24.04.05, 09:52 Chyba Cie troche rozumie, bo chodz troszke to przeszedłem. Nie napisze Ci ze bys sie nie denerwowała bo to nieuniknione. Moze w te dni szukaj jakiegoś zajęcia, takiego które bedzie odwracac choc czesc uwagi od negatywnych myśli. Zycze powodzenia i Trzymaj sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Gosia trzym sie :) 25.04.05, 14:32 Dzięki wojtek, masz rację, ty znasz cześciową przyczynę mojego stanu. Czuję ogromną niepewność i strach. To co wywołało ostatni napad smutku to było coś jeszcze, nałożylo się parę spraw na siebie, ale częściowo minęło i dlatego nie jest już tak źle jak w chwili kiedy o tym pisałam. Co do tego zo zostało, to nie pozostało mi nic innego jak czekać, staram się o tym tak dużo nie myśleć Ths for everything Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Czuje Się Żle 24.04.05, 12:54 Cześć Gosia. Nie wiem co sie dzieje, nie jestem w temacie. Mam nadzieje jednak ze to co wprawiło cię w tak zły i dołujący humor minie szybko i znów bedziesz pełna optynizmu i radości. Wiem, że tego typu pocieszanie nic nie daje... sama to przerabiałam ale świadomość, że nie jestes sama, że są ludzie gotowi cię wesprzeć, wysłuchać, podnieść na duchu, rozweselić - to sie liczy najbardziej. Jakbyś chciała pogadać daj znać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Czuje Się Żle 25.04.05, 14:37 Cześć linea :) Jest znacznie lepiej niż było, pomału przywołuję się do stanu "normalności" - jak zwał tak zwał To bardzo miłe z twojej strony, i wogóle ze strony wszystkich, którym nie jest obojętny mój stan psychiczny ( i fizyczny :) - wtajemniczeni wiedżą o co chodzi ) Będę o tym pamiętać. p.s Robi się ciepło, więc może kiedyś wypad na lody ?? (tylko najpierw muszę zdobyć trochę gotówki) ;) - ale chęci są :) Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Czuje Się Żle 25.04.05, 01:08 Boję się, że wiem o co chodzi, ale wolę się mylić. Nic nie poradzę, ale mogę zacytować: "Nie pozwól, żeby lepsze jutro było wczoraj." "Bądź szczera ze sobą gdy podejmujesz decyzję, wtedy ta decyzja będzie słuszna". John Przesilenie wiosenne :{ Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Czuje Się Żle 25.04.05, 14:41 Nie masz powodów do lęku, nie sądzę żebyś wiedział, ( nie zainstalowałeś gg ani tlena, albo jeszcze ja się tam u ciebie nie znalazłam, więc nie wiesz na bieżąco co mogło być tego przyczyną, ale to nie twoja wina) Podoba mi się twój pierwszy cytat, co do jednej i drugiej się zgadzam (zadałabym tu pytanie ale może zapisżę je na kartce i zapytam przy innej okazji) Co do powodu moich lekkich i czasowych "zaburzeń psychicznych" jak tylko skończy się ten tydzień, wszystko wyjaśnię oficjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Nie jest źle , coby nie mogło być gorzej 26.04.05, 22:33 Lekko zły humor powrócił, a może to w wyniku bardzo aktywnego dnia, zakończonego zmęczeniem. Mało snu, dużo wrażeń, brak odpowiedzi, uzyskanie odpowiedzi, cisza, samotność? , to niektóre czynniki, które z pewnością w jakimś stopniu każdy, miały wpływ na to że jestem nie do życia, i jedyne o czym mażę to sen i święty spokój, a najlepiej dosłownie. W każdym razie dzisiejszego wieczoru i jutrzejszego przedpołudnia ( bo założę się że nie wszystko się zmieni) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka deprechy ciąg dalszy :( 06.05.05, 23:49 Masakra, ja już mam serdecznie dość tej głupiej depresji... Problem tylko w tym, że ona wcale nie chce odpuścić :( Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: deprechy ciąg dalszy :( 10.05.05, 11:57 Moja rada taka zalej pani robaka :D A może trzeba ją kopnąć tam, gdzie słońce nie dochodzi i w końcu sobie pójdzie w cholere :) Odpowiedz Link Zgłoś