tadeusz_ski.51 21.12.10, 12:01 Rozpocząłem wczoraj wojnę i to od razu na dwa fronty! Pierwszy front z transferem, drugi z Vistą! Pierwsza bitwa wygrana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Wojna!!! 21.12.10, 12:14 Nie chciałem na dwa fronty, czytałem jak na tym wyszedł Hitler! Nie chciałem ale zostałem zmuszony, już dłużej nie dało się mordować tak z tym netem! Byleby tylko efekt tych zmagań nie zakończył się totalną klęską? Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Wojna!!! 21.12.10, 18:53 "Kto mieczem wojuje od miecza ginie." Życzę powodzenia w tych potyczkach, no i wygranych bitew ! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Odpukać, 21.12.10, 20:42 póki co, jest dobrze! Zdecydowanie się poprawiło! Huuuurrrraaaaaa... zaraz... jeszcze nie otrąbiam zwycięstwa, bo z tym systemem nigdy nic nie wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 ... sie okazało 23.12.10, 19:45 że system natworzył mi 11 dodatkowych kart sieciowych microsoftu isap czy cuś tak. Wywaliłem to w diabły i net chodzi w miarę dobrze... Luuuuudzie, to niesłychane! Nie będę przynudzał wyjaśnianiem jak prowadzę tą wojnę, w każdym razie nie jestem na pozycji straconej, spoko. Odpowiedz Link Zgłoś