nezja 28.12.10, 12:13 najlepiej w związku;-D ...z piękną czarnulką;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schi_z_o_o Re: Kolega poszukiwany;p 28.12.10, 13:38 jak lody proponowałem,to focha strzelałaś,a teraz przyszła koza do woza;0 Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Kolega poszukiwany;p 28.12.10, 14:43 oj schizus, a doczytałeś do końca?;-))) Kiniula, Bettinka, buziaczki :-) Która z Was czarnulka długowłosa?;-)...i dlaczego ja Waszych fot nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kolega poszukiwany;p 28.12.10, 14:48 dla Ciebie i długowłosa mogę być:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kolega poszukiwany;p 28.12.10, 13:38 Kinia, taki jest najbezpieczniejszy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kolega poszukiwany;p 28.12.10, 14:47 Betty, ale nie ten układ:)))))) Zmieniłaś zdanie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kolega poszukiwany;p 28.12.10, 15:48 Nie mam pojecia po jaka cholere potrzebny kobicie do szczescia facet w zwiazku i to na dodatek z czarnulká.Ale wiem ze Nezyjka zawsze ma odjechane pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Kolega poszukiwany;p 29.12.10, 01:17 Leziak ma rację, pomysły to Ty masz. Głupkowate heh :P Choć nie robią już takiego wrażenia, jak te pięć lat temu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Kolega poszukiwany;p 29.12.10, 09:47 Kochana Neito, tu nie ma obowiązku czytania wszystkiego:-) ps: udam, ze tego nie przeczytałam ( chyba ) w przeciwnym razie musiałabym uznac ,ze mimo młodego wieku zaczynasz sie starzec w bardzo niekorzystny sposób;p wszak głupkowate pomysły były tu w naszym wykonaniu na porzadku dziennym,skoro zaczynają przeszkadzać to raczej ...sama sobie dopowiedz. Pozdrawiam ...i moze postaraj się jednak ten proces gorzknienia zahamować, co?Kiedys byłaś zabawniejsza;p;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Kolega poszukiwany;p 29.12.10, 11:39 O matko hehe, jaki służbowy elaborat :PP Podjęłaś w międzyczasie pracę w dyplomacji ? To napisałam ja - starzejąca się w niekorzystny sposób agrafka :D Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Kolega poszukiwany;p 29.12.10, 13:31 arogancka_agrafka napisała: > O matko hehe, jaki służbowy elaborat :PP > Podjęłaś w międzyczasie pracę w dyplomacji ? > > To napisałam ja - starzejąca się w niekorzystny sposób agrafka :D O widzisz jak miło. Cieszę sie, ze nadal umiem wywołac uśmiech na Twej twarzy... ...wredna małpo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kolega poszukiwany;p 29.12.10, 21:57 Zaraz nam sie tu pelen Wersal zrobi i tak panny slodzic zaczna ze od razu bedzie sie mozna zrzygac. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Kolega poszukiwany;p 30.12.10, 10:14 A teraz do rzeczy, bo jakoś w bawełnę owijasz niepotrzebnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kolega poszukiwany;p 30.12.10, 12:54 Nic nie owijam w bawelne,jesli juz to zakladam gumké. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt i sie wzial i nie znalazl 30.12.10, 20:19 z gory wiedzialem, ze tak bendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i sie wzial i nie znalazl 31.12.10, 00:34 Tego nie możesz byc pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: i sie wzial i nie znalazl 31.12.10, 14:16 khinga napisała: > Tego nie możesz byc pewien. moge. pierwsze slysze, by mezczyznie w zwiazku byly potrzebne kolezanki. conajwyzej - przyjaciolki. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: i sie wzial i nie znalazl 11.01.11, 10:31 Facet ,"nie bądz pewny ,ze pewność masz bo pewność niepewna" znasz to?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: i sie wzial i nie znalazl 13.01.11, 00:43 nezja napisała: > Facet ,"nie bądz pewny ,ze pewność masz bo pewność niepewna" znasz to?;-) nie. tu akurat pewien jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.marsan Re: Kolega poszukiwany;p 10.01.11, 16:53 :) napisz na mojego gazetowego , na pewno odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Kolega poszukiwany;p 11.01.11, 10:32 Czarny.marsanie, a piękną czarnulke masz?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qultyvator Re: Kolega poszukiwany;p 11.01.11, 21:16 Czarna, biała, czy ryżanka tak to jest już ma kochanka :P Nad Nezją się zastanowię :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.marsan Re: Kolega poszukiwany;p 11.01.11, 23:14 Nie ale chętnie posiądę;) Napisz a odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś