kropka! 22.02.02, 10:04 tak bym sobie wyjechała gdzieś w góry, poopalała się.... :)) pracować się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: ale dzisiaj piekna pogoda 22.02.02, 10:08 wg mojego termomerta jest minus 4. znam go nie od dzis wiec mu wierze. bez urazy kropka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 kropeczko.......... 22.02.02, 10:23 to rzucaj wszystko, i wsiadaj w pociag do szklarskiej, ja we wrocku dosiade i sie poopalamy, slicznie dzis w naszych gorkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ale dzisiaj piekna pogoda 22.02.02, 10:23 Kropeczko! wcale nie taka piękna...zimno okropnie! Pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: ale dzisiaj piekna pogoda 22.02.02, 10:36 to jak to jest z tą pogodą, ktos mnie robi w balona ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ale dzisiaj piekna pogoda 22.02.02, 10:46 słońce świeci ale nei grzeje. jest jak lampa jarzeniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 kropeczko.......... 22.02.02, 10:49 super narciarska pogoda:) pakuj deseczki i ruszaj, takie slonko, tez ladnie opala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropeczko.......... 22.02.02, 10:56 łatwo Ci powiedzieć... ale ochotę mam wielką :)) zato do Zakopca się wybieram,ale w późniejszym terminie kitek1 napisał(a): > super narciarska pogoda:) > pakuj deseczki i ruszaj, > takie slonko, tez ladnie opala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kropeczko.......... 22.02.02, 10:57 oki, to na KW sie spotkamy:))) a pogoda bedzie jeszcze lepsza i dni dluzsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropeczko.......... 22.02.02, 10:59 a wybierasz się może? kitek1 napisał(a): > oki, to na KW sie spotkamy:))) > a pogoda bedzie jeszcze lepsza i dni dluzsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:04 tak? a gdzie dokładnie? kitek1 napisał(a): > moge sie wybrac, > mam, tam baze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:05 u kolesia, zaraz obok stacji, ulica "droga do samkow" sie nazywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:07 to tam musi być bardzo głośno!!! ja wolałabym jednak w centrum, ostatecznie na jagiellońskiej koło policji kitek1 napisał(a): > u kolesia, > zaraz obok stacji, > ulica "droga do samkow" sie nazywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:10 bliziutko na jagiellonska, widze, ze masz ochote na antalowke zima, taki z Ciebie morsik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:14 eeee, to już nie będzie zima, raczej wiosna ;(( kitek1 napisał(a): > bliziutko na jagiellonska, > widze, ze masz ochote na antalowke zima, > taki z Ciebie morsik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:16 w zakopcu wiosna jest w maju:), albo pozniej, Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:19 no właśnie na początku maja ;)) kitek1 napisał(a): > w zakopcu wiosna jest w maju:), > albo pozniej, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:21 znaczy, w ten tzw. przedluzony week-end bedziesz, oki, rozumiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:23 tak, ten + następny ;))) kitek1 napisał(a): > znaczy, w ten tzw. przedluzony week-end bedziesz, > oki, rozumiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:27 to zapraszam na krokusowy spacerek na kalatowki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropeczko.......... 22.02.02, 11:33 na pewno będzie mnie wszędzie pełno !!! a Ty będziesz też? kitek1 napisał(a): > to zapraszam na krokusowy spacerek na kalatowki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: ale dzisiaj piekna pogoda 22.02.02, 10:50 tego nie musisz tłumaczyć, wiadomo nie mamy lata. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ale dzisiaj piekna pogoda 22.02.02, 10:52 lato jest nijakie. nawet rodzaju nijakiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: ale dzisiaj piekna pogoda 22.02.02, 11:06 czy Ty przypadkiem nie jestes spod znaku skorpiona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ale dzisiaj piekna pogoda IP: *.mst.gov.pl 22.02.02, 14:00 śladami jadu na postach się sugerujesz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: ale dzisiaj piekna pogoda 22.02.02, 14:07 a czymże innym... no chyba że Wam tam w inst.rządowych mało płacą i stąd ta jadowitość postów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ale dzisiaj piekna pogoda!!!!!! 22.02.02, 11:45 .. ladna pogoda !!!!. u mnie dmie sniegiem i zawiejami od godziny...brrr..zima wrocila z zimnym wiatrem i minus 3... i tu Was zmartwie .. sunie to do Was i oby nie doszlo !!!! pozdrowienia Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: ale dzisiaj piekna pogoda!!!!!! 22.02.02, 12:06 nie strasz, w W-wie jeszcze na razie świeci sobie słoneczko ;))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi kropka! 22.02.02, 14:26 kropka gdzies Ty zobaczyła dzisiaj to slonce?????????????? ledwo samochód od asfaltu oderwałam!!!! mróz wymiksowany z błotem ble! no i teraz też tak patrze przez okno - gdzie to slonce???????????? kropka! napisał(a): > nie strasz, w W-wie jeszcze na razie świeci sobie słoneczko ;))) > pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropka! 22.02.02, 14:37 a co Ty miałaś do południa klapki na oczach, czy jak???? świeciło, a teraz to się zgodzę, że już nie. ja nie mam problemu z samochodem, parkuję w garażu ! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kropka! 22.02.02, 14:46 kurcze nie bede sie kłocic - do poludnia zawsze jestem nieprzytomna wiec może faktycznie swiecilo :))) nie mam miejsca w garazu! I zamarza mi od srodka, rozumiesz???? horror! stac w korku z przymarzniętą dupą do fotela! brrrrrrrr....!!!! stanowczo nie polecam :))) kropka! napisał(a): > a co Ty miałaś do południa klapki na oczach, czy jak???? świeciło, a teraz to s > ię > zgodzę, że już nie. > ja nie mam problemu z samochodem, parkuję w garażu ! ;-))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropka! 22.02.02, 14:48 kurna, jasmina, fotel Ci zamarza??? połóż sobie posuszkę elektryczną!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: posuszka........ 22.02.02, 14:52 co jak co ale przy takiej temperaturze mój tyłeczek jest idealnie suchy :)))))) kitek1 napisał(a): > pod mokry sminkowy tyleczek, > super:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: posuszka........ 22.02.02, 14:59 dobrze, że wogóle myśli, nie sądzisz???? :))) kropka! napisał(a): > a Ty o niczym innym nie myślisz? > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: posuszka........ 22.02.02, 15:05 tylko czym on myśli...jak każdy facet ;))) jasmina_tdi napisał(a): > dobrze, że wogóle myśli, nie sądzisz???? :))) > > kropka! napisał(a): > > > a Ty o niczym innym nie myślisz? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: posuszka........ 22.02.02, 15:09 i niech tak zostanie :) na co Ci kitek w wersji a la Einstein??? tylko kłopoty :)) kropka! napisał(a): > tylko czym on myśli...jak każdy facet ;))) > >> Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: posuszka........ 22.02.02, 15:11 faceci maja za malo krwi, zeby jednoczesnie obydwoch strategicznych organow uzywac:) vide kol. menik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: posuszka........ 22.02.02, 15:15 czy w takim razie możemy ustalic drogą losowania którego organu Ty będziesz używać rozmawiając ze mną??? :))) kitek1 napisał(a): > faceci maja za malo krwi, > zeby jednoczesnie obydwoch strategicznych organow uzywac:) > vide kol. menik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: posuszka........ 22.02.02, 15:24 wywiniesz orła i zaczniesz używać resztki??????? kitek1 napisał(a): > orla albo reszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ptak ptakowi nie jednaki......... 22.02.02, 15:29 na pewno przy pomocy resztek, nie odwaze sie na rozmowe z Toba:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ptak ptakowi nie jednaki......... 22.02.02, 15:32 Ty to mi wogóle wyglądasz na małomównego :)))) kitek1 napisał(a): > na pewno przy pomocy resztek, > nie odwaze sie na rozmowe z Toba:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 czasami mysle............ 22.02.02, 15:03 ale mnie tak, ta posuszka rozbawila, pod przemadrzala sminka, ze nie moglem sie powstrzymac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: czasami mysle............ 22.02.02, 15:04 oj, palec mię sie tylko omsknął, a tu taka afera ! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czasami mysle............ 22.02.02, 15:06 kiteczka rajcują takie szczególiki :))))) to sie chyba nazywa skrzywienie zawodowe! kropka! napisał(a): > oj, palec mię sie tylko omsknął, a tu taka afera ! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czasami mysle............ 22.02.02, 15:04 tylko sie nie posiusiaj z radosci, bo ci spodenki przymarzną :)))) kitek1 napisał(a): > ale mnie tak, > ta posuszka rozbawila, > pod przemadrzala sminka, > ze nie moglem sie powstrzymac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: czasami mysle............ 22.02.02, 15:06 oj sminko, sminko jak cie lubie, taka rozdrazniona:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czasami mysle............ 22.02.02, 15:08 oj kitek kitek ja sie tak łatwo nie rozdrażniam :)))) kitek1 napisał(a): > oj sminko, sminko > jak cie lubie, > taka rozdrazniona:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: czasami mysle............kitek 22.02.02, 15:20 a gdzie Ty pracujesz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: czasami mysle............kitek 22.02.02, 15:24 w UOP-ie, ale nie mow nikomu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czasami mysle............kitek 22.02.02, 15:25 no przecież wiesz kropka! na zadupiu :)))) kropka! napisał(a): > a gdzie Ty pracujesz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: czasami mysle............kitek 22.02.02, 15:27 no nie wiem, dlatego pytam? na zadupiu to ja mieszkam ;)) jasmina_tdi napisał(a): > no przecież wiesz kropka! na zadupiu :)))) > > kropka! napisał(a): > > > a gdzie Ty pracujesz, co? > Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a sminka w samym centrum......... 22.02.02, 15:31 na dworcu centralnym:) mowilem, ze ona przemadrzala, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a sminka w samym centrum......... 22.02.02, 15:34 kitus dajmy spokoj Twoim problemom! Nie jestes pępkiem swiata zeby je tu wywlekac przy kazdej okazji! kitek1 napisał(a): > na dworcu centralnym:) > mowilem, ze ona przemadrzala, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a sminka w samym centrum......... 22.02.02, 15:37 to ty obrazasz ludzi, i zadupczykami, ich nazywasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a sminka w samym centrum......... 22.02.02, 15:40 ktos to musi robic! kitek1 napisał(a): > to ty obrazasz ludzi, > i zadupczykami, ich nazywasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czasami mysle............kitek 22.02.02, 15:33 no w Vikingu Ci przecie mówilam gdzie pracuje! Zapomniala??? było nie chlac tyle :)))) kropka! napisał(a): > no nie wiem, dlatego pytam? > na zadupiu to ja mieszkam ;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: czasami mysle............kitek 22.02.02, 15:36 ale mi o kitka chodziło, nie o Ciebie!! jasmina_tdi napisał(a): > no w Vikingu Ci przecie mówilam gdzie pracuje! Zapomniala??? było nie chlac tyl > e :)))) > > > kropka! napisał(a): > > > no nie wiem, dlatego pytam? > > na zadupiu to ja mieszkam ;)) > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czasami mysle............kitek 22.02.02, 15:42 no przecież napisał, że na Centralnym siedzi :)))) kropka! napisał(a): > ale mi o kitka chodziło, nie o Ciebie!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kropka! 22.02.02, 14:51 wszystko mi zamarza - musze skrobac szyby od wewnątrz! A z poduszką to niezły patent :))) Będę ją zostawiac włączoną na całą noc :))))) kropka! napisał(a): > kurna, jasmina, fotel Ci zamarza??? > połóż sobie posuszkę elektryczną!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kropka! 22.02.02, 15:14 chciałam czołg w wersji turbo ale sie skonczyly wiec mam nissana :))) kupa złomu! koszmarnego, cholernego, pieprzonego i obrzydliwego zlomu!!!!!! (wybacz kochany i nie obrazaj sie na mnie bo jak do chalupy wrocimy ??? ;)) kropka! napisał(a): > to czym ty jeździsz? Odpowiedz Link Zgłoś