Dodaj do ulubionych

Bajer, bajer

13.01.11, 12:30
i jeszcze raz bajer! A trochę ściem też nie zaszkodzi. Jeśli chce się na forum jakąś wyrwać, to trzeba trochę pogłówkować? Owszem, można pójść na łatwiznę, czyli rwać takie, które same rwą i chcą być wyrywane, ale satysfakcja z tego jest raczej mizerna. Jest tak, że gdy coś zbyt łatwo ci przychodzi, najczęściej nie jest wiele warte?
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 A co do wyrywania, 13.01.11, 12:50
      mam kilka prostych zasad, przedstawię je w formie oddzielnych postów, aby ewentualnie do każdej można było się odnieść, ustosunkować.
      • tadeusz_ski.51 Re: A co do wyrywania, 13.01.11, 12:52
        Jeśli chcesz poznać "głębię" jej ciała, pójdzie ci zdecydowanie łatwiej, gdy ty najpierw pokażesz jej "głębię" swej duszy.
        • drewpora Re: A co do wyrywania, 13.01.11, 13:37
          tobie oblesny dziadygo juz nic nie pomoze.
          • anoagata Re: A co do wyrywania, 13.01.11, 13:50
            Tadeusz nie bardzo mogę pojąc o co Ci chodzi,szczególnie o te 'ustosunkować',kto z kim z czym??
          • tadeusz_ski.51 Dobrze powiedziane 13.01.11, 14:56
            drewpora napisał:
            > tobie oblesny dziadygo juz nic nie pomoze.
            ----------------
            Wyczuwam zazdrość? Odbiłem ci jakąś? No sorry ale z takimi tekstami wszędzie wyjdziesz na chama, buca i debila, się nie dziw, że nie masz brania, nie moja wina, że cię nie chcą.
      • tadeusz_ski.51 Zasada nr2 13.01.11, 14:51
        Należy kobiecie zaimponować... Tu mamy multum możliwości, można np. wzrostem, zarostem, kasą, samochodem... najmniej skuteczne jest imponowanie mądrością, inteligencją i elokwencją, gdyż dobrze jest wyrobić w kobiecie przekonanie, że jest mądrzejsza i będzie się jej słuchało.
        • drewpora Re: Zasada nr2 13.01.11, 14:58
          w takim razie mowisz tylko o teorii i nie mas zadnych szans.
          co mozna wyczytac z twoich wpisow pelnych frustracji.
      • tadeusz_ski.51 Zasada nr3 13.01.11, 14:59
        Należy poznać zainteresowania "obiektu" i trochę się w tym temacie podszkolić, ale nie udawać eksperta! Znacznie lepsze osiągi daje wypytywanie, czyli wiem coś ale nie do końca i pytam jak ona to widzi, co sądzi, jak uważa. To daje "obiektowi" możliwość pomądrowania się i wykazania swoją wiedzą! Dowartościowuje a obiekt w tej sytuacji dobrze się czuje i znajduje. Wszak jest na swoim gruncie! Z biegiem czasu polubi osobę, która jest miła i pozwala na poczucie się kimś ważnym... każdy to lubi.
      • tadeusz_ski.51 Zasada nr4 13.01.11, 15:03
        Zdrobnienie. Jest się mile widzianym, jeśli w początkowej fazie w stosunku do "obiektu" używa się zdrobnienia, najpierw nicka a później imienia. Przykłady: dla nicka inka-1 można uzyć Ineczko-słoneczko, dla milky_way - Milenko, Milusio, dla nicka tofika można np. Cukierka (że niby taka słodziutka) itd. itp. wszystko zależy od inwencji i pomysłowości...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka