tadeusz_ski.51 O co chodzi Panie Kajetanie? 14.01.11, 14:20 Ahaaa, o miłego... dzięki, dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: O co chodzi Panie Kajetanie? 14.01.11, 18:59 O co chodzi ? Chodzi i nie chodzi, ale kiedy ja jestem, Ciebie Panie Tadeuszu nie ma. Jakoś mijamy się, szkoda, bo lubię Twoje forum między innymi dlatego, że nie ma tu TŚA / Towarzystwa Świńskiej Adoracji / i pierdolenia o pogodzie, chmurkach, pachnących kwiatkach,i co na obiad czy kolację. Gdzie mnie szukać, chyba wiesz, dasz znać.....wpadnę tu, pogadamy o starych Polakach. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: O co chodzi Panie Kajetanie? 15.01.11, 19:11 Tak jakbym już Panie Tadeuszu pogadał. Wywiało Ciebie gdzieś w Polskę, czy szanowna Pani małżonka zagoniła do prac domowych ? Jakoś bym wcale Tobie Panie Tadeuszu nie współczuł. Widzę natomiast Ciebie Panie Tadeuszu w fartuszku przy kuchni. Dobrze Ci tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: O 15.01.11, 22:27 Daje se w tany i dobrze bo koniec z końcem jest karnawał!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś