aariel 22.04.04, 17:47 ... a jak sie miewa Twoj kurs niemieckiego? No i kursantki i kursanci? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurczak1976 Re: Kurczaku... 23.04.04, 10:54 Kurs sie jz dawno skonczyl, no contact z uczestnikami, ogolnie kiszka. ALe teraz jestem jz w lepszym nastroju bo chwile bylam w domu w Polsce. Dolki zaczne pewnie lapac za jakies 2 tyg. I dzieki za pamiec:o) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Kurczaku... 23.04.04, 10:57 kurczak1976 napisała: > Kurs sie jz dawno skonczyl, no contact z uczestnikami, ogolnie kiszka. ALe > teraz jestem jz w lepszym nastroju bo chwile bylam w domu w Polsce. Dolki > zaczne pewnie lapac za jakies 2 tyg. > I dzieki za pamiec:o) a ja myślałam , że to jakiś dłuższy kurs, no Wiesz, semestr, czy coś takiego? To teraz co, zapiszesz się na jakąś kontynuację? Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Kurczaku... 23.04.04, 11:02 Te kursy sa zwykle na 3 michy i potem sie przedluza. Ale jak dla mnie to tak szkola jest do kitu jak na takie pieniadze. Musze teraz szukac pracy i t am sie jezyka z pewnoscia szybciej naucze:o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Kurczaku... 23.04.04, 10:57 Hehe Kurczak, ja na razie mialam nastroj ok, bo siostra u mnie byla, ale teraz coraz bardziej widze, ze zaczyna mi sie robic smutno !!! Kurczak, powiedz mi czy ty sobie wyobrazasz, ze kiedys zabierzesz swoje rzeczy z domu rodzicow, zeby zamieszkac tak daleko i juz na zawsze? Ja jak o tym mysle to mi sie slabo robi i z nerwow mnie brzuch boli !! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Kurczaku... 23.04.04, 11:01 Ja juz sie powoli przeprowadzam :o( Ale jakos na razie nie stresuje mnie to tak bardzo. Bardziej jestem wku...tym ze przegapilam moja szanse na byc moze znalezienie pracy buuu...A wszystko z lenistwa i niecheci do napisania listu motywacyjnego, cholera.. Kasia a jak u ciebie z praca? Znalazlas cos? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Kurczaku... 23.04.04, 11:03 Nie !!!! I wlasnie to mnie wkurza. Pewnie sie skonczy na pilnowaniu dzieci, bo naprawde w Auchan nie chce. Wkurza mnie to, ze na 2 m-ce nikt nie chce zatrudniac. Myslalam, ze to bedzie latwe, a wcale tak nie jest :-((( Odpowiedz Link Zgłoś