Dodaj do ulubionych

samotność

30.01.11, 13:32
Ostatnio mi spędza sen z powiek. Było kilka związków mniej lub bardziej poważnych, po ostatnim już w zasadzie sie wyleczyłam i została taka pustka w sercu nie do zastąpienia :( .
Też tak macie?
Obserwuj wątek
    • maly.jasio Re: samotność 30.01.11, 15:38
      nicola261 napisała:

> Ostatnio mi spędza sen z powiek. Było kilka związków mniej lub bardziej poważny
      > ch, po ostatnim już w zasadzie sie wyleczyłam i została taka pustka w sercu nie
      > do zastąpienia :( .
      > Też tak macie?

tak ma czasem prawie kazdy.
    • asiok32 Re: samotność 30.01.11, 20:13
      Hejka...mam tak samo jak Ty...nie wiem czy kiedyś to się zmieni ...chociaż bardzo bym chciała ale nie jest to łatwe...pozdrawiam
    • nameni Re: samotność 05.02.11, 13:36
      to chyba sie jednak nie wyleczylas. Kobiety chyba maja latwiej zapomniec i isc dalej.
      • concretna Re: samotność 07.02.11, 00:20
        a skąd Ci przyszłodo głowy, że kobiety mają łatwiej?
        przecież to Was (mężczyzn) jest statystycznie więcej, więc i prawdopodobieństwo znalezienia partnerki jest znacznie większe :-)
        • tapatik Re: samotność 07.02.11, 23:42
          concretna napisała:

> a skąd Ci przyszłodo głowy, że kobiety mają łatwiej?

Łatwiej zapominacie i szybciej tworzycie nowe związki niż mężczyźni.

> przecież to Was (mężczyzn) jest statystycznie więcej, więc i prawdopodobieństwo
          > znalezienia partnerki jest znacznie większe :-)

Jeżeli jest nas więcej, to na statystycznego mężczyznę przypada mniej kobiet, czyli prawdopodobieństwo znalezienia takowej jest mniejsze.
          • maly.jasio jak to kobita ma problemy z logika :) 08.02.11, 15:48
            jednak ide o zaklad, ze parkowanie tylem samochodu wychodzi jej lepiej.
            • nicola261 Re: jak to kobita ma problemy z logika :) 09.02.11, 17:08
              ha parkowanie tyłem tak ;)
              Nie jestem przekonana czy płeć ma tutaj znaczenie w tym " komu łatwiej"? Bardziej byłabym za wrażliwością. Mnie jest ciężko zapomnieć, mimo że samotność i pustka mi ciążą to ciągle pamiętam ;(
    • joannagw1 Re: samotność 10.02.11, 18:54
      A no nie bardzo, nie żebym Cię podłamywała :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka