nicola261 30.01.11, 13:32 Ostatnio mi spędza sen z powiek. Było kilka związków mniej lub bardziej poważnych, po ostatnim już w zasadzie sie wyleczyłam i została taka pustka w sercu nie do zastąpienia :( . Też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio Re: samotność 30.01.11, 15:38 nicola261 napisała: > Ostatnio mi spędza sen z powiek. Było kilka związków mniej lub bardziej poważny > ch, po ostatnim już w zasadzie sie wyleczyłam i została taka pustka w sercu nie > do zastąpienia :( . > Też tak macie? tak ma czasem prawie kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiok32 Re: samotność 30.01.11, 20:13 Hejka...mam tak samo jak Ty...nie wiem czy kiedyś to się zmieni ...chociaż bardzo bym chciała ale nie jest to łatwe...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nameni Re: samotność 05.02.11, 13:36 to chyba sie jednak nie wyleczylas. Kobiety chyba maja latwiej zapomniec i isc dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
concretna Re: samotność 07.02.11, 00:20 a skąd Ci przyszłodo głowy, że kobiety mają łatwiej? przecież to Was (mężczyzn) jest statystycznie więcej, więc i prawdopodobieństwo znalezienia partnerki jest znacznie większe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: samotność 07.02.11, 23:42 concretna napisała: > a skąd Ci przyszłodo głowy, że kobiety mają łatwiej? Łatwiej zapominacie i szybciej tworzycie nowe związki niż mężczyźni. > przecież to Was (mężczyzn) jest statystycznie więcej, więc i prawdopodobieństwo > znalezienia partnerki jest znacznie większe :-) Jeżeli jest nas więcej, to na statystycznego mężczyznę przypada mniej kobiet, czyli prawdopodobieństwo znalezienia takowej jest mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jak to kobita ma problemy z logika :) 08.02.11, 15:48 jednak ide o zaklad, ze parkowanie tylem samochodu wychodzi jej lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola261 Re: jak to kobita ma problemy z logika :) 09.02.11, 17:08 ha parkowanie tyłem tak ;) Nie jestem przekonana czy płeć ma tutaj znaczenie w tym " komu łatwiej"? Bardziej byłabym za wrażliwością. Mnie jest ciężko zapomnieć, mimo że samotność i pustka mi ciążą to ciągle pamiętam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
joannagw1 Re: samotność 10.02.11, 18:54 A no nie bardzo, nie żebym Cię podłamywała :D Odpowiedz Link Zgłoś