Dodaj do ulubionych

Adam Romański: Dezintegracja

IP: *.prosys.wroc.pl / *.prosys.wroc.pl 26.04.04, 07:51
re:"Odepchnięcie trenera Eugeniusza Kijewskiego było niewątpliwie skandalem i
dziwne byłoby, gdyby na Litwina nie nałożono dyskwalifikacji."

odepchnięcie nie wzięło sie z przypadku. Kijewski dosyć skutecznie
przeszkodził w próbie zebrania piłki. To też jest skandaliczne zachowanie.
Sądzę jednak, że to Zawackas poniesie wszystkie konsekwencje, bo dał się
sprowokować, a poza tym wszyscy będą analizować sam fakt odepchnięcia, nie
zastanawiając się nawet co było jego przyczyną.
emocje, emocje...

PS
Nie jestem fanem Anwilu ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Borsuk Kijewski W OGOLE nie przeszkadzal IP: *.lodz.msk.pl 26.04.04, 08:27
      Kijewski W OGOLE nie przeszkadzal w zebraniu piłki.Atak nastapil gdy zaczal
      klaskac i cieszyć sie.Wewnetrzną motywacją Zawackasa byla natomiast presja
      Urlepa na swoj zespol.
      PS a ja....prokomu:P
      • Gość: MaG Zavackas zachował sie w stylu Jagodnika... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 09:04
        Niedopuszsczalne - mam nadzieję, że żeczywiście władze ligi go zdyskwalifikują.
        Kibice z Włocławka tak psioczyli na Jagodnika (i zresztą słusznie) po jego
        kretyńskim faulu, którym złamał Nagysowi kość stopy, a teraz jeden z ich
        pupilków daj podobny pokaz - rzucając się na Kijewskiego...
        Hańba wołam!!!!!!!!!!
        • Gość: srutututu Re: Zavackas zachował sie w stylu Jagodnika... IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 26.04.04, 12:20
          ok niech ukaraja zavackasa, ale niech tez w koncu ukaraja jagodnika. ile jeszcze bedziemy czekac ???
    • Gość: pipi Re: Adam Romański: Dezintegracja IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 23:14
      Ha, ha, ha!!! dobrze tak temu beznadziejnemu patykowi! on zresztą i tak jest
      już upadły. szkoda tylko zavackasa, którego niestety ukarzą.
      p.s. jestem fanem Śląska :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka