Dodaj do ulubionych

HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie

IP: *.tkb.net.pl 24.02.02, 22:48
kogos nowego. jeszcze nie wiem, jak go zwac - ale poznajcie sobie i juz!!!!
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie 24.02.02, 22:49
      witam i zegnam do jutra, bardzo mi milo, he he he
      • Gość: czort Re: HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie IP: *.tkb.net.pl 24.02.02, 22:54
        only - a ty dziecko gdzie???????
        pojawila siem laskawie i juz won?????
        a kto dziecku pozwolil, a???
        menik nie przytrzymal???
        a kitus???
        • onlyania Re: HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie 24.02.02, 22:56
          to wszystko przez to stale lacze, O! (jakby powiedzial Men)

no, a teraz to juz pewnie serio spadam, :(((
    • mario2 Re: HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie 24.02.02, 22:58
      to kaj toto jest?
      • maryjo2 Re: HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie 24.02.02, 23:02
        Rozlazło sie po kątach :o))
        • samanta1 Re: HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie 24.02.02, 23:06
          to warzystwo jezd ino tego swiezego mieska nie widac;)))))
    • Gość: Pomponia Re: HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 23:07
      Witajcie nocna porą. Coś mnie na melancholiję wzieło... może rumu troche wlać
      do herbaty?
    • Gość: czort Re: HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie IP: *.tkb.net.pl 24.02.02, 23:21
      poczekajcie troszki, rozglada siem toto jeszcze!!!
      pomcia - a ty jak moniczka???? od herbatki zaczynasz?????
      no, tym rumem to chcesz laski piekielne zaskarbic???
    • Gość: EBSIK Re: HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie IP: 192.168.0.* 25.02.02, 18:12
      SIE MASZ CZORT! czy wszystko z tobą ok? W razie problemów zdrowotnych służę
      pomocą,sanitariusz EBSIK.
    • Gość: sławek Re: HEJ towarzystwo wzajemnej adoracji - poznajcie IP: 212.244.82.* 26.02.02, 17:11
      To mnie ona tak szumnie zapowiedziała.
      Zrobiła mi wejście jak primadonnie
      • jasmina_tdi sławek 26.02.02, 17:14
        czesc primadonna:)))) jak Ci sie podoba nasz forumowy burdelik????

Gość portalu: sławek napisał(a):

> To mnie ona tak szumnie zapowiedziała.
        > Zrobiła mi wejście jak primadonnie

• Gość: sławek Re: sławek IP: 212.244.82.* 27.02.02, 12:41
          podoba, podoba, dawno tu brykasz?
          • jasmina_tdi Re: sławek 27.02.02, 13:27
            stanowczo za dlugo :))) sławek - musisz miec jakiegos odjazdowego nicka! slawek bardzo mi sie podoba, ale brzmi za malo
            bojowo :))))

Gość portalu: sławek napisał(a):

> podoba, podoba, dawno tu brykasz?

• czort tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 13:31
              na nowy nick oczywizda!!! sluchaj - a może "piekne, niebieskie oczy"????
              co ty na to? a wkoncu dostalas ten samochod od mena czy ni??? a jeszcze jedno,
              jak pozycie malzenskie z cysorzem? bocos go ostatnoi malo jezd, a 1 marca na
              nosie:)))
              • jasmina_tdi Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 13:37
                hehehhe... nick bylby cool, ale nie wiem czy chlopaki z podwórka by go nie wysmiali :)))))
                men sknera nie dał mi auta - wypiął sie na moje oczy w imie niewiadomego ooneczki! jak on mogł?? :)))
                a cysorz??? cysorz powiedział, że sie mnie boi i zwinął chorągiewkę:))))

czort napisał(a):

> na nowy nick oczywizda!!! sluchaj - a może "piekne, niebieskie oczy"????
                > co ty na to? a wkoncu dostalas ten samochod od mena czy ni??? a jeszcze jedno,
                > jak pozycie malzenskie z cysorzem? bocos go ostatnoi malo jezd, a 1 marca na
                > nosie:)))

• Gość: samanta Witojcie Slawku :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 13:50
                  jako zona czorta witam cie serdecznie :)))))
                  • Gość: sławek Re: Witojcie Slawku :) IP: 212.244.82.* 28.02.02, 10:21
                    witam cię bardzo ładnie, słyszałem o Tobie same pikne rzeczy, milo mi cie poznać
                    • Gość: samanta Re: Witojcie Slawku :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 13:11
                      wzajem,wzajem.Ja rowniez same dobre rzeczy o Tobie slyszalam:))))
                      • Gość: sławek Re: Witojcie Slawku :) IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:47
                        dzieki, co ten czort o mnie naopowiadał ?
                        nie wierz ani jednemu słowu !!!!!!
                • Gość: czort Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 13:52
                  smina, na pewno chlopaki nie beda sie smiac, ja za to recze - ale gwizdac - to
                  mur beton!!!!
                  ech, zycie - i cysarze tchorze som??? niewiarygodne!
                • men_ Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:24
                  Niewiadome pociąga :))
                  Ja chciałem, tylko Ty Jasminko nie mogłas się zdecydować, który wybrać :))
                  • jasmina_tdi Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:27
                    terefere - powiedzialam przecie że biore Lancie!!!!!!!!!!

men_ napisał(a):

> Niewiadome pociąga :))
                    > Ja chciałem, tylko Ty Jasminko nie mogłas się zdecydować, który wybrać :))

• men_ Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:29
                      Jak sie zdecydowałas po długich namowach, to jej już nie było :))
                      • jasmina_tdi Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:30
                        jakich namowach chytrusie! od razu chcialam, to kierowcą sie zaslaniales!

men_ napisał(a):

> Jak sie zdecydowałas po długich namowach, to jej już nie było :))

• men_ Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:31
                          Maximy też nie chciałaś - z reszta to był błąd - tylko 3litry, a nie 3,5 :))
                          • jasmina_tdi Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:33
                            kolor mi sie nie podobal!

men_ napisał(a):

> Maximy też nie chciałaś - z reszta to był błąd - tylko 3litry, a nie 3,5 :))

• men_ Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:34
                              Audi też nie, nubira też nie - kaprysna Jasminka, O !:))
                              • jasmina_tdi Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:45
                                audiana może byc, ale o tym koreanskim chłamie nawet mi nie wspominaj!

men_ napisał(a):

> Audi też nie, nubira też nie - kaprysna Jasminka, O !:))

• men_ Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:49
                                  Koreański chłam miał być za karę :))

• jasmina_tdi Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:54
                                    a co bedzie w nagrode????? :)))

men_ napisał(a):

> Koreański chłam miał być za karę :))
                                    >

• men_ Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:55
                                      Dla Uneczki wszystko :))
                                      • jasmina_tdi Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 17:59
                                        wszy-stko????? a to ciekawe :))))))

men_ napisał(a):

> Dla Uneczki wszystko :))

• men_ Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 18:06
                                          Ha !!! I co Ty na to ?:))
                                          • jasmina_tdi Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 18:07
                                            i nic :)))))))))

men_ napisał(a):

> Ha !!! I co Ty na to ?:))

• men_ Re: tdi - ja mam propozycje dla ciem: 27.02.02, 18:20
                                              Ale nie smuć sie Jasminko - znajdziesz sobie jeszcze kawalera podobnego
                                              bynajmneiej do mnie :))))
            • Gość: sławek Re: sławek IP: 212.244.82.* 28.02.02, 10:19
              bo ja wiem czy ze mnie taki bojec
              • mario2 Re: sławek 28.02.02, 10:25
                a jestes odwazny? :o)) Tozara w lapki Samanty i Miny oddamy :o))
                • Gość: sławek Re: sławek IP: 212.244.82.* 28.02.02, 11:11
                  ja niczego się nie boję, i nikogo
                  • mario2 Re: sławek 28.02.02, 11:15
                    no- niejeden juz tutaj taki byl :o)) A jak ciotke Mine poznal- tyle go tu
                    widzieli :o))
                    • Gość: sławek Re: sławek IP: 212.244.82.* 28.02.02, 12:54
                      to jakim cudem tu jeszcze jesteś,
                    • Gość: sławek Re: sławek IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:48
                      e tam, z każdą idzie sie dogadać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka