Dodaj do ulubionych

A może któraś chciałaby

10.03.11, 08:14
Nigeryjczyka? W dodatku można trochę zarobić! No wiecie, nie dość, że murzyn to jeszcze wpadłoby "parę" Euro! O tu piszą, że jest taka możliwość
Obserwuj wątek
    • drugitiktak Re: A może któraś chciałaby 10.03.11, 09:46
      ......transakcja jak transakcja , i każda strona jest zadowolona , gorzej jak póżniej mąż zacznie domagać się wypełniania obowiązku małżeńskiego , albo całodziennego utrzymania ,bez żadnego wkładu z jego strony.
      • drugitiktak Re: A może któraś chciałaby 10.03.11, 09:47
        ....albo porwie gdzieś do Afryki i zrobi tam niewolnicę ...
        • anoagata Re: A może któraś chciałaby 10.03.11, 10:48
          Polaków mam pod dostatkiem.
          • tadeusz_ski.51 Re: A może któraś chciałaby 10.03.11, 10:58
            Nie każda ma takie wzięcie, poza tym niektóre wolą murzynów https://emoty.blox.pl/resource/laughing2.gif
            • drugitiktak Re: A może któraś chciałaby 10.03.11, 11:54
              Murzyn też mężczyzna, ale tu chodzi chyba wyłącznie o pieniądze , .Dla niektórych kobiet jest to jakieś wyjście z kryzysowej sytuacji.
              • tadeusz_ski.51 Re: A może któraś chciałaby 10.03.11, 12:34
                drugitiktak napisała:
                > Murzyn też mężczyzna, ale tu chodzi chyba wyłącznie o pieniądze , .Dla niektórych
                > kobiet jest to jakieś wyjście z kryzysowej sytuacji.
                ----------------
                Tu chodzi głównie o uzyskanie polskiego obywatelstwa przez murzynów i za to płacą a czy wymagają wypełnienia obowiązków małżeńskich, można się domyślać, że tak? Ostatecznie jeśli kupił sobie żonę to ma prawo wymagać, nie?
                • iryska2604 Re: A może któraś chciałaby 10.03.11, 22:33
                  No wiesz - KUPIŁ! Jak bierzesz slub cywilny i uiszczasz stosowna opłatę to też uważsz ze kupiłes żonę???A murzyn zapłacił za obtwatelstwo i ja osobiscie kazałabym mu sie wypchać.
                  • tadeusz_ski.51 Re: A może któraś chciałaby 11.03.11, 13:38
                    Nie no, opłata za ślub cywilny trafia do urzędu a murzyn płaci "żywą gotówkę" kobiecie, więc może uważać, że ją sobie kupił a ona mu się sprzedała?
                    • iryska2604 Re: A może któraś chciałaby 11.03.11, 16:15
                      On sobie kupił obywatelstwo a od d.... wara.Jak ona zechce to moze...
                      • tadeusz_ski.51 Re: A może któraś chciałaby 11.03.11, 16:32
                        No co?? Dostała kasę? Dostała, to mu się należy! Gdybym ja se kupił murzynkę to też bym wymagał... a co?
    • mala200333 Re: A może któraś chciałaby 11.03.11, 16:20
      Dziękuję, postoję, mam gęś na łańcuszku!
      • tadeusz_ski.51 Re: A może któraś chciałaby 11.03.11, 16:30
        Bo się boisz murzyna! Bo jesteś Mała....
        • drugitiktak Re: A może któraś chciałaby 12.03.11, 08:45
          myślisz Tadeusz ,że jak jest mała to wszystkiego się boi ?
          Małe są śmiałe !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka