koaa 30.04.04, 08:32 rzeczywistoscia np nik kasiulek 62 sugeruje rocznik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 08:33 sory kasiunia62 Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 09:05 A czy to ma jakies znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 nie... 30.04.04, 09:29 Dla mnie nie ma, ale sie czasem zastanawiam skad te nicki pochadza.... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: nie... 30.04.04, 09:32 o wlasnie, tez kiedys sie zastanawialam skad Kasia725 ma takie cyferki (kurcze, chyba nie pomylilam ich)... Kasiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: nie... 30.04.04, 09:45 No wlasnie, dlaczego ty jestes Pireneje? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: nie... 30.04.04, 10:05 dlaczego pireneje? hmmm.... góry rozbudzają moją wyobraźnie, są fascynujące i kojarzą mi się z wolnością... oczywiście początkowo miała to byc jakaś bardziej swojska nazwa, ale wszystkie były juz zajęte, wobec tego padło na Pireneje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 :D dobre 30.04.04, 10:31 hbahahah to jest dobry temat:D:D Otóz bardzo chciałam miec nick Kasiunia20, ale po 1- byl juz taki, po 2 za rok bedzie nieaktyualny. Więc rocznik 62 będzie sobie spokojnie czekał az jego wlascicielka dotrwa do tego wieku:D Przewiduję że w wieku 62 lat ostatni raz w zyciu siądę przed komputerem:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 09:47 koaa, a skąd Wiesz, że ten mój numer ma cokolwiek z rzeczywistością. Nigdy nie Wiesz, kto siedzi po drugiej stronie hahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 10:04 no nie wiem:) choc jakos mi sie nie gryzie z Twoimi postami PS A jest jeden nik który powoduje moje wymioty koles z forum Romantyka "słodki_pierdzioszek" bleeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 HAHAAHAHAHAHAAHAHHHAHHHAHAA 30.04.04, 10:32 hahaahahha slodki pierdzioszek! hahaahahahhhahha NIE MOGĘ PRZESTAC SIĘ SMIAc!! Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: HAHAAHAHAHAHAAHAHHHAHHHAHAA 30.04.04, 10:39 A to dopiero....mogłoby byc niezłe---> słodki RÓŻOWY pierdzioszek :D heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleffka Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 11:39 takim numerem lepiej sie nie sugerowac bo czesto wprowadza w blad, np. w przypadku kasiuni62 to chyba wcale o rocznik nie chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 12:10 koaa napisał: > rzeczywistoscia np nik kasiulek 62 sugeruje rocznik Ha, dlatego właśnie unikam numerków jak mogę. Zawsze sobie wymyślę jakiś nick, którego NIKT nie ma:-)) Mrouh to mój gazetowy, ale absolutnie unikalny:-D Chyba się nie gryzie, co? Najwyżej trochę drapie... Mam jeszcze swój "prywatny" i jestem też tylko jedna o takim nicku- jak dotąd Google prócz mnie nikogo takiego nie znalazł:-) Ooops, ale prywatny może za jakieś dwadzieścia lat być po prostu śmieszny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 12:13 haha - ja tez swój w googlach sprawdzałem- troche stron wyskoczyło koreanskich i amerykanskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
kathrine99 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 01.05.04, 17:07 mam nadzieję że o mnie nikt nie pomyślał że mam 99 lat, no bo że to 99 rocznik to na pewno nie. a numer 99 wybrałam dlatego że, bez żadnego nr juz jedna taka byłanie, 1-ki, którą mi sugerowano też nie chciałam, to wybrałam ostatnią z tych dwu-cyfrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 11:52 Internetowe nicki to bardzo ciekawa sprawa. Podczytuje was sobie od pewnego czasu i intrygują mnie: malen_a, chiara76 i najbardziej beauty_baby, bardzo ciekawy jestem osób je noszących:) natomiast te wszystkie kasie, kasieńki i inne katheriny z numerami wręcz przeciwnie. Oczywiście nie miałem zamiaru nikogo obrazić:) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:24 Bradtfort - a co Cie tak w moim nicku frapuje? Mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:26 że się tak wtrącę, pewnie Beauty:) sorki za wgryzanie się w dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:32 wtracaj sie ile chcesz:) Ty tez jestes na liscie, jak myslisz czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:35 bo może podejrzewa, że jestem brunetką o włoskim typie urody, gdzieniegdzie wybujałą, jak trzeba , a gdzie nie trzeba nie:) A tu taka szara mysza:) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:38 jaka szara mysza??!! chiara, nie kokietuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:40 dobra a co, śliczna blondynka o delikatnym typie urody taka, co to jedynie wianeczek jej ze stokrotek na główkę założyć i już będzie pięknie:) hehe, mam jakąś głupawę, to na ten deszcz, wisi w powietrzu, a ja będę musiała wyjść i się nie cieszę... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:43 opis odpowiada rzeczywistosci:) a deszczyk majowy dobrze na cere ponoc robi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort dziewczyny 05.05.04, 13:48 wymieniłem wasze nicki bo faktycznie pobudzają wyobraźnię:) Chiara, juz wiem, ze jest blondynką. Malena - czy choc trochę przypominasz filmową malenę czyli Belluci? Beauty - czy faktycznie jesteś pretty? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: dziewczyny 05.05.04, 13:52 > Beauty - czy faktycznie jesteś pretty? i znowu się wtrącę:) Jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort Re: dziewczyny 05.05.04, 13:58 no proszę,w tym przypadku nick odzwierciedla stan faktyczny, to mnie cieszy:) A wy sie znacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: dziewczyny 05.05.04, 14:01 Chiara, az sie zarumienilam:)) Bradtfort, odpowiadajac na twoje pytanie to mozna powiedziec, ze sie znamy ale jak i skad to juz nasza slodka, forumowa tajemnica:) a mozna wiedziec co Cie tak cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort Re: dziewczyny 05.05.04, 14:16 Cieszy mnie, że jesteś piękna bo lubię rozmawiać z pięknymi kobietami, choćby tylko wirtualnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Bradfort 05.05.04, 15:11 A mozesz napisac jak Ci sie kojarzy osoba o nicku aariel? Pytam z czystej ciekawosci! :) Albo np Waterfall czy Pireneje? O, albo Kurczak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Bradfort 05.05.04, 15:22 aariel napisała: > A mozesz napisac jak Ci sie kojarzy osoba o nicku aariel? Pytam z czystej > ciekawosci! :) > Albo np Waterfall czy Pireneje? O, albo Kurczak? :) > O i jeszcze mój nick :) (że tak się podepnę) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Bradfort 05.05.04, 15:24 servus_lca napisał: > O i jeszcze mój nick :) (że tak się podepnę) Tego tez jestem ciekawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Bradfort 05.05.04, 16:03 aariel napisała: > servus_lca napisał: > > > O i jeszcze mój nick :) (że tak się podepnę) > > Tego tez jestem ciekawa :) > A jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Ja myślę... 05.05.04, 16:07 ... że wskazuje na przyjaźnie nastawionego osobnika z Legnicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:09 k.mmilka napisała: > ... że wskazuje na przyjaźnie nastawionego osobnika z Legnicy :-) A ja np nie wiedzialam, ze "lca" to byla Legnica dopoki wlasciciel tego nie wyjasnil. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:11 Dziekuję, za to mogę się odwdzięczyć tym ,że mi się K.mmilka bardzo słodko kojarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:13 :-) Czyli zgadłam... pięć punktów dla mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:19 Ja mam takie skojarzenia jeżeli chodzi o Servus-lca nie wiem dlaczego ale kojarzy mi sie ze szczesciarzem :D, k.mmilka wiadomo czekoladowo, aariel postać basniowa czyli przepiękna syrenka, kurczak odrazu przypadł mi do gustu i również żałuję ,że nie jest mój :), i koaa świetny !! :) Nie wspominam innych nicków pnieważ nie mam czasu ale nie omieszkam wrócić do tematu :) Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:26 A mi aariel kojarzy się z satelitą, Ariel to satelita Urana:) Za to Aiwa z tą reklamą wieży marki Aiwa i takimi postaciami rysunkowymi. a co do Koaa to myślałem na poczatku, że to dziewczyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:28 servus_lca napisał: > A mi aariel kojarzy się z satelitą, Ariel to satelita Urana:) No to chociaz dobrze, ze nie z proszkiem do prania :P Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:40 aariel napisała: > servus_lca napisał: > > > A mi aariel kojarzy się z satelitą, Ariel to satelita Urana:) > > No to chociaz dobrze, ze nie z proszkiem do prania :P Nie do proszku to masz za dużo literek:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:41 servus_lca napisał: > > No to chociaz dobrze, ze nie z proszkiem do prania :P > > Nie do proszku to masz za dużo literek:) no bo z jedna literka juz bylo zajete, wiec zrobily sie dwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Ja myślę... 05.05.04, 17:10 Jak dla mnie Ariel to zydowska restauracja na krakowskim Kazimierzu albo kobiece imie zydowskie, Aiwa to tez sprzet HiFi, Servus to z jakims tekstem raperskim (ale nie wiem dlaczego), Koaa pierwszy raz przeczytalam koala i juz mi tak zostalo a inne nicki to musze zobaczyc bo teraz nie moge sobie przypomniec:o) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Ja myślę... 05.05.04, 21:09 servus_lca napisał: > a co do Koaa to myślałem na poczatku, że to dziewczyna:) ja na poczatku samym tez mialam watpliwosci ;)))) bardzo sie mylilam,ha ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Ja myślę... 06.05.04, 00:12 Cos w tym musi byc duzo osób w necie mysli ze jestem dziewczyna:) PS A pamietasz Snowi czego ja wtedy szukałem? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white z tego okresu pamietam... :)) 07.05.04, 17:41 ...ordery usmiechu i Twoje marzenia o idealnych cycuszkach :P ;))) hihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort Re: Bradfort 06.05.04, 11:22 aariel napisała: > A mozesz napisac jak Ci sie kojarzy osoba o nicku aariel? Pytam z czystej > ciekawosci! :) > Albo np Waterfall czy Pireneje? O, albo Kurczak? :) Ariel - słynne szekspirowskie imię (męskie) i tak mi sie najczęściej kojarzy, mimo ze masz dwa "a". Kurczak - żólta blondynka o krótkich, potarganych włosach (może mało oryginalnie) Pireneje - posępna brunetka Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Niki bywają mylące 05.05.04, 16:02 Mieliśmy tu jeszcze, przez jakies parę godzin, "Ślicznotkę" - pewnie też by Cię zaintrygowała... Niki odnoszące się do piękna często bywają mylące, mają rekompensować faktyczny stan urody właścicielki (nie dotyczy beauty_baby, wiem, bo widziałam zdjęcia - BB nie czerwień się, ja tylko stwierdzam fakt :-) ) Dla mnie hitem wśród naszych ników był i pozostanie Kurczak. Jedyną wadą tego nika jest to, że sama na niego nie wpadłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathrine99 Re: Niki bywają mylące 05.05.04, 19:25 Jejku, chyba zmienie nicka, po tym jak sobie poczytałam. Wogóle to beznadziejny sobie wybrałam - nie dosyć że sama mam problemy z zapamiętaniem pisowni to jeszcze taaki długi. A tak naprawdę to ta Katrina to się wzięła z mojej ulubionej książki. Czytaliście Wichrowe Wzgórza? - tam była Katarzyna i w filmie (oglądałam go chyba z 10 razy) tak ją zapamiętałam z tą ang. wersją imienia. Tam zresztą wszystkie imiona były zakręcone Heatcliff ( pewnie źle napisałam :-)). Jak zobaczyłam k.mmilkę, to mi sie od od razu z czekoladą skojarzyło. Dopiero później się zorientowałam, że to może być Kamila... dobra, idę powymyslać jakiś fajny nowy nick dla siebie. może mi ktos pomoże??? Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Kathrine 05.05.04, 20:58 Nie zmieniaj nicka dlatego, że Bradtfortowi nie pasuje. Mi się podoba. No i musielibyśmy się przyzwyczajać do nowego... zostaw ten, co jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Kathrine 05.05.04, 21:08 k.mmilka napisała: > Nie zmieniaj nicka dlatego, że Bradtfortowi nie pasuje. Mi się podoba. No i > musielibyśmy się przyzwyczajać do nowego... zostaw ten, co jest :-) Ja myślę podobnie :) A to świat aiwy--> www.aiwa.com/aiwaworld.htm Tylko tej prawdziwej aiwy :) mój nick został wymyślony po małej kraksie rowerowo-samochodowej związanej z nowym sprzętem aiwy ,który dostałam w prezencie a który uratował mi...tyłek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathrine99 Re: Kathrine 05.05.04, 21:37 dzięki Wam zrezygnowałam ze zmiany nicka. Dziękuję! zresztą i tak pewnie łatwo by mi nie poszło, bo chyba musiałabym cały adres gazetowy zmienić? mniejsza z tym...niech zostanie kathrina99 - jejku, ale mnie denerwuje ten nick, ale to pewnie dlatego, że dziś ma strasznie zły dzień <ale jestem wściekła i bezradna!!!>. Jutro mi się pewnie znowu spodoba... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Niki bywają mylące 05.05.04, 21:25 ja tez uwazam, ze nie powinnas zmieniac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Kathrine 05.05.04, 21:38 to śliczny nick a mnie się od razu skojarzył z Wichrowymi, które KOCHAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 kasiunia62 06.05.04, 08:49 a mi się podoba liczba 62 i tez nigdy nie zmienię!!!!!! mam też bloga: www.kasiunia66.blog.pl uwielbiam 6!!! Odpowiedz Link Zgłoś