Dodaj do ulubionych

Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z

30.04.04, 08:32
rzeczywistoscia np nik kasiulek 62 sugeruje rocznik
Obserwuj wątek
    • koaa Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 08:33
      sory kasiunia62
      • kurczak1976 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 09:05
        A czy to ma jakies znaczenie?
        • kasienka80 nie... 30.04.04, 09:29
          Dla mnie nie ma, ale sie czasem zastanawiam skad te nicki pochadza....
          • malen_a Re: nie... 30.04.04, 09:32
            o wlasnie,
            tez kiedys sie zastanawialam skad Kasia725 ma takie cyferki (kurcze, chyba nie
            pomylilam ich)...
            Kasiu??
            • pireneje Re: nie... 30.04.04, 09:44
              albo takie pireneje :-)
              • kasienka80 Re: nie... 30.04.04, 09:45
                No wlasnie, dlaczego ty jestes Pireneje? :-)
              • pireneje Re: nie... 30.04.04, 10:05
                dlaczego pireneje?
                hmmm....
                góry rozbudzają moją wyobraźnie, są fascynujące i kojarzą mi się z
                wolnością... oczywiście początkowo miała to byc jakaś bardziej swojska nazwa,
                ale wszystkie były juz zajęte, wobec tego padło na Pireneje.
        • kasiunia62 :D dobre 30.04.04, 10:31
          hbahahah to jest dobry temat:D:D
          Otóz bardzo chciałam miec nick Kasiunia20, ale po 1- byl juz taki, po 2 za rok
          bedzie nieaktyualny. Więc rocznik 62 będzie sobie spokojnie czekał az jego
          wlascicielka dotrwa do tego wieku:D
          Przewiduję że w wieku 62 lat ostatni raz w zyciu siądę przed komputerem:D:D:D
    • chiara76 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 09:47
      koaa, a skąd Wiesz, że ten mój numer ma cokolwiek z rzeczywistością.

Nigdy nie Wiesz, kto siedzi po drugiej stronie hahaha:)
      • koaa Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 10:04
        no nie wiem:) choc jakos mi sie nie gryzie z Twoimi postami
        PS
        A jest jeden nik który powoduje moje wymioty
        koles z forum Romantyka "słodki_pierdzioszek"
        bleeeeeeeeeee
        • kasiunia62 HAHAAHAHAHAHAAHAHHHAHHHAHAA 30.04.04, 10:32
          hahaahahha slodki pierdzioszek! hahaahahahhhahha NIE MOGĘ PRZESTAC SIĘ SMIAc!!
          • aiwa7 Re: HAHAAHAHAHAHAAHAHHHAHHHAHAA 30.04.04, 10:39
            A to dopiero....mogłoby byc niezłe---> słodki RÓŻOWY pierdzioszek :D heheh
    • aleffka Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 11:39
      takim numerem lepiej sie nie sugerowac bo czesto wprowadza w blad, np. w
      przypadku kasiuni62 to chyba wcale o rocznik nie chodzi:)
    • mrouh Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 12:10
      koaa napisał:

> rzeczywistoscia np nik kasiulek 62 sugeruje rocznik

Ha, dlatego właśnie unikam numerków jak mogę. Zawsze sobie wymyślę jakiś nick,
      którego NIKT nie ma:-)) Mrouh to mój gazetowy, ale absolutnie unikalny:-D Chyba
      się nie gryzie, co? Najwyżej trochę drapie... Mam jeszcze swój "prywatny" i
      jestem też tylko jedna o takim nicku- jak dotąd Google prócz mnie nikogo takiego
      nie znalazł:-) Ooops, ale prywatny może za jakieś dwadzieścia lat być po prostu
      śmieszny:-)
      • koaa Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 30.04.04, 12:13
        haha - ja tez swój w googlach sprawdzałem- troche stron wyskoczyło koreanskich
        i amerykanskich:)
        • kathrine99 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 01.05.04, 17:07
          mam nadzieję że o mnie nikt nie pomyślał że mam 99 lat, no bo że to 99 rocznik
          to na pewno nie. a numer 99 wybrałam dlatego że, bez żadnego nr juz jedna taka
          byłanie, 1-ki, którą mi sugerowano też nie chciałam, to wybrałam ostatnią z
          tych dwu-cyfrowych.
          • bradtfort Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 11:52
            Internetowe nicki to bardzo ciekawa sprawa. Podczytuje was sobie od pewnego
            czasu i intrygują mnie: malen_a, chiara76 i najbardziej beauty_baby, bardzo
            ciekawy jestem osób je noszących:) natomiast te wszystkie kasie, kasieńki i
            inne katheriny z numerami wręcz przeciwnie.
            Oczywiście nie miałem zamiaru nikogo obrazić:)
            • beauty_baby Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:24
              Bradtfort - a co Cie tak w moim nicku frapuje? Mozna wiedziec?
              • chiara76 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:26
                że się tak wtrącę, pewnie Beauty:)
                sorki za wgryzanie się w dyskusję.
                • beauty_baby Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:32
                  wtracaj sie ile chcesz:) Ty tez jestes na liscie, jak myslisz czemu?
                  • chiara76 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:35
                    bo może podejrzewa, że jestem brunetką o włoskim typie urody, gdzieniegdzie
                    wybujałą, jak trzeba , a gdzie nie trzeba nie:) A tu taka szara mysza:)
                    • beauty_baby Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:38
                      jaka szara mysza??!! chiara, nie kokietuj:)
                      • chiara76 Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:40
                        dobra a co, śliczna blondynka o delikatnym typie urody taka, co to jedynie
                        wianeczek jej ze stokrotek na główkę założyć i już będzie pięknie:) hehe, mam
                        jakąś głupawę, to na ten deszcz, wisi w powietrzu, a ja będę musiała wyjść i
                        się nie cieszę...
                        • beauty_baby Re: Dlaczego ludzie maja niki gryzace sie z 05.05.04, 13:43
                          opis odpowiada rzeczywistosci:) a deszczyk majowy dobrze na cere ponoc robi:))
                          • bradtfort dziewczyny 05.05.04, 13:48
                            wymieniłem wasze nicki bo faktycznie pobudzają wyobraźnię:)
                            Chiara, juz wiem, ze jest blondynką. Malena - czy choc trochę przypominasz
                            filmową malenę czyli Belluci?
                            Beauty - czy faktycznie jesteś pretty?
                            • chiara76 Re: dziewczyny 05.05.04, 13:52

> Beauty - czy faktycznie jesteś pretty?

i znowu się wtrącę:) Jest:)
                              • bradtfort Re: dziewczyny 05.05.04, 13:58
                                no proszę,w tym przypadku nick odzwierciedla stan faktyczny, to mnie cieszy:)
                                A wy sie znacie:)
                                • beauty_baby Re: dziewczyny 05.05.04, 14:01
                                  Chiara, az sie zarumienilam:))
                                  Bradtfort, odpowiadajac na twoje pytanie to mozna powiedziec, ze sie znamy ale
                                  jak i skad to juz nasza slodka, forumowa tajemnica:)
                                  a mozna wiedziec co Cie tak cieszy?
                                  • bradtfort Re: dziewczyny 05.05.04, 14:16
                                    Cieszy mnie, że jesteś piękna bo lubię rozmawiać z pięknymi kobietami, choćby
                                    tylko wirtualnie:)
                                    • aariel Bradfort 05.05.04, 15:11
                                      A mozesz napisac jak Ci sie kojarzy osoba o nicku aariel? Pytam z czystej
                                      ciekawosci! :)
                                      Albo np Waterfall czy Pireneje? O, albo Kurczak? :)
                                      • servus_lca Re: Bradfort 05.05.04, 15:22
                                        aariel napisała:

> A mozesz napisac jak Ci sie kojarzy osoba o nicku aariel? Pytam z czystej
                                        > ciekawosci! :)
                                        > Albo np Waterfall czy Pireneje? O, albo Kurczak? :)
                                        >

O i jeszcze mój nick :) (że tak się podepnę)
                                        • aariel Re: Bradfort 05.05.04, 15:24
                                          servus_lca napisał:

> O i jeszcze mój nick :) (że tak się podepnę)

Tego tez jestem ciekawa :)
                                          • servus_lca Re: Bradfort 05.05.04, 16:03
                                            aariel napisała:

> servus_lca napisał:
                                            >
                                            > > O i jeszcze mój nick :) (że tak się podepnę)
                                            >
                                            > Tego tez jestem ciekawa :)
                                            >

A jak myślisz?
                                            • k.mmilka Ja myślę... 05.05.04, 16:07
                                              ... że wskazuje na przyjaźnie nastawionego osobnika z Legnicy :-)
                                              • aariel Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:09
                                                k.mmilka napisała:

> ... że wskazuje na przyjaźnie nastawionego osobnika z Legnicy :-)

A ja np nie wiedzialam, ze "lca" to byla Legnica dopoki wlasciciel tego nie
                                                wyjasnil.
                                              • servus_lca Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:11
                                                Dziekuję, za to mogę się odwdzięczyć tym ,że mi się K.mmilka bardzo słodko kojarzy:)
                                                • k.mmilka Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:13
                                                  :-)
                                                  Czyli zgadłam... pięć punktów dla mnie :-)
                                                  • aiwa7 Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:19
                                                    Ja mam takie skojarzenia jeżeli chodzi o Servus-lca nie wiem dlaczego ale
                                                    kojarzy mi sie ze szczesciarzem :D, k.mmilka wiadomo czekoladowo, aariel postać
                                                    basniowa czyli przepiękna syrenka, kurczak odrazu przypadł mi do gustu i
                                                    również żałuję ,że nie jest mój :), i koaa świetny !! :)
                                                    Nie wspominam innych nicków pnieważ nie mam czasu ale nie omieszkam wrócić do
                                                    tematu :)
                                                    Pozdrawiam
                                                    A.
                                                  • servus_lca Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:26
                                                    A mi aariel kojarzy się z satelitą, Ariel to satelita Urana:)
                                                    Za to Aiwa z tą reklamą wieży marki Aiwa i takimi postaciami rysunkowymi.
                                                    a co do Koaa to myślałem na poczatku, że to dziewczyna:)
                                                  • aariel Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:28
                                                    servus_lca napisał:

> A mi aariel kojarzy się z satelitą, Ariel to satelita Urana:)

No to chociaz dobrze, ze nie z proszkiem do prania :P
                                                  • servus_lca Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:40
                                                    aariel napisała:

> servus_lca napisał:
                                                    >
                                                    > > A mi aariel kojarzy się z satelitą, Ariel to satelita Urana:)
                                                    >
                                                    > No to chociaz dobrze, ze nie z proszkiem do prania :P

Nie do proszku to masz za dużo literek:)
                                                  • aariel Re: Ja myślę... 05.05.04, 16:41
                                                    servus_lca napisał:

> > No to chociaz dobrze, ze nie z proszkiem do prania :P
                                                    >
                                                    > Nie do proszku to masz za dużo literek:)

no bo z jedna literka juz bylo zajete, wiec zrobily sie dwie :)
                                                  • kurczak1976 Re: Ja myślę... 05.05.04, 17:10
                                                    Jak dla mnie Ariel to zydowska restauracja na krakowskim Kazimierzu albo
                                                    kobiece imie zydowskie, Aiwa to tez sprzet HiFi, Servus to z jakims tekstem
                                                    raperskim (ale nie wiem dlaczego), Koaa pierwszy raz przeczytalam koala i juz
                                                    mi tak zostalo a inne nicki to musze zobaczyc bo teraz nie moge sobie
                                                    przypomniec:o)
                                                  • snow.white Re: Ja myślę... 05.05.04, 21:09
                                                    servus_lca napisał:

> a co do Koaa to myślałem na poczatku, że to dziewczyna:)
                                                    ja na poczatku samym tez mialam watpliwosci ;)))) bardzo sie mylilam,ha ;)))
                                                  • koaa Re: Ja myślę... 06.05.04, 00:12
                                                    Cos w tym musi byc duzo osób w necie mysli ze jestem dziewczyna:)
                                                    PS
                                                    A pamietasz Snowi czego ja wtedy szukałem?
                                                  • snow.white z tego okresu pamietam... :)) 07.05.04, 17:41
                                                    ...ordery usmiechu i Twoje marzenia o idealnych cycuszkach :P
                                                    ;))) hihihi ;)
                                      • bradtfort Re: Bradfort 06.05.04, 11:22
                                        aariel napisała:

> A mozesz napisac jak Ci sie kojarzy osoba o nicku aariel? Pytam z czystej
                                        > ciekawosci! :)
                                        > Albo np Waterfall czy Pireneje? O, albo Kurczak? :)

Ariel - słynne szekspirowskie imię (męskie) i tak mi sie najczęściej kojarzy,
                                        mimo ze masz dwa "a".
                                        Kurczak - żólta blondynka o krótkich, potarganych włosach (może mało
                                        oryginalnie)
                                        Pireneje - posępna brunetka

• k.mmilka Niki bywają mylące 05.05.04, 16:02
              Mieliśmy tu jeszcze, przez jakies parę godzin, "Ślicznotkę" - pewnie też by Cię
              zaintrygowała... Niki odnoszące się do piękna często bywają mylące, mają
              rekompensować faktyczny stan urody właścicielki (nie dotyczy beauty_baby, wiem,
              bo widziałam zdjęcia - BB nie czerwień się, ja tylko stwierdzam fakt :-) )
              Dla mnie hitem wśród naszych ników był i pozostanie Kurczak. Jedyną wadą tego
              nika jest to, że sama na niego nie wpadłam :-)
              • kathrine99 Re: Niki bywają mylące 05.05.04, 19:25
                Jejku, chyba zmienie nicka, po tym jak sobie poczytałam. Wogóle to beznadziejny
                sobie wybrałam - nie dosyć że sama mam problemy z zapamiętaniem pisowni to
                jeszcze taaki długi. A tak naprawdę to ta Katrina to się wzięła z mojej
                ulubionej książki. Czytaliście Wichrowe Wzgórza? - tam była Katarzyna i w
                filmie (oglądałam go chyba z 10 razy) tak ją zapamiętałam z tą ang. wersją
                imienia. Tam zresztą wszystkie imiona były zakręcone Heatcliff ( pewnie źle
                napisałam :-)).
                Jak zobaczyłam k.mmilkę, to mi sie od od razu z czekoladą skojarzyło. Dopiero
                później się zorientowałam, że to może być Kamila...
                dobra, idę powymyslać jakiś fajny nowy nick dla siebie. może mi ktos pomoże???
                • k.mmilka Kathrine 05.05.04, 20:58
                  Nie zmieniaj nicka dlatego, że Bradtfortowi nie pasuje. Mi się podoba. No i
                  musielibyśmy się przyzwyczajać do nowego... zostaw ten, co jest :-)
                  • gaggi Re: Kathrine 05.05.04, 21:04
                    no pewnie, że zostaw nick!
                  • aiwa7 Re: Kathrine 05.05.04, 21:08
                    k.mmilka napisała:

> Nie zmieniaj nicka dlatego, że Bradtfortowi nie pasuje. Mi się podoba. No i
                    > musielibyśmy się przyzwyczajać do nowego... zostaw ten, co jest :-)

Ja myślę podobnie :)
                    A to świat aiwy--> www.aiwa.com/aiwaworld.htm
                    Tylko tej prawdziwej aiwy :) mój nick został wymyślony po małej kraksie
                    rowerowo-samochodowej związanej z nowym sprzętem aiwy ,który dostałam w
                    prezencie a który uratował mi...tyłek :)
                    • kathrine99 Re: Kathrine 05.05.04, 21:37
                      dzięki Wam zrezygnowałam ze zmiany nicka. Dziękuję!
                      zresztą i tak pewnie łatwo by mi nie poszło, bo chyba musiałabym cały adres
                      gazetowy zmienić? mniejsza z tym...niech zostanie kathrina99 - jejku, ale mnie
                      denerwuje ten nick, ale to pewnie dlatego, że dziś ma strasznie zły dzień <ale
                      jestem wściekła i bezradna!!!>.
                      Jutro mi się pewnie znowu spodoba...
                • malen_a Re: Niki bywają mylące 05.05.04, 21:25
                  ja tez uwazam, ze nie powinnas zmieniac :))
                • chiara76 Kathrine 05.05.04, 21:38
                  to śliczny nick a mnie się od razu skojarzył z Wichrowymi, które KOCHAM:)
                  • kasiunia62 kasiunia62 06.05.04, 08:49
                    a mi się podoba liczba 62 i tez nigdy nie zmienię!!!!!!
                    mam też bloga: www.kasiunia66.blog.pl
                    uwielbiam 6!!!
    • choco-kroko Ja gryzę ale czekoladowymi zębami 07.05.04, 18:16
      o o
      <''""''>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka