Dodaj do ulubionych

dzień dobry w niedzielę.

02.05.04, 10:06
Jakie plany? Ja balkonowo-ogrodnicze:) Ale będziemy mieć zielono i pięknie:)
Obserwuj wątek
    • koaa Re: dzień dobry w niedzielę. 02.05.04, 10:16
      Ja zaraz pedze na teznie pozbyc sie kataru potem jade na kosza a popołudniu
      chyba wyjezdzam na wies:)
      • kasiunia62 motorek:D 02.05.04, 15:26
        pRZED CHWILĄ
        • kasiunia62 JESZCZE RAZ :) 02.05.04, 15:28
          przed chwilą wróciliśmy ze wspaniałej przejażdzki motorkiem!! Mamy komary na
          zębach i rozwiane włosy.Cos wspaniałego, to niestety nie masz motorek, ale
          kumpla, pożyczył nam na godzinkę. Uwielbiam śmigać po ulicach! czadowa sprawa
          Teraz moje kochanie drzemie sobie, a ja posiedzę na netku. Strasznie bym
          chciała, zeby była dziś burza! Duszno mi jakos cały dzień!
          Pozdrawiam!
    • k.mmilka Do lasu :-))))) n/t 02.05.04, 10:29
      • kathrine99 Re: Do lasu :-))))) n/t 02.05.04, 12:36
        na rower! pierwszy raz w tym roku, nie wiem jak daleko zajadę, ale plany mam
        ambitne - ok. 30 km...
    • chiara76 jest tu kto? 02.05.04, 19:47
      I jak Wam minął dzionek? My dopiero co skończyliśmy prace balkonowe, ale teraz
      jest ładnie. Posiałam Maciejkę , zobaczymy, jak wyjdzie:)
      • snow.white ja:) 02.05.04, 19:54
        ja oczywiscie nie przeczytalam nawet polowy z tego,co sobie zaplanowalam-w
        sumie,moglam sie spodziewac;)
        ale za to zrobilam pycha spaghetti :D zawsze jakies osiagniecie ;))
        • chiara76 Re: ja:) 02.05.04, 20:11
          snow.white napisała:

> ja oczywiscie nie przeczytalam nawet polowy z tego,co sobie zaplanowalam-w
          > sumie,moglam sie spodziewac;)
          > ale za to zrobilam pycha spaghetti :D zawsze jakies osiagniecie ;))
          >
          mniam, a z czym?
          • snow.white Re: ja:) 02.05.04, 20:25
            z pomidorami,czosnkiem,bazylia i ostra papryczka-wegetarianskie takie ;)
            pyyycha jest,wlasnie sie rodzice delektuja nim znow ;))
            • chiara76 Re: ja:) 02.05.04, 20:26
              no to pycha rzeczywiście, choć ja osobiście poproszę bez papryczki,
              poczęstujesz? hihi:)
              • snow.white Re: ja:) 02.05.04, 20:32
                pewnie:) zdazylas sie zalapac,bo zostala ostatnia porcja ;)) ale wiesz-kto
                zjada ostatki,ten piekny i gladki :)
      • mrouh Re: jest tu kto? 02.05.04, 20:22
        Ja pomyliłam godziny korków, byłam przekonana, że mam jeszcze pół dnia! WPadka,
        jak nic! Na szczęście kiedyś podobna rzecz zdarzyła się moim uczennicom,
        przyszły za wcześnie, ale byłam prawie gotowa:-) Więc jakoś to nie było takie
        straszne...

Lekcje przełożyłam na dzień powszedni i pojechałam z Lubym i jego Mamą na wieś,
        zajrzliśmy do ciotecznej babci Lubego. Bardzo sympatyczna para staruszków,
        traktują mnie jak swoją:-) Potem zapuściliśmy się w las, przeszliśmy cały i z
        powrotem, ponad godzina spaceru. Potem jeszcze w samochodzie czekając na
        teściową Luby czytał jakąś knigę z oprogramowania, a ja ćwiczyłam portugalski:-)

Upichciłam szybko jakiś obiadek, potem siedziałam i chyba z godzinę oglądałm
        FASHION tv z jakiejś imprezy w Portugalii. Lubię czasem sobie popatrzeć, co też
        ci kreatorzy wymyślili nowego. Dochodzę do wniosku, że większość mi się nie
        podoba i jest po prostu NIE DO NOSZENIA.

Chyba założę osobny wątek:-)
        • snow.white Re: jest tu kto? 02.05.04, 20:31
          mrouh napisała:

>potem siedziałam i chyba z godzinę oglądałm
          > FASHION tv z jakiejś imprezy w Portugalii. Lubię czasem sobie popatrzeć, co
          też
          > ci kreatorzy wymyślili nowego. Dochodzę do wniosku, że większość mi się nie
          > podoba i jest po prostu NIE DO NOSZENIA.
          >
          > Chyba założę osobny wątek:-)

ha,zgadzam sie-mysle,ze wielu kreatorow traktuje mode w kategorii dziela sztuki
          (czesto watpliwego bardzo...),a nie czegos,co ma byc dla ludzi i im sluzyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka