draka00 30.03.11, 10:21 Jeśli nie macie planów na wakacje, gorąco polecam obejrzenie tej imprezy (a może start-w końcu jest dla amatorów): www.youtube.com/watch?v=s-QfznNq20Y Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brudny.ucek Re: Romaniacs 2011 30.03.11, 13:35 Oglądanie fajna rzecz, nic nie zastąpi jednak własnego doświadczenia! :> :> :> Rumunia jest jednym z najlepszych miejsc na świecie do jazdy enduro :D A że dziewczyny zadają kłam obiegowym opiniom o męskim sporcie i spokojnie dają radę w tamtejszych górach, zadziwiając przy tym niejednego twardziela, niech zaświadczą fotki z naszych dwóch ostatnich obozów treningowych - w roli głównej fantastyczna Ola! :) picasaweb.google.com/jurekiola.info/EnduroRumuniaDesesti052010?feat=directlink# picasaweb.google.com/jurekiola.info/EnduroRumuniaBorlova092010?feat=directlink# dziewczyny rządzą! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: Romaniacs 2011 30.03.11, 14:08 Z fotek wynika, że nieźle się bawicie! Ja chyba jeszcze ciągle za słabo jeżdżę, żeby porywać się na trasy w górach. Boję się, ze ilość czasu leżenia by przerosła czas jechania :) Najpierw muszę spróbować w naszym Beskidzie Niskim. W ogóle po obejrzeniu zatęskniło mi się straszno za Rumunią. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Romaniacs 2011 30.03.11, 21:17 brudny.ucek napisała: > Rumunia jest jednym z najlepszych miejsc na świecie do jazdy enduro :D ...to widać po zdjęciach :) super, że je wrzuciłaś Ucku :) P.S. moja wyobraźnia ma jednak swoje granice, bo siebie na ślimaku w kolorze orange jakoś nie potrafię sobie wyobrazić ;). pozdrawiam serdecznie :) P.S. 2 "wodniakom" życzy sie stopy wody pod kilem ... a endurzastym czego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: Romaniacs 2011 01.04.11, 11:35 spoko - nie ma demonizować enduro - takie tam.. latanie po krzakach ;) a Rumunia jest również fantastycznym miejscem na wycieczkę asfaltem - ludzie serdeczni, widoki miejscami jak z XIX wieku, przyroda powala, zabytki na kazdym kroku, ciekawa mieszanka kultur i religii, ciepłe morze, zimne góry, dobre wino, tania benzyna (moze teraz się trochę zmieniło.. :( ) i tanie jedzenie, rozbić namiot można wszędzie poza parkami narodowymi i nie trzeba do niej jechać daleko.. :) szczerze polecam ten kierunek! :D>:D a Beskid Niski to cudowne miejsce i świetna lekcja jazdy po górach! :) trochę zazdroszczę i życzę wielu fantastycznych, przełomowych doświadczeń :):):) a potem już tylko RB Romaniacs! YEAH! :D Więcej fotek ze starszych rumuńskich edycji wyjazdowych i kręcenia się po bliższych rejonach: www.pro-motor.pl/galeria/index.php/enduro/wyp Odpowiedz Link Zgłoś