beauty_baby 04.05.04, 13:12 zainspirowal mnie watek o triadzie i pytam: macie juz plany wakacyjne? Dokad sie wybieracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Re: wakacyjne plany 04.05.04, 13:22 Ja jeszcze nie mam, i boje sie ze znowu moze byc tak jak rok temu, ze bede zmianiac prace i nie bede miec wakacji :( wiec na razie nie chce niczego planowac. Luby by mnie chyba za to zabil. Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: wakacyjne plany 04.05.04, 13:30 Italia,wreszcie :)))) mi co roku jakos wakacje nie wychodza tak,jak chce-zawsze cos wypada i nie jade tam,gdzie planowalam... teraz bedzie inaczej :D Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white i jeszcze... 04.05.04, 13:31 ... na kilka dni odwiedzic znajomych z poprzednich wakacji,w Polsce juz :) tez sie na ten wyjazd bardzo ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Zalezy od finansow:o) 04.05.04, 13:37 Ale najbardziej marzy mi sie Lanzarote albo Teneryfa. A jesli nie wyjdzie z finansami to chcilabym do Kalabrii ale to sie znowu mojemu lubemu nie podoba wiec mam nadzieje ze pierwsza wersja sie sprawdzi:o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Egipt 04.05.04, 13:46 Ja sobie Egipt wymarzylam, ale co bedzie to sie okaze.... jedno jest pewne: tam gdzie jest cieplo we wrzesniu :-) Rozwazam jeszcze Kanary, ale to chyba duzo kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
labeg Re: wakacyjne plany 04.05.04, 13:59 a ja to mam dopiero problem - nawet termin jest trudno ustalic.. zaplanowalam urlop w listopadzie (beznadziejne przepisy), jeszcze zanim poznalam na dobre R, zanim zamieszkalismy razem i teraz musze wszystko odwolywac! Mialm isc na urlop w lipcu, w drugiej polowie ale tak sie nie da bo prrimo: nie wiadomo czy R bedzie mial jeszcze prace, secundo:moi rodzice i siostra wlasnie wtedy jada na swoje wczasy i ja zostaje w roli alarmu przeciwwlamaniowego. Jak juz termin ustalimy to i miejsce sie znajdzie hmmmm na pewno morze, woda, plaza.. kraj albo abroad - policzymy finanse i gdzies sie wyrwiemy na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: wakacyjne plany 04.05.04, 14:02 Najchetniej Mazury, ale oczywiscie wszystko zależy od pracy. Namiot, woda, słońce, dzicz, łódka. Ach.... Odpowiedz Link Zgłoś
pogoda25 Re: wakacyjne plany 04.05.04, 14:05 Ja tez mam w planie Mazury...a co bedzie,to sie okaze niebawem.Nie bylam tam nigdy i chce pojechac:) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: wakacyjne plany 04.05.04, 14:11 pogoda25 napisała: > Ja tez mam w planie Mazury...a co bedzie,to sie okaze niebawem.Nie bylam tam > nigdy i chce pojechac:) > :))) wlasnie, ja też nie bylam i wstydzilam sie przyznac:D :) :):):) Czytal ktoś "Wiekszy kawalek swiata" Chmielewskiej, jak Tereska i Okretka na Mazurach są?:> Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: wakacyjne plany 04.05.04, 14:13 apawlak1 napisała: > pogoda25 napisała: > > > Ja tez mam w planie Mazury...a co bedzie,to sie okaze niebawem.Nie bylam t > am > > nigdy i chce pojechac:) > > :))) > > wlasnie, ja też nie bylam i wstydzilam sie przyznac:D :) :):):) > Czytal ktoś "Wiekszy kawalek swiata" Chmielewskiej, jak Tereska i Okretka na > Mazurach są?:> > pewnie, a Mazury to jeden z najpiękniejszych kawałków Polski:) w sumie od 10 lat co roku tam jeżdżę, choćby na kilka dni w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pogoda25 Re: wakacyjne plany 04.05.04, 14:14 apawlak1 napisała: > pogoda25 napisała: > > > Ja tez mam w planie Mazury...a co bedzie,to sie okaze niebawem.Nie bylam t > am > > nigdy i chce pojechac:) > > :))) > > wlasnie, ja też nie bylam i wstydzilam sie przyznac:D :) :):):) > Czytal ktoś "Wiekszy kawalek swiata" Chmielewskiej, jak Tereska i Okretka na > Mazurach są?:> nie czytalam...a wstydzic sie moge jedynie tego,ze bylam w wielu miejscach za granica a w kraju to nie wiem gdzie co jest:(((( A jest wiele miejsc,które chcialabym zobaczyc. > Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: wakacyjne plany 04.05.04, 14:20 oj chiarko Kreta jest pięęęęękna! koniecznie wyporzyczcie sobie samochodzik na trzy cztery dni! rewelka całąwyspę zjeździcie no rejs na santorini-rewelka... ja płacze już bo nie wiem czy w ogóle pojadę a to przez Lubego(urlop) a cały rok oszczędzałam..bububububuub Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: wakacyjne plany 04.05.04, 14:21 wypożyczcie! sorki w pośpiechu jak zwyklenie to "ż" Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: wakacyjne plany 04.05.04, 14:33 wiem, że jest piękna, bo już dwa razy tam byłam, i pokochałam tę wyspę. Tym razem chcemy zwiedzić jej zachodnią część i może południową. I pojeść pysznego kreteńskiego jedzonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: wakacyjne plany 04.05.04, 14:37 oj tak te kebaby z frytkami...i hot dogi tez -swoją droga nigdzie czegoś takiego nie spotkalam tylko w Grecji. no a te papryki i pomidory faszerwoane, musak, pasticjo,mniamniam Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: wakacyjne plany 04.05.04, 14:53 ja jak pewnie wiecie pzy sprzyjajacych wiatrach polece na zime do Au:))))))))))))) i tyle z moich wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
camina Re: wakacyjne plany 04.05.04, 15:05 Ja marzę o Tunezji, ale to zależy od tego, czy w czerwcu przedłużą mi umowę o pracę - jak nie to z wyjazdu nici, jak tak to we wrześniu witaj Tunezjo albo Grecjo.Już kaskę zbieram. Była któraś w Tunezji? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: wakacyjne plany 04.05.04, 15:06 ja byłam i mam złe wspomnienia, więc ja się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort Re: wakacyjne plany 05.05.04, 12:01 mam nadzieję, ze nic mi w tym roku moich planów nie pokrzyżuje i wyprawa w Andy dojdzie do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś