onlyania 27.02.02, 02:14 o tej porze?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxymoron Re: A CZEMU OXY NIE SPI??????? 27.02.02, 02:19 musi taki gatunek, nigdy jeszcze o 17:30 nie chodzil spac, ale jak pani kaze, to juz ide byeee Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A CZEMU OXY NIE SPI??????? 27.02.02, 02:21 ja juz wiem po co ty idziesz, ale nie bede zdradzac, dobra???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A CZEMU OXY SPI??????? 27.02.02, 13:27 oxs, obudz siem juz, jak bedziesz grzeszny to dostaniesz drugi palec!!! abo i bagietkiem?! jeszcze siem zastanowiem, podumam co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: A CZEMU OXY SPI??????? 27.02.02, 14:47 czorcik!? siem juz only obudzilem..... ty se uwazaj z tymi paluszkami! wiesz jak to pan z dluga broda mowil -oko za oko, paluszek za paluszek........,,,,,,,"""""hmmmmm, a o bagietkach to nie pamietam. a niech tam bedzie -bagietka za bagietke!!! ale lepiej sie dobrze zastanow..., tak o -..........., albo jeszcze lepiej. oxym Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A CZEMU OXY SPI??????? 27.02.02, 15:12 a ja juz dawno wstalam, kilka rzeczy juz zrobila, a juz teraz nic wiecej mnie sie nie chce..... Witaj czorcie i oxy.... Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: A CZEMU OXY SPI??????? 27.02.02, 15:23 ja nie dawno se wstalem, jeszcze nic nie zrobilem i tez mi sie nic niechce, i mnie chyba wywala z roboty, i tez only witaj -dzien dobry aniu po poludniu w srodkowoeurpejski i srodkowotygodniowy dzien..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A CZEMU OXY SPI??????? 27.02.02, 15:26 deszczowy dzien srodkowoeuropeiski...... Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: A CZEMU OXY SPI??????? 27.02.02, 15:35 zycze ci zatem milej w srodku srodkowoeuropejskiej srodkowodeszczowej srody aniu only, albo az -only aniu Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A CZEMU OXY SPI??????? 27.02.02, 15:59 ej tam, przyjdzie sie za to w czwartek poklocic trochu, skoro sroda ma byc jeszcze mila... jak na razie wylazlo slonce.... a tobie oxy tez milej srody, tobie bardziej potrzebne bo pewnie u ciebie jeszcze duuuuzo tej srody zostalo, nio nie?? :))) no, chyba ze u ciebie juz czwartek, he???? Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: A CZEMU OXY SPI??????? 27.02.02, 19:48 only spadlismy troche aniu, ale to moja wina ania only do mnie napisala a ja...nic... jak ten h a m! to wszystko przez ta moja popularnosc...ludzie dzisiaj nie moga beze mnie zyc! acha..., a co? tak, tak nawet -tak, tak tarak! z tym czwartkiem w srode to nie zupelnie tak jak sobie liczysz. to co wy macie dopiero do nas idzie. u nas dzisiaj jest np. 9 maja 1945 roku... pani bozia tak nas lubi, ze dala nam extra czas na zastanowienie. patrzymy sobie jak tam gdzies ludziska sie mecza przed nami, i jak wydarzy sie jakis kataklizm, powiedzmy w europie, w poniedzialek 21 stycznia '02, to nasz rzad sie szybko zbiera na 'postanie' (bo zamalo czasu na posiedzenie) i oglasza, ze kasoja u nas poniedzialek 21 stycznia, i wszystko jest juz fajnie...i katklizm unikniety! tak mamy! a co? jak tam srodkowosrodowy dzeszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A CZEMU OXY SPI??????? 28.02.02, 00:37 deszcz przestal padac, a ja dopiero co do kompa zostalam dopuszczona...... a tak w ogole to mnie jeszcze u was nie ma w kalendarzu w takim razie, czyli ze masz podroz w przyszlosc rozmawiajac ze mna... jasnowidz jaki czy co jestes???? :))) PS podnosze watek oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: A CZEMU OXY SPI??????? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 15:48 cze malenka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: A CZEMU OXY SPI??????? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 15:37 bo wiesz, bagietka to taka dluuga bula, dlatego wlasnie o bagietce pisalam. Jak skonczem piec, to przeslem, ale w miedzyczasie cos mniejszego, juz troszke ostygnietego, ale ciekawego, domowej roboty bedzie. tymi rencami - tymi palcyma pieczone. a robota??? wies, ja tak kocham swojom pracem, potrafiem siedziec i godzinami siem w niom wpatrywac, a ona lezy, a ja siem wpatrujem i wpatrujem. robiem wszystko, by nie robic nic:)))) milego dnia zycze:***))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: A CZEMU OXY SPI??????? 27.02.02, 15:59 bardzo lubie dlugie bagietki... u nas z tego samego ciasta potrafia skleic cos takiego krzywego, malego, powsciskaja tam sera i oliwek i czegos tam jeszcze i kosztuje to!...!!!reke i noge (jak mowia starozytni rosjanie, oczywiscie) i nie da sie tego jesc... twoje zawsze mi smakowaly. z moja robota to juz chyba za dlugo jestesmy razem -nie mozemy na siebie nawet patrzec. musze leciec, bo mi sie cos na gazie pali........................!!!!!!!!!!! ox...ym Odpowiedz Link Zgłoś