Dodaj do ulubionych

nie warowalismy.............

27.02.02, 08:42
melduneczek dla uneczki:
makowac love, tez nie bylo z kim:)))
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:43
      ...witaj Kitku, gdzie więc częstujjesz tym makowcem...?
      • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:45
        no teraz juz sa chetne,
        do make love:)
        • mag_nolia Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:46
          ...a kto wystąpi w roli lover-a...?
          • oona Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:54
            witaj magnolio:))
            witaj generale:))
            zajrzałam tu tylko na chwilke
            kontrolnie
            musze sie wreszcie zabrac uczciwie do pracy
            nie warowaliscie,ale domyslam sie
            ze byliscie czujni....
            ...zwłaszcza na okolicznosc ewentualnosci pojawienia sie mozliwosci
            polawowania :))
            • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:01
              teraz sobie troszke nadrobie,
              w temacie lovewania:)
              • oona Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:03
                lavuj sobie,lavuj
                napawaj sie zapachem magnolii
                i innych kwiatów-pan:))
                • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:05
                  tez zaraz musze sie brac do tzw. uczciwej,
                  ale zawsze lepiej sie pracuje,
                  po sympatycznym rannym lovewaniu:)
                  • oona Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:13
                    ja tez sie dzis dobrze czuje
                    taki przyjemny spokoj ducha,
                    ze pewne sprawy zostały wyjasnione
                    a nie zagmatwane jeszcze bardziej:)
                    dlatego jestem tez pokojowo nastawiona do moich papierów
                    i sie nawet zaraz za nie wezme
                    chyba??:))
                    • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:16
                      cos trzeba zrobic zeby to sloneczko,
                      smielej zaswiecilo,
                      jaka masz dzisiaj spodniczke:)
                      • oona Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:22
                        tys sie rzeczywiscie lozlavował!:))
                        • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:24
                          dziekuje za menoforyczna odpowiedz:)
                          • oona Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:29
                            wyMenijajaca mówisz mocno była?:))
                            • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:31
                              tak jak ta:)
                              • oona Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:42
                                cedze słowka,bo rozmowy z Toba wciagaja
                                i odciagaja-od pracy,od pracy:))
                                i boje sie ze ulegne

co juz sie jak widac prawie dokonało:)
                                • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:46
                                  no to spadam, coby w wydajnosc nie przeszkadzac,
                                  oczekujac nadal odpowiedzi na temat wiosennej krotkosci,
                                  twojej spodniczki:)))
                    • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 11:38
                      :)))

Dzień dobry

oona napisał(a):

> ja tez sie dzis dobrze czuje
                      > taki przyjemny spokoj ducha,
                      > ze pewne sprawy zostały wyjasnione
                      > a nie zagmatwane jeszcze bardziej:)
                      > dlatego jestem tez pokojowo nastawiona do moich papierów
                      > i sie nawet zaraz za nie wezme
                      > chyba??:))

• Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 11:40
                        dzien dobry:))) powiedziała
                        przed chwila na innym watku
                        i bierze sie z powrotem do pracy
                        chyba??:))
                        • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 11:42
                          mnie tam się nie chcę, odreagowuję po wizycie - pisałem wczoraj o tym :))
                          • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 11:44
                            juz po??
                            to gratulacje ze przezył:))
                            • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 11:46
                              Nioo :))
                              Ale jak ja to zrobiłem, to kurde sam oon nie wie :))

Może nastepnym razem (tfu, tfu) weźmie sobie sarenkę do pocieszania, cio ?:))
                              • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 11:51
                                moze mu sie z tego strachu pomieszało w główce i
                                zdaje mu sie tylko ze juz ma to za soba:)))
                                • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 11:53
                                  The end !!!!!!!!:)))
                                  A dlaczego pomieszało, hę ?:))
                                  • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 11:55
                                    bo taka wczesna pora
                                    a oon juz po?:)
                                    • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 11:56
                                      bo siem raniutko zerwałem, żeby nie bac sie pół dnia :))
                                      • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 12:01
                                        aaale rozsadny!:))
                                        ja mam niestety inne metody-odwlekam,odwlekam,odwlekam
                                        to znaczy niekoniecznie w takim przypadku
                                        ale np.w pracy
                                        oj,zwłaszcza w pracy:(
                                        :))
                                        • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 12:03
                                          Nooooo, nie kazdy ma tolerancyjnych szefów :))
                                          Mi tam jeszcze sie tez krzyczec i gonic do pracy nie chce :))
                                          • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 12:05
                                            jeszcze-dzis?
                                            czy w tym tygodniu np?
                                            • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 12:10
                                              E tam, tylko dzisiaj - bo mnie jeszcze główka troszke boli :))
                                              • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 12:26
                                                to ja sobie wyobrazam jego wejscie do pracy....
                                                wejscie smoka?!!:))
                                                • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 12:28
                                                  Po ścianach będą chodzić i z drogi schodzić :)) nie dotyczy sarenek :))
                                                  • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 12:31
                                                    fiu fiu:))
                                                    scena jak z filmu Pasikowskiego-
                                                    wejscie menika do firmy?:))
                                                  • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 12:32
                                                    No nie do końca :))
                                                    Ale jak sie chce, to bat się zawsze znajdzie :))
                                                  • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 12:35
                                                    no tak,
                                                    w pracy łagodnoscia czesto niewiele mozna zdziałac:)
                                                  • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 12:36
                                                    Oczywiście tylko w pracy :)))
                                                  • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 12:42
                                                    nio!:))
                                                  • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 12:44
                                                    Nio nie wiem, nie wiem - kurde !!!!! To co ja do niedawna robiłem ?:))
                                                  • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 12:47
                                                    w stosunku do oonej?
                                                    przeciez ma rezultaty-
                                                    lubie go bardzo:))
                                                  • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 12:48
                                                    yhm :)))
                                                    Nie, nie wobec oonej, hi, hi :))
                                                  • Gość: oona Re: nie warowalismy............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 12:51
                                                    myslałam!:))
                                                    biore sie do pracy:(
                                                  • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 12:52
                                                    No ja jeszcze mam godzinkę luzu :))
                                                  • men_ Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 17:11
                                                    No dobra, nie za dużo tej pracy na dzisiaj ?:))
                                                  • kitek1 a moze uciekla............. 27.02.02, 17:21
                                                    tak dlugo cie,
                                                    przy niej nie bylo:)
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:22
                                                    Spoko duchem byłem przy Uneczce :))dzisiaj
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:24
                                                    hę?dzisiaj wyjątkowo?:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:26
                                                    Co wyjątkowo, hę ?:))

Tyś w nałóg pracy popadła ?:))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:27
                                                    zaległosci
                                                    duze
                                                    zaległosci
                                                    :(
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:30
                                                    Uff, myślałem, żes pracoholiczaka :))

p.s.: od pewnego czasu zawsze :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:32
                                                    zadna -liczka ze mnie,zadna:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:33
                                                    Zadna ??, buuuuuuuu, ani tyci, tyci ?

a p.s. zrozumiała Oona, hę ?:))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:38
                                                    ani,ale wszystko przede mna:))
                                                    co do ps.nie!!!udała,ze rozumie...:)
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:40
                                                    Acha, tzn. , że też można resocjalizować ?:))

p.s.: to już nie będę tego p.s. tłumaczył publicznie :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:44
                                                    mozna-tzn w moim wypadku zdemoralizowac:))
                                                    albo zderesocjalizowac:)))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:47
                                                    Acha !!!!!! To już zaczynam scenariusz obmyślać :))
                                                    hmmm .., tylko zacząć od tego najdelikatniejszego, czy najmocniejszego
                                                    demoralizowania, hę ?:))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:49
                                                    demoralizowanie zazwyczaj odbywa sie stopniowo:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:54
                                                    A nie lepsza taka kuracja szokowa ?:)
                                                    Raz, dwa trzy - i Uneczka wszystko widzi, tfu, wie :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:57
                                                    dobra
                                                    niech mówi
                                                    jesli musi:)))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 17:58
                                                    Nieeeeeeeeeee :))
                                                    Nie robimy już eksibi-cos-tam forumowego !!:))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:02
                                                    no pewnie!
                                                    przerzucamy sie na uliczny!
                                                    przy najblizszej sprzyjajacej okazji:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:03
                                                    Kurde, to wole juz geometrię :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:04
                                                    to cos podobnego:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:06
                                                    Nieeeeeeeeeeeee :)))
                                                    Nie ma świadków, wszyscy uczestniczą :)))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:09
                                                    aaaaaa,wracam jednak do mamusi:)))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:11
                                                    Kto zaczął, hę ?:)))

p.s.: za późno na powrót :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:12
                                                    i tak by mnie nie przyjeła hihi:))
                                                    od 10 lat ma spokój :))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:13
                                                    No widzisz, tylko synowie marnotrawni mogą wracać :))

p.s.: chyba tylko masz jedno wyjście/rozwiązanie :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:17
                                                    co?kierunek-Wawa???:)))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:18
                                                    Zanieówiłem !!!!!!!!:))- w temacie doskonałej yyyntuicyji Uneczki :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:23
                                                    ja sie boje Wawy!!!!!!!!
                                                    Wawianki bardzo krzycza na malutką Wrocwianke
                                                    tylko jedna yesska jeszcze(?)nie nakrzyczała...:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:25
                                                    A Uneczka nie nie umie krzyczeć ?:)) tylko nie na menika !

Menik zapewni ochronkę, tfu, ochronę :))

p.s.: nie zaczynaj kombinować :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:27
                                                    to przejezyczenie z ochronką mnie zaniepokoiło!:))
                                                    najwyzej jedno!...no,dwoje ostatecznie:))
                                                  • kitek1 uneczka, tez niezlego zametu potrafi narobic 27.02.02, 18:30
                                                    widzialem te polamane drzewka, rozwalone autka i pospadywane dzisiaj dachowki:)
                                                  • oona Re: uneczka, tez niezlego zametu potrafi narobic 27.02.02, 18:32
                                                    u nas???to ja otumeniona i zakitkowana chyba doszczetnie
                                                    bo nawet wiatru za oknem nie słyszałam specjalnie mocnego:))
                                                  • kitek1 Re: uneczka, tez niezlego zametu potrafi narobic 27.02.02, 18:34
                                                    faktycznie, albo bardzo uczciwie,
                                                    dzisiaj pracowalas:)
                                                  • oona Re: uneczka, tez niezlego zametu potrafi narobic 27.02.02, 18:39
                                                    albo mam bardzo szczelne okna
                                                    a za oknem nic co mogłoby fruwac:))
                                                    bo to co jest-to nie poleci
                                                    chyba ze za sprawa prawdziwego tornado
                                                  • men_ Kitek, a Ty co ? Jeszcze 27.02.02, 18:38
                                                    nie zmęczony dniem dzisiejszym ?:))

kitek1 napisał(a):

> widzialem te polamane drzewka, rozwalone autka i pospadywane dzisiaj dachowki:)

• men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:31
                                                    oona napisał(a):

> to przejezyczenie z ochronką mnie zaniepokoiło!:)) nie kombinuj :))
                                                    > najwyzej jedno!...no,dwoje ostatecznie:)) NO PRZECIEŻ TYLKO NAS DWOJE :))

• oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:33
                                                    aha,2+0?
                                                    nie liczac kierowcy i gosposi
                                                    tfu gospoś miał byc,gospoś:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:36
                                                    gosposia "nie budiet" !!!!!!
                                                    A kierowca, to zrób se prawko, jeżeli jescze nie masz :)))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:40
                                                    buuuuuuuu
                                                    zaczynaja sie wymagania:(
                                                    wracam jednak do...:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:42
                                                    No przeca nie chciała kierowwcy ?:))
                                                    Niech sie ze mna nie drażni :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:48
                                                    chciała,jeszcze jak!!!:)))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 18:55
                                                    Ale kierowczynię :)))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 19:10
                                                    ale ja wybiore!!!!!:)))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 19:12
                                                    hę ?:))) dlaczego ? jeśli można się zapytać ?:))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 19:20
                                                    tak sobie
                                                    taką co nie krzyczy
                                                    bo tez bedzie wawianką w koncu:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 19:29
                                                    Ładną,sliczna, młodą, zgrabną itd - tak ?:))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 19:31
                                                    moze byc
                                                    ale pod warunkiem ze bedzie miała krótkie włosieta:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 19:38
                                                    Dlaczego ??? Przecież ja jej tylko będę płacił pensję kierowniczyni :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 19:41
                                                    coby gromadke dzieci swych mogła wyzywic:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 19:45
                                                    Nie rozumiem :) Przeca oon mówił. że tylko bezdzietne panienki zatrudnia :))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 19:55
                                                    te ciagłe kompromisy...w stosunkach partnerskich:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 19:58
                                                    No przeciez oon jest ostatnio baaaaaardzo kompromisowy !:) Nie ?:(
                                                    :)
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:00
                                                    taaaaaaak!!!!
                                                    tak,tak,tak

powaga,bez zartów
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:02
                                                    Uff, bo oon sie już od pewnego czasu: wrrrrrrr , ale już nie (powaga)
                                                    :)
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:03
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:08
                                                    tzn. ?:))
                                                    **
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:11
                                                    za wyrozumiałosc:))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:12
                                                    za cierpliwość raczej :)))
                                                    *
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:14
                                                    :((
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:28
                                                    plizzzzz, nie chciałem :))))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:34
                                                    :)))
                                                    niech nie płacze:)))
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:36
                                                    Nie bedzie nigdy płakał, najwyżej smutek zagości w jego ...
                                                    To nie ze złości, tylko z dbalości ..:))
                                                  • oona Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:37
                                                    no własnie:)
                                                  • men_ Re: a moze uciekla............. 27.02.02, 20:41
                                                    hę ?:))
                                                    Czego nie mam robić: złosci czy ....?:)
    • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:52
      z powodu kolejnych niesmialych przeblyskow wiosennych, w naszej dolinie,
      chetnie podejme sie tej zarezewowanej dla kogos innego roli:)
      • mag_nolia Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:53
        Kiteczku, njapierw musiałbyś mnie pocałować...
        • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:54
          czemu musial?,
          ja to zawsze rano make'uje z przyjemnoscia:)
          • mag_nolia Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:56
            mejkujesz decyzje,ciasteczka... czy jakieś innego rodzaju mejkowania masz na
            myśli...?
            ...ja mejkuje cały dzień i czasem nawet ...w nocy...
            • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:59
              caly dzien milosc mejkujesz,
              oh:)))))
              • mag_nolia Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:00
                ...hmm, chyba rzeczywiście...mam w sobie wiele miłości...
                • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:02
                  nie watpie,
                  przesympatyczna magnolio:)
          • laelia Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:57
            Tylko rankiem?
            • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 08:59
              narazie tylko rankiem,
              ale wszystko przed nami:)
              • laelia Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:01
                A potem będzie: Kitek nie wraca ranki i wieczory...
                • kitek1 Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:03
                  a co sie teraz tym przejmowac:)
                  • laelia Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 09:10
                    :o))
    • rumunskakurwa Re: nie warowalismy............. 27.02.02, 18:15
      zapraszam w nocy na sex party na A4.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka