drugitiktak 17.04.11, 11:10 myślisz,że wyłapiemy wszystkie te ryby ....? youtu.be/4t1imWvh1lQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Kto wie? 17.04.11, 14:37 drugitiktak napisała: > myślisz,że wyłapiemy wszystkie te ryby ....? ----------------------------- Ja to raczej jak ten żółwio jestem, więc łowić ryb nie umiem, ale Pan Kajetan jest marynarz, to zna się na wszystkim co dotyczy mórz i oceanów. Więc jeśli On Ci pomoże to może? Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Kto wie? 17.04.11, 20:24 acha, boisz się jechać ze mną na ryby !! i chcesz zabrać jeszcze obstawę w osobie Kajetana. ! a przecież napisałam ,że będę grzeczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Kto wie? 17.04.11, 20:30 odnośnie 'acha' , od zawsze wydawało mi się ,że to poprawna forma , ale w poście swoim Tadeusz napisałeś 'aha' i musiałam to sprawdzić ,...no i miałeś rację ! .................no cóż , człowiek ciągle jeszcze się uczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Kto wie? 18.04.11, 09:32 drugitiktak napisała: > aha, boisz się jechać ze mną na ryby !! i chcesz zabrać jeszcze obstawę w > osobie Kajetana. ! > a przecież napisałam ,że będę grzeczna ! ---------------------- E nieee Tasia, nie boje się, tylko przypominam Ci, że Pan Kajetan to fachowiec od spraw rybno-wodnych. To Wy sobie najpierw oboje połówcie te rybki a ja poczekam aż się przekształcisz z grzecznej w grzeszną ... bo jeśli już, to wolę grzeszne... Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Kto wie? 18.04.11, 14:54 >Tadeusz napisał ,że woli te grzeszne.... ...no to widzisz Tadziu , ja odpadam , bo .............. a zresztą , nie będę się tłumaczyć .... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Jak się zaczyna to trzeba skończyć 18.04.11, 15:24 drugitiktak napisała: > ...no to widzisz Tadziu , ja odpadam , bo .............. a zresztą , nie będę > się tłumaczyć .... ----------------- Bo co Tasiu? Jeśli są to przeszkody natury formalnej, to nie bój żaby, pokonamy! Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Kto wie? 18.04.11, 14:50 Tadeusz napisał,że Kajetan jest marynarzem ...ale pewnie tylko wód wyskokowych i na rybach się zna tyle ,że gdy widzi na stole karpia w galarecie, to wie ,że to Wigilia jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Jeeeeeeeee, Tasia sypnęła dowcipem 18.04.11, 15:20 drugitiktak napisała: > Tadeusz napisał,że Kajetan jest marynarzem ...ale pewnie tylko wód wyskokowych > i na rybach się zna tyle ,że gdy widzi na stole karpia w galarecie, to wie ,że > to Wigilia jest. ----------------- Poczytaj Panie Kajetanie. Nie dość, że poddaje w wątpliwość Twoją fachowość, to jeszcze sugeruje trunkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś