17.04.11, 11:10
myślisz,że wyłapiemy wszystkie te ryby ....?
youtu.be/4t1imWvh1lQ
Obserwuj wątek
    • kajetan-3 Re: Tadeusz, 17.04.11, 12:28

https://img442.imageshack.us/img442/3471/kajetan.gif Świetny film.
    • tadeusz_ski.51 Kto wie? 17.04.11, 14:37
      drugitiktak napisała:
      > myślisz,że wyłapiemy wszystkie te ryby ....?
      -----------------------------
      Ja to raczej jak ten żółwio jestem, więc łowić ryb nie umiem, ale Pan Kajetan jest marynarz, to zna się na wszystkim co dotyczy mórz i oceanów. Więc jeśli On Ci pomoże to może?
      • drugitiktak Re: Kto wie? 17.04.11, 20:24
        acha, boisz się jechać ze mną na ryby !! i chcesz zabrać jeszcze obstawę w osobie Kajetana. !
        a przecież napisałam ,że będę grzeczna !
        • drugitiktak Re: Kto wie? 17.04.11, 20:30
          odnośnie 'acha' , od zawsze wydawało mi się ,że to poprawna forma , ale w poście swoim Tadeusz napisałeś 'aha' i musiałam to sprawdzić ,...no i miałeś rację ! .................no cóż , człowiek ciągle jeszcze się uczy....
        • tadeusz_ski.51 Re: Kto wie? 18.04.11, 09:32
          drugitiktak napisała:
          > aha, boisz się jechać ze mną na ryby !! i chcesz zabrać jeszcze obstawę w
          > osobie Kajetana. !
          > a przecież napisałam ,że będę grzeczna !
          ----------------------
          E nieee Tasia, nie boje się, tylko przypominam Ci, że Pan Kajetan to fachowiec od spraw rybno-wodnych. To Wy sobie najpierw oboje połówcie te rybki a ja poczekam aż się przekształcisz z grzecznej w grzeszną ... bo jeśli już, to wolę grzeszne...
          • drugitiktak Re: Kto wie? 18.04.11, 14:54
            >Tadeusz napisał ,że woli te grzeszne....
            ...no to widzisz Tadziu , ja odpadam , bo .............. a zresztą , nie będę się tłumaczyć ....
            • tadeusz_ski.51 Jak się zaczyna to trzeba skończyć 18.04.11, 15:24
              drugitiktak napisała:
              > ...no to widzisz Tadziu , ja odpadam , bo .............. a zresztą , nie będę
              > się tłumaczyć ....
              -----------------
              Bo co Tasiu? Jeśli są to przeszkody natury formalnej, to nie bój żaby, pokonamy!
      • drugitiktak Re: Kto wie? 18.04.11, 14:50
        Tadeusz napisał,że Kajetan jest marynarzem ...ale pewnie tylko wód wyskokowych i na rybach się zna tyle ,że gdy widzi na stole karpia w galarecie, to wie ,że to Wigilia jest.
        • tadeusz_ski.51 Jeeeeeeeee, Tasia sypnęła dowcipem 18.04.11, 15:20
          drugitiktak napisała:
          > Tadeusz napisał,że Kajetan jest marynarzem ...ale pewnie tylko wód wyskokowych
          > i na rybach się zna tyle ,że gdy widzi na stole karpia w galarecie, to wie ,że
          > to Wigilia jest.
          -----------------
          Poczytaj Panie Kajetanie. Nie dość, że poddaje w wątpliwość Twoją fachowość, to jeszcze sugeruje trunkowanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka