k.mmilka 06.05.04, 10:58 Albo w szkole? Jakieś kanapki, sałatki? Bo u mnie przeważnie kończy się na batoniku albo chińskiej knajpce, a chciałabym jakoś bardziej zdrowo na wiosnę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: Co jecie w pracy? 06.05.04, 11:01 Ja mam tu stolowke, wiec jem obiad, ale teraz to tylko dlatego, ze zrobili "dni europejskie" i kazdego dnia dania z innego kraju. Ogolnie straszna kicha to jest...ale to taka uwaga na boku. Lubie jesc salatki jak mi sie zechce przygotowac je wieczorem, a jesli nie to tez jakas bulka, baton, jablko...takie byle co. POtem jak wracam wieczorem to jem jeszcze wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: Co jecie w pracy? 06.05.04, 11:01 znowu mój ulubiony temat;) ja jem: najpierw jogurt, potem jakies owoce, potem kanapke, a potem bardzo czesto obiad przyniesiony z domu- odgrzewam sobie w mikrofali. Jakies miesko i zielenina, czasami ryz czy makaron. Nienawidze byc glodna, do tego dochodzi stres -jak sie denerwuje, to jestem szalenie głodna. generalnie przynosze sobie to, co mam w domu. Duzo jem.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: Co jecie w pracy? 06.05.04, 11:03 apawlak1 napisała: > > generalnie przynosze sobie to, co mam w domu. Duzo jem.:)) ja też:)I chociaż to bardzo nieekonomicznie mi wychodzi, kupuję obiady w barach, knajpkach dookoła mojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Co jecie w pracy? 06.05.04, 11:11 Przewaznie na sniadanie jem jajka gotowane (chyba ze zdaze w domu zrobic na jajecznice- ze dwa razy do roku mi sie udaje wczesniej wstac ;) ) albo jakis serek wiejski albo mozzarelle z pomidorami. W porze obiadowej kupuje jakas salatke i jem zupe (a czasem jakis ryz albo cos innego na cieplo) Ale najgorzej jest jak wracam do domu- wtedy pochlaniam wszystko ;) Aha, i bardzo rzadko jadam jakies jogurty czy jablka. Batonikow w ogole :( Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Co jecie w pracy? 06.05.04, 12:01 Ja jadam zwykle jakas kromeczke lub bułeczke, jogurcik lub owoc(nie wszystko na raz) chociaz czasem mi sie tak przytrafi:((((((( Generalnie jak pracuje to głodna jestem:((((((((a tu odchudzac sie trzeba: (((((((( a ja sie załoze ,ze wy chociaz jecie duzo to i tak chudzielce jestescie! Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Co jecie w pracy? 06.05.04, 12:55 W pracy zazwyczaj do pierwszej kawy jem jakąs kanapeczkę, a później to już tylko jogurt, ewentualnie jabłko, w chwilach wyjątkowo stesowych-czasem coś słodkiego. Ostatnio w ogóle zaprzestałam jedzenia na mieście (chyba wszystko smakowało mi tak samo..) więc po powrocie do domu albo jem obiad-kolacje (zazwyczaj pozno wracam), albo już tylko kolacje i koniec. Waterfall: jem mało, ale wcale chuda nie jestem:( Powinnam jeść bardziej regularnie i bardziej wartościowe posiłki, ale czasem po prostu w ogóle nie mam do tego głowy. Biorąc jeszcze pod uwagę, że przez ostatnie dwa lata brałam różne leki (takie co i też na przemianę materii wpływaja) to mam czasem niezłe jazdy z jedzeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Co jecie w pracy? 06.05.04, 13:18 Ja zazwyczaj nic nie jem. W sumie w pracy jestem dość krótko i dlatego nie mam czasu na jedzonko, ciąg dalszy roboty czeka na mnie zawsze w domu. I śniadanko, oczywiście. Tylko w piątek i czwartek jeśli nie dostanę jakichś dodatkowych zadań, mogę wypić kawę między lekcjami, bo nie mam dyżurów. Nie lubię jeść ani przed pracą ani w trakcie. Nie czuję, że jadłam:-) i zjadam dodatkowo po:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 mniammm 06.05.04, 17:38 Ja jem, w przypadkowej kolejności: bułeczkę z szynką i midorkiem, kilka łyzek zupki, pomarańczkę, banana, 2 jabłka, ciasteczka, kawałek arbuzka, czekoladkę, paluszki......eh najadam się jak Królowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: Co jecie w pracy? 06.05.04, 20:23 zazwyczaj przygotowuje sobie dwie kanapki, ktore jem w biegu... czasem nawet mi sie to nie udaje czasem jakis owoc czasem zupka z kubka czyli bardzo niezdrowo zyje Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: Co jecie w pracy? 07.05.04, 09:28 a ja najpierw jogurt..najlepiej fantasja-koniecznie wymieszany z "plewami" czyli otręby, siemie lniane w ziarkach. Potem kanapeczka duża albo małe dwie, nieraz jak jestem głodna to jeszcze jakiś kisiel, budyń "na szybko". Obiady jadam w domku razem z męzem, czesto tez goscimy u mojej mamy:)))) W ogole dla mnie dzien bez obiadu to porażka, uwielbiam obiadziki, szczególnie mamine:))))) A co do pracy to jeszcze "podzeram" batony, ciastka, cukierki....żadko owoce Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: Co jecie w pracy? 07.05.04, 13:05 Jeszcze dorzuce: ostatnio doszłam do wniosku, że takie jedzenie w pracy w pośpiechu to żadna przyjemność. W stresie mi nic nei smakuje... Wole w ciszy, w spokoju sie delektowac obiadkiem czy kanapeczką:( Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Co jecie w pracy? 07.05.04, 17:53 Przychodzi taki mily pan i sprzedaje papuniu. Gustuje w kanapkach i salatkach. Jak mnie bardziej zmoże głód, biegne do pobliskiego duzego budynku pelnego kafejek, restaracyjek i barow fastfoodowych. Dla kazdego cos milego. Odpowiedz Link Zgłoś