slo-onko Re: froocilam ;) 06.05.04, 20:36 jtka napisała: > fkącu, fkącu;-))))) Jtka le "fkącu" pisze sie chyba przez "ń" fkońcu:) a moze mi sie wydaje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: froocilam ;) 06.05.04, 21:15 fkący czy na poczontku, co tam.. jezdem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: froocilam ;) 06.05.04, 21:45 Sloo.. nie faszne jak..., faszne ,sze fiadomo o co choći;-))))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Ulalu....... 06.05.04, 20:38 .....tzn, ze juz skonczylas zapelniac kartki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalu....... 06.05.04, 21:14 slo-onko napisała: > .....tzn, ze juz skonczylas zapelniac kartki?:) nie zapelnilam ani pol ;) za to wreszcie zapelnilam lodowke :D bidny Kiciak ;) jadl tania karme ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Ulalu....... 06.05.04, 21:46 Ulalko.... to czym Ty go karmiłaś????;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: froocilam ;) 08.08.04, 19:16 bom poznawala swiat i rodzine nie znana mi blizej.. slyszalam tez balakanie :D ktos wie co to?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: froocilam ;) 09.08.04, 09:00 ulalka napisała: > bom poznawala swiat i rodzine nie znana mi blizej.. ** a to musialo byc milunio.... > slyszalam tez balakanie :D ktos wie co to?? :) **niiiiiiiiiii,,,, ja niemam pojecia.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: froocilam ;) 09.08.04, 12:18 kendo napisała: > ulalka napisała: > > > bom poznawala swiat i rodzine nie znana mi blizej.. > > ** a to musialo byc milunio.... > > > > slyszalam tez balakanie :D ktos wie co to?? :) > > **niiiiiiiiiii,,,, ja niemam pojecia.... > bałakają w jednym miescie nadal... z tego to miasto slynne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: froocilam ;) 20.08.04, 19:49 bo net fika i nie daje nic, poza czytaniem.... bauwanek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: froocilam ;) 21.08.04, 12:12 czasami i ja doswiadczam "mile niespodzianki netowe" a wtedy bym kompa przez zamkniete okno wyciepnela:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: froocilam ;) 22.08.04, 13:32 bo moj net znow fiknal... i doszlam do wniosku, ze zmienie dostawce! :P jak znikne na pare dni, znaczy jstem w trakcie zalatwiania formalnosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: froocilam ;) 22.08.04, 13:41 **Ulalus bedziemy czekac na Ciebie... zycze trafnego wyboru operatora.... ** milego poludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: froocilam ;) 22.08.04, 18:32 ulalka napisała: > bo moj net znow fiknal... i doszlam do wniosku, ze zmienie dostawce! :P > jak znikne na pare dni, znaczy jstem w trakcie zalatwiania formalnosci :D > cieszymy sie malutka, tylko postaraj sie szybko o te nowa siec:))))) Odpowiedz Link Zgłoś