bradtfort 07.05.04, 09:11 Pozwoliłem sobie napisać do Ciebie maila, na ten adres gazetowy. Mam nadzieję, że nie wkraczam zbytnio w Twoja prywatność:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estetka_25 Re: do Pięknej:) 07.05.04, 09:14 ja też jestem bardzo ładna. Napiszesz do mnie? Podobno miło Ci się rozmawia z pięknymi, nawet jeśli ich nie widzisz... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort Re: do Pięknej:) 07.05.04, 09:18 jeśli chcesz ciekawie porozmawiać to napisz, napewno odpowiem:) A copowiesz na to, że Beauty nigdy nie powiedziała o sobie, że jest ładna? Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: do Pięknej:) 07.05.04, 09:19 Nie powiedziała wprost, ale wynika to z jej większości postów Sherlocku... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort Re: do Pięknej:) 07.05.04, 09:23 Estetko, zgadzam się z Tobą w zupełności:)) Egon - za Sherlocka się absolutnie nie uważam, chodziło mi wlaśnie o tą bezpośredniość:) Odpowiedz Link Zgłoś
estetka_25 Re: do Pięknej:) 07.05.04, 09:20 Powiem, że jest kobietą z klasą. A moje zapytanie było czystą ironią. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: do Pięknej:) 07.05.04, 10:20 No prosze, nasz nowy kolega Bradford zakochal sie wirtualnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: do Pięknej:) 07.05.04, 10:24 Kasienko, kolega widać wyjątkowo podatny na piękne nicki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: do Pięknej:) 07.05.04, 10:27 Tylko troche subtelnosci i wyczucia mu brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort Re: do Pięknej:) 07.05.04, 11:21 Moje drogie, w nikim się nie zakochałem (przynajmniej na razie), po prostu zafascynowała mnie pewna osoba i to nie na podstwie swojego nicka, choć pewnie dzięki niemu zwróciłem na nią bardziej uwagę. Muszę się przyznać, że podczytuję Was od pewnego czasu ale dopiero niedawno zacząłem udzielać się pisemnie:) Zresztą, niech sama zainteresowana się wypowie, jeśli moje posty skierowane do Niej nie będą Jej odpowiadać, jeśli nie będzie życzyła sobie maili ani osobistych zagajeń to oczywiście uszanuję Jej decyzję i przestanę. Nie wiem jednak, dlaczego Wam to przeszkadza? No i dlaczego Kurczak powiedziała,że brakuje mi taktu i wyczucia? Może masz rację ale proszę o uzasadnienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: do Pięknej:) 07.05.04, 11:25 Bradford, nikomu to nie przeszkadza, po prostu nas to bawi- tak to ujme... Wiesz, mysmy juz tu przezyli kilka romansow, zauroczen, ktore teraz sa szczesliwymi parami... Zdecydowales sie ujawnic swoja fascynacje na forum, wiec licxz sie ze ludzie sie beda wypowiadac. Ja osobiscie nie mam nic do tego....Beauty moze fascynowac, zgadzam sie z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby zamieszanie 07.05.04, 12:19 ale tu zamieszanie wokoł mojej osoby powstało:)) Ale nie mam dziś glowy do żartow... Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: do Pięknej:) 07.05.04, 13:12 Napisalam tak bo prawie zadna kobieta nie lubi gdy ja ktos atakuje w tak bezposredni sposob z kazdej strony, zwlaszcza publicznie. Choc nie wiem moze beuty lubi, niech sie sama wypowie:o) A po drugie nie napisalam ze brak ci taktu ale subtelnosci a to duza roznica, przynajmnniej dla mnie. Pozdrowienia ~:> Odpowiedz Link Zgłoś