chiara76 09.05.04, 00:20 do galerii, w ogóle zrobiłam mały porządek w moich zdjęciach, i dodałam dwa ze Ślubu, tak mnie nastroiłyście tymi ślubnymi pogaduszkami. To już ponad 4,5 roku, ach, jak ten czas leci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_waterfall_ Re: Dodałam zdjęcia 09.05.04, 01:59 super bo ja nie wiem czy inni forumowicze widzieli ,ze ja tez dodalam kilka zdjec:)hehe z zareczyn rowniez:) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Dodałam zdjęcia 09.05.04, 02:06 widzieli, widzieli:)))i piękny pierścionek podziwiali... Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ sliczne zdjecia:)))))) 09.05.04, 02:06 chiara Twoje zdjecia sa sliczne wiesz:)piekna z Was para wogole:) a buuuuuu gdzie reszta Twoich zdjec?np. z pubu L?a jabłuszko? Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Dodałam zdjęcia 09.05.04, 10:18 chiara76 napisała: > do galerii, w ogóle zrobiłam mały porządek w moich zdjęciach, i dodałam dwa > ze Ślubu, tak mnie nastroiłyście tymi ślubnymi pogaduszkami. To już ponad 4,5 > roku, ach, jak ten czas leci! Własnie sobie obejrzałam szczęśliwą Chiarę :)) Fajniutka z Was para :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 wrazenia z yahoo... 09.05.04, 10:34 Chiara: sliczna fryzura, ja pewnie tez cos takiego bede chciala, z kwiatkami. Zadnych napuszonych kokow :-) u ciebie bylo fajnie Waterfall: z was tez siczna para! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: wrazenia z yahoo... 09.05.04, 10:49 kasienka80 napisała: > Chiara: > sliczna fryzura, ja pewnie tez cos takiego bede chciala, z kwiatkami. Zadnych > napuszonych kokow :-) u ciebie bylo fajnie > właśnie dlatego nie założyłam welonu, chociaż już był kupiony, a jakże. Ale jak pierwszy raz na próbnej fryzurce zobaczyłam jak fajnie to wygląda, to powiedziałam sobie nie:) Zresztą ja potem miałam narzuconą pelerynkę z piórek marabuta, bo to jednak był październik, a ja zmarźlak, więc i welon i ta pelerynka, uznałam , że wyglądałabym, jak wielka beza:) Chyba jestem jedyną Panną Młodą, jaką znam, która nie miała welonu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_22 Re: wrazenia z yahoo... 09.05.04, 14:04 Właśnie weszłam na to forum i jestem niedoinformowana :( Gdzie jest galeria o której piszecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Asia... 09.05.04, 14:21 Weszlas, nawet sie nie przedstawilas a od razu do galerii chcesz...nieladnie asiu :-)) Galeria jest dla tych co wtajemniczeni!! Odpowiedz Link Zgłoś
miu75 Re: wrazenia z yahoo... 09.05.04, 14:35 ja tez nie mialam welonu, ale to bylo absolutnie zamierzone. i na dodatek mialam czarna sukienke :)))) maz tez caly na czarno (wlacznie z koszula) tyle tylko, ze to byl slub cywilny i nikomu to nie przeszkadzalo (a nam bardzo pasowalo). to byl w ogole nietypowy slub - obiecuje, ze kiedys napisze wiecej ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_22 Cóż za gafa.. :( 09.05.04, 16:12 Wstyd,wstyd i jeszcze raz mi wstyd.Masz rację Kasiu,nieładnie postąpiłam nie przedstawiając się :( Zrobię więc to teraz:jestem Asia,mam 22 latka,mam nadzieję,że mnie przyjmiecie do swojego grona-mimo tej paskudnej wpadki..Ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 asiu... 09.05.04, 18:12 Spoko, dobrze, ze gafa naprawiona :-))) zaloz osobny watek to wszystkie Ci powiemy dzien dobry!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: wrazenia z yahoo... 09.05.04, 23:17 miu75 napisała: > ja tez nie mialam welonu, ale to bylo absolutnie zamierzone. i na dodatek > mialam czarna sukienke :)))) maz tez caly na czarno (wlacznie z koszula) > tyle tylko, ze to byl slub cywilny i nikomu to nie przeszkadzalo (a nam bardzo > pasowalo). > to byl w ogole nietypowy slub - obiecuje, ze kiedys napisze wiecej ...:) to ja się piszę na tę historię , ogromnie lubię słuchać takich właśnie nietypowych opowieści:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 gdzie można dodawać zdjęcia?? 10.05.04, 09:10 Gdzie?? Ja też bym sobie zrobiła galerię Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dodałam zdjęcia 10.05.04, 16:36 Jakos umknal mi ten watek :) Weszlam , widzialam i... bardzo dobrze zrobilas, ze nie mialas welonu :))) Odpowiedz Link Zgłoś