Dodaj do ulubionych

WYKŁAD O PODRYWANIU..

28.02.02, 14:51
prowadzacy: wybitny specjalista prof. dr. hab. MEN

Wykład odbędzie sie na specjalne zyczenie Grzesia, z pomysłu Pomki....(miejmy
nadzieje ze sie odbedzie) HE HE HE

Chetnych prosimy o zgłaszanie sie w dniu dzisiejszym w tym watku.
Wstep: co łaska po stówie.....nr konta podam na specjalne zyczenie...

MENIE, NIE ZAWIEDZ NAS!!!!!!!

:)))
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 20:10
      panie specjalisto, tutaj zapraszamy...:)))
      • men_ Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 20:12
        zmęczony dzisiaj - a nie chce na początek jakiejś gafy popełnic :))

p.s.: i to podrywanie to takie brzydkie słówko :)
        • oona Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 20:13
          moze sie zmonoMenogamizował w końcu?:)
          • men_ Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 20:15
            yhm, albo hm.......:))
          • Gość: Pom Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 20:16
            Menik??? Nigdy! chyba ze chory...:)
            • men_ Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 20:22
              Może musze wybrać jakiegos nastepce-ucznia, hę ?:))
              • Gość: Pom Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 20:24
                A już kończysz karierę?:)
                • men_ Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 20:25
                  Ciiiiiiiiiiiii, i tak nic powiem na tym forum :))
                  • men_ Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 20:30
                    Idę do domku, dobranoc :))
                  • Gość: Pom Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 20:32
                    W sumie mnie tam ten wykład nie interesuje.:)) Bardziej by się przydał, co
                    zrobić, żeby uderzył do mnie jakiś uroczy facet.:)
                    • mario2 Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 20:39
                      Pomka- stosuj metode Mena- zakladaj 3o watkow dziennie- zagaduj do kazdych
                      spodni na Forum- i moze kiedys wybierzesz tego, ktory bedzie Ci najbardziej
                      odpowiadal. Tak jak menik po dluuugich poszukiwaniach i zalozeniu ok 1000
                      watkow w koncu Uneczke znalazl :o))
                      • Gość: Pom Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 20:46
                        No Maryś, mi nie wyjdzie, Men to robi z wdziękiem, ja bym wyszła na
                        desperatke.:) Zresztą, do produkowania wątków to trzeba mieć talent i zacięcie,
                        którego mi brak. :))
                        • mario2 Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 20:52
                          Nie badz taka skromna- sprobuj- co Ci wlasciwie szkodzi? A moze i do Ciebie
                          usmiechnie sie jakies meskie Sloneczko ? :o))
                          • Gość: Pom Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 20:56
                            Nie Maryś, jednak sobie daruję:) Męskie Słoneczko... hahaha:)))) Nie,
                            dziękuję:)))))
                            • mario2 Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 21:01
                              no to jak chcesz to sprawic by jakis facet zainteresowal sie Toba?? Na Forum
                              nie chcesz- a nic innego ku temu nie robisz. Caly dzien przed skrzynia
                              siedzisz :o))
                              • indygoo Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 21:04
                                Ja moge sie Pom. zainteresowac.:-)
                                • mario2 Re: WYKŁAD O PODRYWANIU.. 28.02.02, 21:08
                                  no to do dziela- moze w koncu i Pomka bedzie miala kogos w spodniach obok
                                  siebie :o))
                                  • indygoo Do Pom. 28.02.02, 21:14
                                    Pom , juz nie rozgladaj sie ! Nie musisz zakladac 30 watkow !Sam sie znalazlem :-)

" Co to jest miłość
                                    Powiedz
                                    Albo nic nie mów
                                    Ja chce cię mięć
                                    Przy sobie
                                    I nie wiem
                                    Czemu"
                                    Ps.Hmm....chyba dobre wejscie , co ?
                                    • Gość: Pom Re: Do Pom. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 22:03
                                      Mam kanape w kolorze indygo :)

Zdaje się nie najlepsze to wejście ale zawsze...;)
                                      • indygoo Re: Do Pom. 28.02.02, 22:12
                                        No coz ,ja az tak smialych skojarzen nie mialem ( kanapa) , ale postaram sie dostosowac :-)
                                        • Gość: Pom Re: Do Pom. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 22:16
                                          Gdybym miała gumiaki filcowane w kolorze indygo to bym napisała o nich, ale mam
                                          kanapę... I nie mam skojarzeń, bo jest niewygodna.:)
                                          • indygoo Re: Do Pom. 28.02.02, 22:18
                                            Nie przekreslaj moich szans tylko dlatego ,ze Twoja kanapa jest niewygodna :-)
                                            • Gość: Pom Re: Do Pom. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 22:22
                                              Nie Ciebie przekreślam, tylko moja kanapę:) choć kolorek mi się podoba, dlatego
                                              jeszcze stoi w pokoju:)
                                              • indygoo Re: Do Pom. 28.02.02, 22:27
                                                Podoba Ci sie indygo ? Zycie mi wracasz o ukochana ! Indygo wszystko zrobi azebys nie poczula sie nim
                                                rozczarowana jak ta podla kanapa !;-)
                                                "Fiolkami ci droge usciele,
                                                Kwiaty rzuce pod stopy pachnace,
                                                Wonne lasow i pol naszych ziele
                                                I storczyki co , rosna na lace..."
                                                • Gość: Pom Re: Do Pom. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 22:35
                                                  Brzmi przepięknie tylko jakoś... wirtualnie:)
                                                  • indygoo Re: Do Pom. 28.02.02, 22:41
                                                    ech ,glupie indygo ! Nie pomyslalem ,ze to jeszcze czas do fiolkow .Ale pomysl Pom , jeszcze troche i
                                                    fiolki zakwitna .Nie musza pozostac wirtualnymi .
                                                    Dlaczegoz teraz nie moge gdzies z Toba ,w zaciszu siedzac ,wiesc cichej rozmowy?Czemoz nie moge
                                                    ujac Twoich dloni,na mym ramieniu uczuc twojej glowu?
                                                  • Gość: Pom Re: Do Pom. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 22:54
                                                    Indygo nie jest głupie, tylko fantazjuje sobie niewinnie. :) Fiołki są śliczne i
                                                    pięknie pachną...
                                                    Tyle pytań - dlaczego. Też mam parę...:)

• indygoo Re: Do Pom. 28.02.02, 23:08
                                                    Pani moja ,Tobie wszystko wolno ,wiec pytaj .:-) Teraz pozegnam Cie juz pieknie z nadzieja ,ze jutro
                                                    pozwolisz sie odnalezc i porozmawiasz z indygo .Dobrej nocy Pom.:-)
                                                  • Gość: Pom Re: Do Pom. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 23:16
                                                    Dobranocek:)
    • maryjo2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 21:13
      Raz była sobie spokojna Maryjka, ktora myślała, że już nic ją w życiu
      specjalnego nie spotka. Aż tu nagle walnął w nią miłosny piorun - i tak do tej
      pory jest porażona.
      • indygoo Re: Ze wspomnien Indygoo 28.02.02, 21:18
        Indygoo tez myslal ,ze juz nic go nie zadziwi i nie zaskoczy ... Teraz nie moze podniesc sie i zlapac
        pionu.:(
        • maryjo2 Re: Ze wspomnien Indygoo 28.02.02, 21:23
          Indygoo, a co na Ciebie spadło? Lawina? Blok cementu?
          • indygoo Re: Ze wspomnien Indygoo 28.02.02, 21:28
            Gorzej. Indygoo otworzylo oczy .
            • maryjo2 Re: Ze wspomnien Indygoo 28.02.02, 21:35
              Zobaczyles kwintal?
              • indygoo Re: Ze wspomnien Indygoo 28.02.02, 21:39
                Indygoo zobaczylo to ,czego nie chcialo wczesniej widziec. Indygoo jest smutne:(
                • maryjo2 Re: Ze wspomnien Indygoo 28.02.02, 21:58
                  Jak indygoo jest takie smutne, to co dopiero powiedzieć o obrazie przed jego
                  oczyma? Nędza i rozpacz?
      • mario2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 21:19
        co masz porazonego? Ostatnio jak Cie widzialem- nie wygladalas na
        paralityka :o))
        • maryjo2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 21:21
          Mario- musisz wszystko tak dosłownie interpretować?
          • mario2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 21:35
            a nie moge?- skad mam wiedziec, ze matafor uzywasz?
            • Gość: wrew Cześć Mario2! IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 21:37
              Co mi pokażesz? Swoją stanowczość? Swoją klasę? A może polot i inteligencję?
            • maryjo2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 21:39
              Bo tę akurat znasz bardzo dobrze :o)
              • mario2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 21:41
                znam ich wiele :o)) Ale ty jakby jakas nowa :o))
                Mozesz opisac objawy?
                • maryjo2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 21:45
                  Nie, bo byś sie za dużo dowiedział :o)
                  • mario2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 21:46
                    a o czym??? Jakie Ty tajemnice przedemna masz?
                    • maryjo2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 21:50
                      Żadnych! Dlatego i objawy mojego porażenia są Ci doskonale znane.
                      • mario2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:02
                        czy chodzi Cio te dziwne drgawki przypominajace taniec Sw Wita - objawiajace
                        sie w momencie - gdy nam ktos przeszkadza ? :o)) Wyluzuj. Niezawsze to,ze
                        czlowiek kompa potrafi wlaczyc- swiadczy o tym, ze ma wiecej niz 2 szare
                        komorki w palce :o))
                        • maryjo2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:09
                          Ale dlaczego ten taniec odbywać się musi akurat nad nami? Ja mam chorobe
                          lokomocyjną i od samego patrzenia na takie coś mdli mnie :o(
                          • mario2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:11
                            nie tylko Ciebie- Pociesz sie. Toto jest skuteczniejsze od laxigenu :o))
                            • maryjo2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:13
                              Za laxigen to ja dziekuję bardzo- wystarczą mi nudności.
                              • mario2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:20
                                wsadz palce w gardlo- powinno pomoc :o)) Albo pomysl- ze zaprosil Cie na kawe-
                                iz Toba 2 godziny monologuje- nudnosci od razu znajda ujscie! :o))
                                • maryjo2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:24
                                  Ja nie chcę! Nie lubię wymiotować.Protestuję.
                                  • mario2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:26
                                    To napisz o tych objawach do Admina- moze da sie cos zrobic! Moze np. bedzie
                                    sie musial myc zanim siadzie do kompa- a nie raz w tygodniu chodzic plywac!
                                    • maryjo2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:36
                                      A czy Ty wiesz, ze baseny sa teraz bardzo zanieczyszczone? A. złapał tam
                                      opryszczkę na plecach. Pełno świństwa jest w basenach, niestety.
                                      • mario2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:37
                                        no dzisiaj szczegolnie duzo swinstw w basenie plywa :o))
                                        • maryjo2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:41
                                          Żebyś wiedział. Potem na lekarzy i lekarstwa się wiecej wydaje, niż na to
                                          pływanie w zapaskudzonych basenach :(
                                          • mario2 Re: Ze wspomnien Maryjki. 28.02.02, 22:43
                                            tak... nigdy nie wiadomo kto i z czym do tej wody wlazi! Po niektorych
                                            nalezaloby wode z chlorem w stosunku 1:1 mieszac :o))
        • Gość: yess dobry wieczor IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 22:12
          czesc robaczki :) co u was?
          • maryjo2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:16
            Calkiem, calkiem- powoli do przodu, Yess :))
            • yess Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:18
              tylko powoli? to chyba niedobrze? :)
              • mario2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:21
                nastepne 48 godzin bedzie sie baaaardzo ciagnelo :o))
              • maryjo2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:21
                dobrze, Yess.Potem przyśpieszy.
                • yess Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:23
                  ale jest lepiej niz bylo?
                  • maryjo2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:26
                    Yess, - dowiesz sie, jak zobaczysz :O)
                    • mario2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:27
                      a zobaczy? Co Ty planujesz Maryjko?
                      • yess Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:30
                        wlasnie co planujesz? :)
                        • maryjo2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:32
                          Może jakies spotkanie? Czy ja wiem? Może nawet wkrótce?
                          • mario2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:33
                            a ja? kurde sam ma w domu siedziec? :o(((
                            • yess Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:34
                              spotkanie? super :))))))))))
                              • mario2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:35
                                samej Maryjki nie puszcze na spotkanie!!!!
                                • maryjo2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:37
                                  A kto mówi, że ja tam sama pójdę?
                                  • mario2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:38
                                    wiem- z Yesska i paroma panami do towarzystwa :o))
                                • yess Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:37
                                  nie? a co przywiazesz ja do lozka? :))))))))))))
                                  • mario2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:39
                                    po prostu poprosze- ona nie jest glucha na moje prosby!
                                    • yess Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:41
                                      ale dlaczego masz ja prosic? spotkanie to cos zlego?
                                      • mario2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:44
                                        zalezy z kim :o)) Ale mamy uklad, ze na spotkania razem chodzimy :o))
                                    • maryjo2 Re: dobry wieczor 28.02.02, 22:43
                                      Oona to juz dawno poszła spać. I nie słyszy.
    • onlyania Re: O QWA, A MNIE TU NIE BYLO PODCZAS .... 01.03.02, 00:41
      WYKLADU.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka