bradtfort 12.05.04, 10:56 jaki jest Wasz ulubiony film, który moglibyście nazwać filmem wszechczasów. Ze względu na fakt, że raczej wszyscy kochają polskie komedie, wyłączam je z plebiscytu:)) Skupmy sie na filmach zagranicznych:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Przeminelo z wiatrem 12.05.04, 11:00 Przeminelo z wiatrem..... Rola Scarlett jest cudowna! Tez bym chciala miec tyle sily i determinacji co ona. No, moze jej dazenie do celu po trupach troche mnie przerasta, ale reszta! Miodzio !! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: film wszechczasów 12.05.04, 11:50 Jeden to tak trudno wybrac:) ja bardzo lubie stare filmy. A do tytulu filmu wszechczasow nominowalabym: Casablance, Rio Bravo, Ojciec Chrzestny, Wladca Pierscieni (niezly rozrzut), aczkolwiek lubie takze wiele innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Trudno powiedziec:o) 12.05.04, 13:16 Ja chyba najwiecej razy obejrzalam "Skrzypka na dachu" wiec to chyba o czyms swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: film wszechczasów 12.05.04, 13:18 według mnie dużo ich jest. "Skrzypek na dachu", ale to wszyscy chyba znają. Moimi osobistymi filmami wszechczasów są chyba mniej znane"Zawieście Czerwone Latarnie", a także "Wielki Błękit", "Amelia"... Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: film wszechczasów 12.05.04, 13:29 Ja w ogóle mało filmów oglądam...(zawsze wolałam czytać) i mało który mnie powala... Jak nie pamiętam tytułu, to raczej chyba nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia:-) Teraz przypomina mi się pewna komedia, która miała tytuł Interstate 60 a po polsku chyba ALE JAZDA. Zakręcone to było, że aż. Bardzo mi się podobało:-) A z poważnych filmów- jeden na mnie czeka do obejrzenia:-)Ostatnio widziałam tez I Capture the Castle. Całkiem fajny, taki zamek to ja chcę! Widoki ładne:-) Muszę pomyśleć, może mi się coś przypomni... Odpowiedz Link Zgłoś
vgf Re: film wszechczasów 12.05.04, 13:58 Takim moim filmem jest Angielski Pacjent.. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: film wszechczasów 12.05.04, 14:11 vgf napisała: > Takim moim filmem jest Angielski Pacjent.. oj tak to piękny film, spłakałam się przy nim! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: film wszechczasów 12.05.04, 14:51 Moze "przeminelo z wiatrem"? "W samo poludnie"? Oj, nie wiem. NIezdecydowana jestem dzis bardzo. Ulubionego dania tez nie moglam wybrac ;) (w innym waktu) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: film wszechczasów 13.05.04, 08:52 Byl juz podobny watke kiedys. Ja powtorze: "Forrest Gump" P.S Chyba przedwczoraj Dunki ogladaly Dirty Dancing:), az przysiadlem na ostatnie 20 minut, a jak dziewczyny spiewaly te wszystkie przeboje, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ilja Re: film wszechczasów 20.05.04, 15:21 wkrotce wchodzi na ekrany dirty dancing 2... Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: film wszechczasów 20.05.04, 13:06 Amelia oryginalny, fenomenalny.. usmiechałam się przez pół roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: film wszechczasów 20.05.04, 13:07 kolejny raz obejrzalam Siedem uczy. przypomina. ostrzega. i pokazuje, jaki człowiek jest slaby.. Odpowiedz Link Zgłoś
ceribella Re: film wszechczasów 26.05.04, 11:13 dla mnie zawsze i wszędzie "Zapach kobiety" z Al Pacino. To jeden z pierwszych filmów które oglądaliśmy wspólnie z sąsiadami na jednym w bloku video. Do teraz budzi we mnie cudne wspomnienia, i mogę go oglądać, i oglądać, i oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
spyheart Re: film wszechczasów 26.05.04, 23:48 Tanczac w coemnosciach a z komedii sexmisja i shreck - dzien bez shrecka dniem straconym Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadek Re: film wszechczasów 27.05.04, 00:25 oczywiscie jajo weza bergmana ale UWAGA! OGLADANIE W STANIE DEPRESJI GROZI INTENSYFIKACJA MYSLI SAMOBOJCZYCH! Odpowiedz Link Zgłoś
asiapilch and the oscar goes to... 28.05.04, 01:22 moj kochany piotrus uwielbia humphreya bogarta i dla niego "Sokol maltanski" to film wszeczasow. razem ogladamy mase filmow i jak na razie trudno wybrac ten jeden, najwspanialszy. bylo ich tak wiele. "Pulp Fiction" - bo film cooltowy, bo swietna zabawa. "Shrek" bo jaja jak berety. "Grease" bo kocham tanczyc. "Amelia" bo jest slodki. wymieniac moge ciagle. Odpowiedz Link Zgłoś
camina Re: film wszechczasów 28.05.04, 14:31 Pretty Woman - oglądłam chyba z 10 razy - uwielbiam scenę jak Richard klepie ją po rekach kiedy Julia chce dotknać kolii albo jak są na zakupach, a za każdym razem płaczę jak ona wyjeżdża przy piosence Roxette. Odpowiedz Link Zgłoś
ajsch Re: film wszechczasów 28.05.04, 17:59 bez dwoch zdan CASABLANCA zawsze sie wzruszam :))) Odpowiedz Link Zgłoś