Dodaj do ulubionych

A JA CHCE SLICZNEGO FACETA,

01.03.02, 01:45
romantycznego, z dusza anioła (do przytulenia) i z dusza diabła, jak trzeba
mnie obronic !

za duzo wymagam ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:07
      Niedużo... ale to i tak chyba za dużo....:) Buziaki
      • wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:10
        Paru sie tutaj kreci, ale wzyscy zajeci -:(
        • Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:17
          To się przyczaj i atakuj znienacka:)
          • wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:19
            nie lubie -:)
            mario (maryja), tygrysek (arosa), men (oona) -sa inni w ich stylu ?
            • Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:21
              Cierpliwości Wawko :) Znajdzie się i taki dla Ciebie. A jego styl będzie o
              głowę lepszy. :)
              • wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:25
                ty czytasz moj nick dokladnie ? - no wlasnie -:))

a co z Toba ?(sorki -:)
                • Gość: Pom Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:27
                  Ja się nie mieszam w forumowe sprawy damsko-męskie. Czasem wpadnę, zagadam,
                  pokręcę się i idę dalej.
                  • wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:29
                    ale oni spotykaja sie w realu tez :))

I myslisz, ze w tym wikingu nic, a nic ?-:)
                    • Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:31
                      Ich trzebaby się zapytać...:) Ja tam wiem tylko plotki a tych nie rozsiewam.:)
                      • wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:34
                        wiem, ze daleko masz, ale dlaczego nie bylas jeszcze ?
                        z naszego wscibstwa powiem, ze chyba czujesz cos do jednego (przepraszam) -:)
                        • Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:36
                          Nie mam teraz czasu jeździć, choć chciałabym.
                          A do którego niby mam coś czuć?:)
                          • wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:38
                            haha - wiesz -:)ups
                            Ja tez nie mam czasu na spotkania, mimo ze na miejscu
                            • Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:41
                              Nie wiem!!!! Naprawde!!! :) Ale ciekawa jestem jak to wyglada z boku... NA KOGO
                              DYBIE:)
                              • wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:43
                                a nie zdenerwujesz sie ? na tego M. -:)
                                Chociaz on u mnie na na drugim miejsu -:)
                                • Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:45
                                  Mieniuninika?:))) Przecież ja się z nim droczę tylko, kobieto:)) Lubię Go i
                                  już.:)
                                  • wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:48
                                    oki, to ja sprobuje -:)

myslisz, ze sie uda ?:)
                                    • Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:49
                                      Lepiej nie... on teraz się ustatkował:)
                                      A kto u Ciebie na pierwszym???:)))
                                      • wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:52
                                        nie ma -:)
                                        mario stracony, tygrysek dziecko, menzawodowiec ale chyba też stracony - a w
                                        cholre to ..-:))
                                        • Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:53
                                          W takim razie pora spać. :) Ulatniam się do wyreczka:)))
                                          Papa:))
                                      • wawka30 Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men .., 01.03.02, 02:56
                                        jak ci bedzie smutno, to zadzwon do mnie, maz telefon "na poczcie" -:)

pzdr.
                                        E.
                                        • mario2 Re: Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men .., 01.03.02, 07:09
                                          spoko- on w nocy nie telefonuje!
    • Gość: mario2 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 16:57
      nie dostala i cnota oraz onanizm jej sie na mozg rzucaja. Coz, zawiedzione
      nadzieje.... teraz tylko bycie santrapa i suchym wrednym babsztylem trzyma ja
      przy zyciu.

Oto uboczne skutki onanizmu!
      • wawka30 Re: a wam chłopcy podobno między palcami 29.08.02, 17:01
        włosy od tego rosną !!!

Golisz czy depilujesz misiu ? -:)
      • jasmina_tdi ja takiego znam!!!! 29.08.02, 17:01
        ale nie oddam :) No chyba ze sam bedzie chcial polezc to trzymac go nie bede :)
        • Gość: mario2 Re: ja takiego znam!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 17:04
          widzialas onanistke nad Toba! Wiec pilnuj tego, co twoje, bo ci zabierze. jej
          wszystko jedno- pijak, syfilityk, czy zboczeniec, byle dac lapce odpoczac!
          • jasmina_tdi Re: ja takiego znam!!!! 29.08.02, 17:05
            nie czytalam tego co wyzej :) wiesz, ze jestem leniwa :)
            jak moje to samo sie bedzie pilnowac! Juz wyroslam z tego zeby trzymac na sile hehehe....

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> widzialas onanistke nad Toba! Wiec pilnuj tego, co twoje, bo ci zabierze. jej
            > wszystko jedno- pijak, syfilityk, czy zboczeniec, byle dac lapce odpoczac!
            • Gość: mario2 Re: ja takiego znam!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 17:08
              I to ci sie chwali, w odroznieniu od tego indywiduum nie jestes natarczywa :o)
              Ani tez nie myslisz macica, co w w/w przypadku jest nagminne. Malo tego, jak
              takiej w dupe kopniesz, to potem sie msci usilujac na sile zwrocic na siebie
              uwage :o)
              • wawka30 Re: misiu mój 29.08.02, 17:13
                niedoszly, jak sobie pogrzebiesz w glówce, to przypomnisz sobie, że to ja
                ciebie, jak wy to mowicie, olałam !!!

pa, musze uciekac, ale wróooooooce -:)

> I to ci sie chwali, w odroznieniu od tego indywiduum nie jestes natarczywa :o)
                > Ani tez nie myslisz macica, co w w/w przypadku jest nagminne. Malo tego, jak
                > takiej w dupe kopniesz, to potem sie msci usilujac na sile zwrocic na siebie
                > uwage :o)
                • Gość: mario2 Re: misiu mój IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 17:15
                  buhahahahahaha- olala???

buhahahahahaha

na rzezwo tez jestes tak pierdolnieta?

na ciebie nawet wstyd spojrzec!
                  • wawka30 Re: ojejku misiu, przestan, 29.08.02, 17:24
                    przeciez wiesz, jak lubie takich brutali -:)

juz nic nie powiem wiecej, bo to forum dla wszystkich !

Musze juz lecieć naprawde, pa -:)
                    • Gość: mario2 Re: ojejku misiu, przestan, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 17:25
                      fantazjuj sobie, fabntazjuj- tyle ci pozostalo!
                      • wawka30 Re: ojejku misiu, przestan, 29.08.02, 18:44
                        no, misiu -:)
          • wawka30 Re: ja takiego znam!!!! 29.08.02, 17:06
            Misiu mój, ja taka glodna, że mogą byc wszyscy, a niech tam, nawet i ty !-:)

> widzialas onanistke nad Toba! Wiec pilnuj tego, co twoje, bo ci zabierze. jej
            > wszystko jedno- pijak, syfilityk, czy zboczeniec, byle dac lapce odpoczac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka