wawka30 01.03.02, 01:45 romantycznego, z dusza anioła (do przytulenia) i z dusza diabła, jak trzeba mnie obronic ! za duzo wymagam ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:07 Niedużo... ale to i tak chyba za dużo....:) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:10 Paru sie tutaj kreci, ale wzyscy zajeci -:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:17 To się przyczaj i atakuj znienacka:) Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:19 nie lubie -:) mario (maryja), tygrysek (arosa), men (oona) -sa inni w ich stylu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:21 Cierpliwości Wawko :) Znajdzie się i taki dla Ciebie. A jego styl będzie o głowę lepszy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:25 ty czytasz moj nick dokladnie ? - no wlasnie -:)) a co z Toba ?(sorki -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:27 Ja się nie mieszam w forumowe sprawy damsko-męskie. Czasem wpadnę, zagadam, pokręcę się i idę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:29 ale oni spotykaja sie w realu tez :)) I myslisz, ze w tym wikingu nic, a nic ?-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:31 Ich trzebaby się zapytać...:) Ja tam wiem tylko plotki a tych nie rozsiewam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:34 wiem, ze daleko masz, ale dlaczego nie bylas jeszcze ? z naszego wscibstwa powiem, ze chyba czujesz cos do jednego (przepraszam) -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:36 Nie mam teraz czasu jeździć, choć chciałabym. A do którego niby mam coś czuć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:38 haha - wiesz -:)ups Ja tez nie mam czasu na spotkania, mimo ze na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:41 Nie wiem!!!! Naprawde!!! :) Ale ciekawa jestem jak to wyglada z boku... NA KOGO DYBIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:43 a nie zdenerwujesz sie ? na tego M. -:) Chociaz on u mnie na na drugim miejsu -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:45 Mieniuninika?:))) Przecież ja się z nim droczę tylko, kobieto:)) Lubię Go i już.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:48 oki, to ja sprobuje -:) myslisz, ze sie uda ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:49 Lepiej nie... on teraz się ustatkował:) A kto u Ciebie na pierwszym???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, 01.03.02, 02:52 nie ma -:) mario stracony, tygrysek dziecko, menzawodowiec ale chyba też stracony - a w cholre to ..-:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomka Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 02:53 W takim razie pora spać. :) Ulatniam się do wyreczka:))) Papa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men .., 01.03.02, 02:56 jak ci bedzie smutno, to zadzwon do mnie, maz telefon "na poczcie" -:) pzdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men, Men .., 01.03.02, 07:09 spoko- on w nocy nie telefonuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: A JA CHCE SLICZNEGO FACETA, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 16:57 nie dostala i cnota oraz onanizm jej sie na mozg rzucaja. Coz, zawiedzione nadzieje.... teraz tylko bycie santrapa i suchym wrednym babsztylem trzyma ja przy zyciu. Oto uboczne skutki onanizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: a wam chłopcy podobno między palcami 29.08.02, 17:01 włosy od tego rosną !!! Golisz czy depilujesz misiu ? -:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi ja takiego znam!!!! 29.08.02, 17:01 ale nie oddam :) No chyba ze sam bedzie chcial polezc to trzymac go nie bede :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ja takiego znam!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 17:04 widzialas onanistke nad Toba! Wiec pilnuj tego, co twoje, bo ci zabierze. jej wszystko jedno- pijak, syfilityk, czy zboczeniec, byle dac lapce odpoczac! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ja takiego znam!!!! 29.08.02, 17:05 nie czytalam tego co wyzej :) wiesz, ze jestem leniwa :) jak moje to samo sie bedzie pilnowac! Juz wyroslam z tego zeby trzymac na sile hehehe.... Gość portalu: mario2 napisał(a): > widzialas onanistke nad Toba! Wiec pilnuj tego, co twoje, bo ci zabierze. jej > wszystko jedno- pijak, syfilityk, czy zboczeniec, byle dac lapce odpoczac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ja takiego znam!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 17:08 I to ci sie chwali, w odroznieniu od tego indywiduum nie jestes natarczywa :o) Ani tez nie myslisz macica, co w w/w przypadku jest nagminne. Malo tego, jak takiej w dupe kopniesz, to potem sie msci usilujac na sile zwrocic na siebie uwage :o) Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: misiu mój 29.08.02, 17:13 niedoszly, jak sobie pogrzebiesz w glówce, to przypomnisz sobie, że to ja ciebie, jak wy to mowicie, olałam !!! pa, musze uciekac, ale wróooooooce -:) Gość portalu: mario2 napisał(a): > I to ci sie chwali, w odroznieniu od tego indywiduum nie jestes natarczywa :o) > Ani tez nie myslisz macica, co w w/w przypadku jest nagminne. Malo tego, jak > takiej w dupe kopniesz, to potem sie msci usilujac na sile zwrocic na siebie > uwage :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: misiu mój IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 17:15 buhahahahahaha- olala??? buhahahahahaha na rzezwo tez jestes tak pierdolnieta? na ciebie nawet wstyd spojrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: ojejku misiu, przestan, 29.08.02, 17:24 przeciez wiesz, jak lubie takich brutali -:) juz nic nie powiem wiecej, bo to forum dla wszystkich ! Musze juz lecieć naprawde, pa -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ojejku misiu, przestan, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 17:25 fantazjuj sobie, fabntazjuj- tyle ci pozostalo! Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: ja takiego znam!!!! 29.08.02, 17:06 Misiu mój, ja taka glodna, że mogą byc wszyscy, a niech tam, nawet i ty !-:) Gość portalu: mario2 napisał(a): > widzialas onanistke nad Toba! Wiec pilnuj tego, co twoje, bo ci zabierze. jej > wszystko jedno- pijak, syfilityk, czy zboczeniec, byle dac lapce odpoczac! Odpowiedz Link Zgłoś