aariel Re: za 10 lat... 13.05.04, 10:56 Ciekawe czy bede miala meza i dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: za 10 lat... 13.05.04, 10:59 o,uciekło:) Powyobrażajmy sobie co to będzie. Może będziemy miały(mieli) szansę to zweryfikować? Ja będę miała inną pracę. Po zrobieniu kilku studiów podyplomowych będę wreszcie wiedziała czego chcę:)Aha, i będę mieszkała za granicą i zastanawiała się czy już wrócić do kraju i założyć własną firmę. Będę miała 1 albo 2 dzieci (no i męża do tego). Będę już farbowała włosy, bo jestem brunetką:( Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: za 10 lat... 13.05.04, 11:04 ha, mam nadzieje, ze mi wlosy nie sciemnieja i nie bede musiala farbowac, siwieniasie nie boje bo jestem z rodziny niesiwiejacych:) Dziecko mysle bede miec a A. bedzie moim mezem. Mam nadzieje, ze cala moje rozina bedzie zdrowa a ja nie zbrzydne ani nie przytyje:)) Pewnie bede po jakis studiach podyplomowych i bede juz biegle mowila po hiszpansku i wlosku. Ale co bede robic na niwie zawodowej to naprawde ciezko mi sobie wyobrazic bo nie mam pojecia czy pojde w kierunku malarstwa czy biznesu, a moze uda mi sie polaczyc jedno z drugim i bede prowadzic galerie:)) -- Każda sztuka jest naśladowaniem natury. Forum hiszpańskie Viva Espana Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: za 10 lat... 13.05.04, 11:09 w sumie przedstawiamy wersje optymistyczne, a pesymistyczne? Włos sie jeży... Jeżeli w ogóle będę zyła, bo wcześniej nie wpadnę pod samochód, to doskonały moment na jakieś choróbsko. Rozstanę się z moim facetem i będę sama. Nie będę miała dzieci i ciągle będę pracować tutaj... Nie, słabo mi się zrobiło, przestaję już. A tak swoją drogą motywowanie negatywne nieźle na mnie działa, mam zamiar nie dopuścić do takiego scenariusza! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: za 10 lat... 13.05.04, 11:00 ...będę mieć 2 dzieci , własny sklep z biżuterią, domek z ogródkiem ,w którym zbierać się będą przyjaciele na grilla, psa...i trochę klopotów mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: za 10 lat... 13.05.04, 11:01 chiara76 napisała: > ...będę mieć 2 dzieci , własny sklep z biżuterią, domek z ogródkiem ,w którym > zbierać się będą przyjaciele na grilla, psa...i trochę klopotów mniej:) nie wykluczam, że to będzie jakaś piękna grecka wyspa albo wybrzeże Portugalii:) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: za 10 lat... 13.05.04, 11:10 jestem optymistka i negatywnych scenariuszy wcalenie biore pod uwage. po prostu nie ma takiej opcji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: za 10 lat... 13.05.04, 11:45 za 10 lat chciałabym być kobietą sukcesu (może własna firma? na pewno jakaś ciekawa praca), mieć szczęśliwą zdrową rodzinkę koło siebie (dzieci, męża, rodziców), psa i ... moich przyjaciół... chciałąbym mieć więcej czasu by móc go spędzać tak jak chcę... A pesymistycznego scenariusza nie zakładam, jako że jestem zdania, iż tylko pozytywne myślenie pozytywnie wpływa na nasze życie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: za 10 lat... 13.05.04, 11:55 - zmienie swoj tytul zawodowy - bede miala co najmniej dwojke dzieci - pewnie meza nie bede miala, ale partnera tego samego - caly czas bede miala 2 prace, ale mam nadzieje,ze jedna z nich bedzie podobna do tego co obecnie robie - wlasne mieszkanie - kota i psa i to sa te realne sprawy, o marzeniach i gdybaniu nie pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 super watek !!! 13.05.04, 12:08 - bede zona Sebka juz z ladnym stazem :-) - 2 dzieci troszke odchowanych - dobra praca, moze w koncu w tym Parlamencie Europejskim cos zalapie? - moze bede miala swoj Polski Sklep "Ma Pologne" w Metz :-)))) - bede mowic biegle po niemiecku - nie strace kontaktu z przyjaciolmi - bede mogla regularnie do domu przyjezdzac - domek z ogrodkiem - pies- moze Sebek zmieni zdanie na temat zwierzat :-)) a jak nie to jakis ptaszek chociaz Ufff...chyba tyle. zadnych pesymistycznych wizji nie zamierzam miec i wypisywac !! Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: super watek !!! 13.05.04, 12:49 za 10 lat... jakby to było tak długo? Napewno będziemy mieli swój kochany domek! moze jakies dziecko? (jakoś narazie instynkt za mnie nie przemawia-na szczęście????) praca, wakacje, luźne życie-a kto by tak nie chciał! A tak naprawdę nie mam niebieskiego pojęcia! Ale modle się przede wszystkim o zdrówko dla moich bliskich!-wtedy będzie mi najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: super watek !!! 13.05.04, 12:59 Przede wszytskim bedziemy na forum dla 30/40 -latkow:) Bedziemy po cyklicznych spotkaniach forumowych(2 razy do roku) Ja udziele Wam slubu, bo pojde na ksiedza:) A tak powaznie, to bede mial juz polowe druzyny pilkarskiej (5 synow) ;) Oj mialo byc powaznie... bede szczesliwy z Moim Sloneczkiem i jakims Juniorem lub/i Juniorka:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia bede miala kasy jak lodu... 13.05.04, 20:38 A tak powaznie, to ja nie planuje, nie mysle o tym co bedzie za 10 lat, bo los i tak zadecyduje inaczej :) Mam nadzieje, ze bede bogata :) Pola Chwilowo Materialistka Odpowiedz Link Zgłoś