onlyania 01.03.02, 08:43 a tak w ogole to dzis jest 1 dzien marca..... w sumie bardzo fajnie, ale wszystko w praniu wyjdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 09:02 dzien zaczelam od jazdy bez swiatel. ostentacyjnej, wbrew zapominalskim oswietlonym, wbrew temu ze mi mrygali i znaki dawali pograzeni w zaspanej nieswiadomosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 09:07 a ja 1 marca zaczelam jeszcze w nocy, kiedy to po raz pierwszy zdarzylo mnie sie spac.....no wlasnie, spac z...., no kurde z psem!!!!! zakochal sie we mnie i teraz mam problem.....:))) kiedys sypialam z kotkami, ale z psem......nigdy jeszcze......i do tego nie z moim psem, he... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 1 MARCA..... IP: *.siemens.de 01.03.02, 09:58 > dzien zaczelam od jazdy bez swiatel. ostentacyjnej, wbrew zapominalskim > oswietlonym, wbrew temu ze mi mrygali No, imponujesz mi.Sobie chyba tez, skoro nie powstrzymalas sie przed poinformowaniem nas o swojej wyzszosci nad przecietnym uzytkownikiem drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 09:59 cze Grzesiu, i jak tam podrywanie, he??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 1 MARCA..... IP: *.siemens.de 01.03.02, 10:00 onlyania napisał(a): > cze Grzesiu, i jak tam podrywanie, he??? Troche sie od Was dowiedzialem co o tym sadzicie - juz mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 1 MARCA..... IP: *.siemens.de 01.03.02, 10:03 onlyania napisał(a): > a byndzie ten simensik, cio???? Czy ja wygladam na dilera? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 10:04 nie wiem, ale na prezentodawce to chiba tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 1 MARCA..... IP: *.siemens.de 01.03.02, 10:11 onlyania napisał(a): > nie wiem, ale na prezentodawce to chiba tak :))) Obawiam sie, ze watek zmierza do nikad, a przeciez to forum a nie czat. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 10:14 czemu zmierza do nikad????? ty sie Grzesiu nie buntuj, bo ci do 20 marca przesle wateczek, to tyz siem mnie czepnisz po adresiku, he he he ..... ale ja mowie otwarcie - tego duzego nie dam bo to wszystko w leasingu ponoc....... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 1 MARCA..... IP: *.siemens.de 01.03.02, 10:19 > ty sie Grzesiu nie buntuj, bo ci do 20 marca przesle wateczek, to tyz siem mnie > czepnisz po adresiku, he he he ..... Przepraszam, ale nie trybie tego grypsu. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 10:22 no to niech ci inni powiedza co mialam w addresiku jakiem siem kiedys nielogowalam....:)))) ale powtarzam - wszystko w leasingu.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 1 MARCA..... IP: *.siemens.de 01.03.02, 10:25 > no to niech ci inni powiedza co mialam w addresiku Jakos chyba przezyje ta moja luke w edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 10:28 cos ty grzesiu taki zgaszony, he..... nie, nie bylo tam hotmail, czy cos w tem stylu, ale mniejsza o to, po prostu czasami adresiki nielogowane som ciekawe i je czytam, he :)))) a simensik by siem mnie przydal, serio, zalatwie przesylke gratis w cargo, he????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 1 MARCA..... IP: *.siemens.de 01.03.02, 10:33 Dobra, zasymulujmy internetowy czat: Co porabiasz na codzien, jakie masz zainteresowania? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 10:36 i skąd klikasz ;) (najwazniejsze pytanie zapoznawcze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 1 MARCA..... IP: *.siemens.de 01.03.02, 10:38 > i skąd klikasz ;) (najwazniejsze pytanie zapoznawcze) To mnie srednio interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 10:40 o. jestes inny niz wszyscy zatem to moze zapytaj:"cze. masz swoje zdjęcie?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 1 MARCA..... IP: *.siemens.de 01.03.02, 10:43 Nie dam sie sprowokowac. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 10:45 ?:) czy ja wyglądam jakbym machała płachtą czerwoną ? usłużnie podpowiadam o co pytać onlyanie symulujac czat :) a. znawca rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 1 MARCA..... IP: *.siemens.de 01.03.02, 10:48 > usłużnie podpowiadam o co pytać onlyanie symulujac czat Moze w takim razie poczatujecie ze soba wzajemnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 10:49 w pocie czola pracuje :) od czatu moglabym dostac zadyszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 10:44 odpowiadam: sorry, nie mam zdjecia..... pytam: a ile masz latek??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: 1 MARCA..... 01.03.02, 10:15 nene uprzejmie Was informuję: wyłaczcie światłą. zadne to czcze przechwałki. to nie w moim stylu przeciez ;) Odpowiedz Link Zgłoś