Dodaj do ulubionych

PIZZA się pali NIEBO zamknięte.

01.03.02, 19:26
do usłyszenia,po wygaszeniu pieca,wasz Anioł stróż.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 19:46
      Ogien,piec..powinienes sie przerobic na Hefajstosa.;) A pizza to takie nieromantyczne;))
      • aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:27
        Gość portalu: samanta napisał(a):

> Ogien,piec..powinienes sie przerobic na Hefajstosa.;) A pizza to takie nieroman
        > tyczne;))
        może i nie romantyczne,ale przyjdż skosztuj,posiedż z nami i będzie
        romantycznie. Anioł stróż.
        • Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 00:28
          a ilu was tam?;)))))))
          • aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:32

> a ilu was tam?;))))))) ja i moje anielice/kelnerki/

• Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 00:34
              caly niebosklon +pizza:)
              • aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:37

> caly niebosklon +pizza:) jadła o tej porze już nie podajemy ogień poszedł do
                piekła,zostały same napitki tak jak lubisz.

• tetyda Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:39
                  teraz to ja juz morska boginii jestem .Ambrozji mozesz mi nalac:)
                  • aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:42
                    tetyda napisał(a):

> teraz to ja juz morska boginii jestem .Ambrozji mozesz mi nalac:)
                    powolutku,moje anielskie ciało się pogubiło w tych postaciach,już nie wiem kto
                    jest kto? Czy ktoś mi to wytłumaczy? Ja nie jestem nabombany,tylko lekko
                    przepracowany.

• tetyda Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:44
                      Ja ,samanta jestem tetyda Takie 2 w 1 :) A hefajstos gdziez jest!!!!!!;)
                      • aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:49
                        tetyda napisał(a):

> Ja ,samanta jestem tetyda Takie 2 w 1 :) A hefajstos gdziez jest!!!!!!;)
                        obiecałem ci i wszystkim,że już nie będę waryjował z nickami,już i tak sporo
                        namieszałem,chcę być porządny jak wy wszyscy,może kiedyś coś zmienię i tylko ty
                        będziesz o tym wiedzieć,nikt inny.

• tetyda Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:51
                          No to szkoda bo ja lubie wariowac. W takim razie ide spac.Dobranoc:)
                          • aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:55
                            tetyda napisał(a):

> No to szkoda bo ja lubie wariowac. W takim razie ide spac.Dobranoc:)
                            dobranoc,do jutra,jutro też jest dzień,twój anioł stróż będzie czuwał.

• Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:02
                              faktycznie ,nawet slonce swieci:)
                              • Gość: aniołstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:16

> faktycznie ,nawet slonce swieci:)świeci,świeci,mi tylko wszystkie konta
                                gasną,muszę przeprosić sznownych adminów,gdyż będę zawsze gościem na forum,ale
                                NIEBO będzie wieczne. Anioł stróż.

• Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:31
                                  A moze to amnezja i hasla nie pamietasz?:))))
                                  • Gość: aniolstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:33

> A moze to amnezja i hasla nie pamietasz?:))))
                                    w dziesięciu moich kontach bym zapomniał? Wygasili piec mój kochani admini.

• Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:35
                                      To znaczy ze chyba limit kont wyczerpales;)))))))
                                      • Gość: aniolsr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:40

> To znaczy ze chyba limit kont wyczerpales;))))))) chyba tak,nawet udało mi sie
                                        otworzyć nowe na tą nazwę co mi podałaś,i działało może z 1 min,i podali,że
                                        naruszyłem,ble,ble,ble.

• Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:41
                                          Ze co naruszyles?Jaka byla tresc komunikatu?
                                          • Gość: aniolstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:46

> Ze co naruszyles?Jaka byla tresc komunikatu?
                                            etykę czy coś podobnego,zaraz zaloguję się i dokładnie sprawdzę,a na końcu to
                                            pisało "sam wiesz dlaczego",a o to chodzi,że ja nie wiem,tym kompem bawią sie też
                                            moi pracownicy i mój wspólnik.

• Gość: aniolstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:50
      treść- z tego konta naruszono netykiete,póżniej ble,ble, Przyczyna:sam wiesz.
      no ityle napisali admini,i jeszcze,że wniosek o odblokowanie należy rześłać
      na......
      • Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:57
        Widocznie za tamto rozrabianie dostales kare.Ale dlaczego nowe konta Ci poblokowali to nie wiem
        .napisz,przepros i obiecaj poprawe:)
        • Gość: aniolsr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 11:02

> Widocznie za tamto rozrabianie dostales kare.Ale dlaczego nowe konta Ci pobloko
          > wali to nie wiem
          > .napisz,przepros i obiecaj poprawe:)
          już to zrobiłem,proszę tylko o dwa dla mnie ważne konta,to jedno,i drugie w
          którym gram w MAŁYSZA NA 15000 ZAWODNIKÓW JESTEM NA 35 MIEJSCU,TROCHE MI TEGO
          SZKODA TRACIĆ,NA TYCH DWÓCH KONTACH NIC PRZECIEŻ NIE NAWIJAŁEM ZŁEGO.
          • Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:06
            jako aniol powinienes byl wiedziec ze zagrzechy trzeba pokutowac:))
            • Gość: aniolstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 11:12

> jako aniol powinienes byl wiedziec ze zagrzechy trzeba pokutowac:))ba,tylko
              kiedyś byłem diabełkiem,i widocznie admini o tym nie zapomnieli.

• Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:19
                Admini chyba nie czytaja zbyt czesto naszych glupot.Moze ktos z donosem sie spoznil troche:)
                • Gość: aniolstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 11:22

> Admini chyba nie czytaja zbyt czesto naszych glupot.Moze ktos z donosem sie spo
                  > znil troche:)
                  troszeczkę narozrabiałem też na innych stronach,niestety,tam mnie straszli
                  donosami. wracam popołudniu,pozdrawiam cześć!!!! Anioł stróż.
                  • Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:32
                    A wiec dostales tylko to na co zasluzyles:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka