aniolstroz 01.03.02, 19:26 do usłyszenia,po wygaszeniu pieca,wasz Anioł stróż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 19:46 Ogien,piec..powinienes sie przerobic na Hefajstosa.;) A pizza to takie nieromantyczne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:27 Gość portalu: samanta napisał(a): > Ogien,piec..powinienes sie przerobic na Hefajstosa.;) A pizza to takie nieroman > tyczne;)) może i nie romantyczne,ale przyjdż skosztuj,posiedż z nami i będzie romantycznie. Anioł stróż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 00:28 a ilu was tam?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:32 Gość portalu: samanta napisał(a): > a ilu was tam?;))))))) ja i moje anielice/kelnerki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 00:34 caly niebosklon +pizza:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:37 Gość portalu: samanta napisał(a): > caly niebosklon +pizza:) jadła o tej porze już nie podajemy ogień poszedł do piekła,zostały same napitki tak jak lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tetyda Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:39 teraz to ja juz morska boginii jestem .Ambrozji mozesz mi nalac:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:42 tetyda napisał(a): > teraz to ja juz morska boginii jestem .Ambrozji mozesz mi nalac:) powolutku,moje anielskie ciało się pogubiło w tych postaciach,już nie wiem kto jest kto? Czy ktoś mi to wytłumaczy? Ja nie jestem nabombany,tylko lekko przepracowany. Odpowiedz Link Zgłoś
tetyda Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:44 Ja ,samanta jestem tetyda Takie 2 w 1 :) A hefajstos gdziez jest!!!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:49 tetyda napisał(a): > Ja ,samanta jestem tetyda Takie 2 w 1 :) A hefajstos gdziez jest!!!!!!;) obiecałem ci i wszystkim,że już nie będę waryjował z nickami,już i tak sporo namieszałem,chcę być porządny jak wy wszyscy,może kiedyś coś zmienię i tylko ty będziesz o tym wiedzieć,nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
tetyda Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:51 No to szkoda bo ja lubie wariowac. W takim razie ide spac.Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. 02.03.02, 00:55 tetyda napisał(a): > No to szkoda bo ja lubie wariowac. W takim razie ide spac.Dobranoc:) dobranoc,do jutra,jutro też jest dzień,twój anioł stróż będzie czuwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:02 faktycznie ,nawet slonce swieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:16 Gość portalu: samanta napisał(a): > faktycznie ,nawet slonce swieci:)świeci,świeci,mi tylko wszystkie konta gasną,muszę przeprosić sznownych adminów,gdyż będę zawsze gościem na forum,ale NIEBO będzie wieczne. Anioł stróż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:31 A moze to amnezja i hasla nie pamietasz?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:33 Gość portalu: samanta napisał(a): > A moze to amnezja i hasla nie pamietasz?:)))) w dziesięciu moich kontach bym zapomniał? Wygasili piec mój kochani admini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:35 To znaczy ze chyba limit kont wyczerpales;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolsr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:40 Gość portalu: samanta napisał(a): > To znaczy ze chyba limit kont wyczerpales;))))))) chyba tak,nawet udało mi sie otworzyć nowe na tą nazwę co mi podałaś,i działało może z 1 min,i podali,że naruszyłem,ble,ble,ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:41 Ze co naruszyles?Jaka byla tresc komunikatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:46 Gość portalu: samanta napisał(a): > Ze co naruszyles?Jaka byla tresc komunikatu? etykę czy coś podobnego,zaraz zaloguję się i dokładnie sprawdzę,a na końcu to pisało "sam wiesz dlaczego",a o to chodzi,że ja nie wiem,tym kompem bawią sie też moi pracownicy i mój wspólnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:50 treść- z tego konta naruszono netykiete,póżniej ble,ble, Przyczyna:sam wiesz. no ityle napisali admini,i jeszcze,że wniosek o odblokowanie należy rześłać na...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:57 Widocznie za tamto rozrabianie dostales kare.Ale dlaczego nowe konta Ci poblokowali to nie wiem .napisz,przepros i obiecaj poprawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolsr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 11:02 Gość portalu: samanta napisał(a): > Widocznie za tamto rozrabianie dostales kare.Ale dlaczego nowe konta Ci pobloko > wali to nie wiem > .napisz,przepros i obiecaj poprawe:) już to zrobiłem,proszę tylko o dwa dla mnie ważne konta,to jedno,i drugie w którym gram w MAŁYSZA NA 15000 ZAWODNIKÓW JESTEM NA 35 MIEJSCU,TROCHE MI TEGO SZKODA TRACIĆ,NA TYCH DWÓCH KONTACH NIC PRZECIEŻ NIE NAWIJAŁEM ZŁEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:06 jako aniol powinienes byl wiedziec ze zagrzechy trzeba pokutowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 11:12 Gość portalu: samanta napisał(a): > jako aniol powinienes byl wiedziec ze zagrzechy trzeba pokutowac:))ba,tylko kiedyś byłem diabełkiem,i widocznie admini o tym nie zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:19 Admini chyba nie czytaja zbyt czesto naszych glupot.Moze ktos z donosem sie spoznil troche:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: 192.168.0.* 02.03.02, 11:22 Gość portalu: samanta napisał(a): > Admini chyba nie czytaja zbyt czesto naszych glupot.Moze ktos z donosem sie spo > znil troche:) troszeczkę narozrabiałem też na innych stronach,niestety,tam mnie straszli donosami. wracam popołudniu,pozdrawiam cześć!!!! Anioł stróż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: PIZZA się pali NIEBO zamknięte. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:32 A wiec dostales tylko to na co zasluzyles:) Odpowiedz Link Zgłoś