Dodaj do ulubionych

SAMANTA JESTEŚ TU?

02.03.02, 00:54
Jeżeli tak to daj znać, proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 00:55
      jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 00:55
        Cholibcia zamartwialismy sie o ciebie Forwardzik! Jak mogles??????
      • forward Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 00:56
        Wejdźmy na czat, o wsztytkim na gazecie jak dasz radę, proszę. Pogadamy na
        privie naprawdę ważne.
        • samanta1 Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 00:57
          oki,juz wchodze!!!!!!!!
          • aniolstroz Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 00:59
            samanta1 napisał(a):

> oki,juz wchodze!!!!!!!!
            czuwam,dobranoc Anioł stróż.
            • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:01
              Zle czuwales,zaspalam:)
              • aniolstroz1 Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 10:04
                Gość portalu: samanta napisał(a):

> Zle czuwales,zaspalam:)Witam! czuwałem dobrze,tylko mi wszystkie konta
                poblokowali,ktoś nie spał i też czuwał nad aniołkiem.

• Gość: aniolstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:07

> Zle czuwales,zaspalam:)
                wszystko mi blokują,nie wiem dlaczego?
                • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:27
                  Moze niegrzeczny byles?:)
                  • Gość: aniolstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:30

> Moze niegrzeczny byles?:) kiedyś byłem,ale ostatnio nie,nie z tych nowych kont
                    które używałem,dlaczego się logujesz jako gość?
                    Czy już tutaj poblokowali komuś konta? aniołek.
                    • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:33
                      O ile pamietam to kont nie blokowali.Co do blokady calkowitej to ja nie tak dawno mialam.Podobno
                      bylam niegrzeczna.(nawrzucalam komus ostro i zakapowano mnie do admina;)))) Nie loguje sie z
                      nudow .I tak wszyscy wiedza skad jestem .
                      • Gość: aniolstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:36

> O ile pamietam to kont nie blokowali.Co do blokady calkowitej to ja nie tak daw
                        > no mialam.Podobno
                        > bylam niegrzeczna.(nawrzucalam komus ostro i zakapowano mnie do admina;)))) Nie
                        > loguje sie z
                        > nudow .I tak wszyscy wiedza skad jestem . no to ja też niestety muszę się w ten
                        sposób łączyć z wami,czy ja mam pisać,żeby mi to odblokowali,czy ich
                        olać/przepraszam/

• Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:40
                          To moze byc wykla awaria wiec na razie odpusc sobie .Moge o cos zapytac? gdzie Ty mnie
                          wypatrzyles,he? Nie na Kraju przypadkiem?
                          • Gość: aniolstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:42

> To moze byc wykla awaria wiec na razie odpusc sobie .Moge o cos zapytac? gdzie
                            > Ty mnie
                            > wypatrzyles,he? Nie na Kraju przypadkiem? nie na KRAJU,wczoraj byłem na czacie
                            w nocy i widziałem cię tam.

• Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:56
                              To to wiem ,bo z Forwardem rozmawialam ,ale tak w ogole to juz od jakiegos czasu mnie
                              "scigales",wiec pytam gdzie mnie wypatrzyles?Tu?
                              • Gość: aniolstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:59

> To to wiem ,bo z Forwardem rozmawialam ,ale tak w ogole to juz od jakiegos czas
                                > u mnie
                                > "scigales",wiec pytam gdzie mnie wypatrzyles?Tu? T ak na tym forum,to żle?

• Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:05
                                  Nie,dlaczego?Ze zwyklej ciekawosci zapytalam. Po prostu na Kraju ktos byl z Jeleniej i jakos tak mi
                                  sie skojarzylo:)
                                  • Gość: anielstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 11:10

> Nie,dlaczego?Ze zwyklej ciekawosci zapytalam. Po prostu na Kraju ktos byl z Jel
                                    > eniej i jakos tak mi
                                    > sie skojarzylo:)
                                    niestety to nie byłem ja,samanto o której cię tutaj mogę złapać,gdyż wspólnik
                                    mnie tu dzwoni i muszę lecieć parę spraw pozałatwiać,powiedz o której można cię
                                    złapać?
                                    • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:17
                                      niezbadane sa wyroki boskie...;) Nie wiem ,bedziesz sie musial troszeczke potrudzic zeby mnie
                                      "zlapac":)))))
                                      • Gość: aniolsr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 11:25

> niezbadane sa wyroki boskie...;) Nie wiem ,bedziesz sie musial troszeczke potru
                                        > dzic zeby mnie
                                        > "zlapac":)))))
                                        no to się "potrudzę",ja będę po południu,napewno się odezwę.Pozdrawia ANIOŁ
                                        STRÓZ,były Diabełek.
                                        • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:31
                                          Rowniez pozdrawiam:)
                                          • Gość: gero Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.mcps.com 02.03.02, 18:19
                                            czesc sam-antyk
                                            • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 18:39
                                              Nie taki antyk jeszcze gerus!
                                              • Gość: Gero Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.mcps.com 02.03.02, 18:40
                                                W starym piecu diabeł pali.
                                                • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 18:55
                                                  Oj Gerus podpadasz Ty dzisiaj samci:)
                                                  • Gość: Gero Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.mcps.com 02.03.02, 19:04
                                                    Na szczęście samcia w szczecinie a gero w stolicy. Właście wracam ze skepu "nie
                                                    dla kretynów". Chciałem sobie kupić sat-antenę, bo mistrzostwa coraz bliżej, a
                                                    obsługa poradziła, że rozsądniej bedzie kupić dekoder od piratów, dała nawet
                                                    telefon do jednego.
                                                  • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 19:09
                                                    znaczy sie ze "przestepczyc" zamierzasz!:) Ja tam nie chce Cie martwic ale
                                                    wlasnie wybieram sie do stolycy na spotkanie wiec uwazaj!:)
                                                  • gero1 Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 19:11
                                                    Od dzisiaj nie jeżdzę komunikacja miejskią, zatrudnie podczaszego do próbowania
                                                    potraw i śpię kązdą noc w innym miejscu.
                                                  • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 19:16
                                                    Gerus ,chyba nie boisz sie Samci??:))))))
                                                  • gero1 Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 19:23
                                                    samci jako tako fizycznie to nie, ale jak samcia przyjedzie razem ze
                                                    szczecinskim batalionem strzelców, krórzy właśnie teraz coś ćwiczy pod
                                                    szczecinen i obstawi marszałkowską wtedy gero pozostaje tylko ubezpieczyc sie
                                                    na zycie.
                                                  • gero1 Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 19:30
                                                    A tak a propos to w pielgrzymkę się wybierasz do miejsc kultu maryjnego2,
                                                    cczyżby swiatelko wiary w koncu oswieciło twoja grzeszną duszę?
                                                  • Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 19:54
                                                    gerus!Toz ja samotny strzelec,bez obstawy!:)Ty sie nie bojsia chlopak:))Nie
                                                    musisz sladow zacierac ,nie bede Cie scigac!:)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka