forward 02.03.02, 00:54 Jeżeli tak to daj znać, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 00:55 jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 00:55 Cholibcia zamartwialismy sie o ciebie Forwardzik! Jak mogles?????? Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 00:56 Wejdźmy na czat, o wsztytkim na gazecie jak dasz radę, proszę. Pogadamy na privie naprawdę ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 00:59 samanta1 napisał(a): > oki,juz wchodze!!!!!!!! czuwam,dobranoc Anioł stróż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:01 Zle czuwales,zaspalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz1 Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 10:04 Gość portalu: samanta napisał(a): > Zle czuwales,zaspalam:)Witam! czuwałem dobrze,tylko mi wszystkie konta poblokowali,ktoś nie spał i też czuwał nad aniołkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:07 Gość portalu: samanta napisał(a): > Zle czuwales,zaspalam:) wszystko mi blokują,nie wiem dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:27 Moze niegrzeczny byles?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:30 Gość portalu: samanta napisał(a): > Moze niegrzeczny byles?:) kiedyś byłem,ale ostatnio nie,nie z tych nowych kont które używałem,dlaczego się logujesz jako gość? Czy już tutaj poblokowali komuś konta? aniołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:33 O ile pamietam to kont nie blokowali.Co do blokady calkowitej to ja nie tak dawno mialam.Podobno bylam niegrzeczna.(nawrzucalam komus ostro i zakapowano mnie do admina;)))) Nie loguje sie z nudow .I tak wszyscy wiedza skad jestem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:36 Gość portalu: samanta napisał(a): > O ile pamietam to kont nie blokowali.Co do blokady calkowitej to ja nie tak daw > no mialam.Podobno > bylam niegrzeczna.(nawrzucalam komus ostro i zakapowano mnie do admina;)))) Nie > loguje sie z > nudow .I tak wszyscy wiedza skad jestem . no to ja też niestety muszę się w ten sposób łączyć z wami,czy ja mam pisać,żeby mi to odblokowali,czy ich olać/przepraszam/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:40 To moze byc wykla awaria wiec na razie odpusc sobie .Moge o cos zapytac? gdzie Ty mnie wypatrzyles,he? Nie na Kraju przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:42 Gość portalu: samanta napisał(a): > To moze byc wykla awaria wiec na razie odpusc sobie .Moge o cos zapytac? gdzie > Ty mnie > wypatrzyles,he? Nie na Kraju przypadkiem? nie na KRAJU,wczoraj byłem na czacie w nocy i widziałem cię tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:56 To to wiem ,bo z Forwardem rozmawialam ,ale tak w ogole to juz od jakiegos czasu mnie "scigales",wiec pytam gdzie mnie wypatrzyles?Tu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 10:59 Gość portalu: samanta napisał(a): > To to wiem ,bo z Forwardem rozmawialam ,ale tak w ogole to juz od jakiegos czas > u mnie > "scigales",wiec pytam gdzie mnie wypatrzyles?Tu? T ak na tym forum,to żle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:05 Nie,dlaczego?Ze zwyklej ciekawosci zapytalam. Po prostu na Kraju ktos byl z Jeleniej i jakos tak mi sie skojarzylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anielstr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 11:10 Gość portalu: samanta napisał(a): > Nie,dlaczego?Ze zwyklej ciekawosci zapytalam. Po prostu na Kraju ktos byl z Jel > eniej i jakos tak mi > sie skojarzylo:) niestety to nie byłem ja,samanto o której cię tutaj mogę złapać,gdyż wspólnik mnie tu dzwoni i muszę lecieć parę spraw pozałatwiać,powiedz o której można cię złapać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:17 niezbadane sa wyroki boskie...;) Nie wiem ,bedziesz sie musial troszeczke potrudzic zeby mnie "zlapac":))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolsr Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: 192.168.0.* 02.03.02, 11:25 Gość portalu: samanta napisał(a): > niezbadane sa wyroki boskie...;) Nie wiem ,bedziesz sie musial troszeczke potru > dzic zeby mnie > "zlapac":))))) no to się "potrudzę",ja będę po południu,napewno się odezwę.Pozdrawia ANIOŁ STRÓZ,były Diabełek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:31 Rowniez pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.mcps.com 02.03.02, 18:19 czesc sam-antyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 18:39 Nie taki antyk jeszcze gerus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gero Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.mcps.com 02.03.02, 18:40 W starym piecu diabeł pali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 18:55 Oj Gerus podpadasz Ty dzisiaj samci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gero Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.mcps.com 02.03.02, 19:04 Na szczęście samcia w szczecinie a gero w stolicy. Właście wracam ze skepu "nie dla kretynów". Chciałem sobie kupić sat-antenę, bo mistrzostwa coraz bliżej, a obsługa poradziła, że rozsądniej bedzie kupić dekoder od piratów, dała nawet telefon do jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 19:09 znaczy sie ze "przestepczyc" zamierzasz!:) Ja tam nie chce Cie martwic ale wlasnie wybieram sie do stolycy na spotkanie wiec uwazaj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 19:11 Od dzisiaj nie jeżdzę komunikacja miejskią, zatrudnie podczaszego do próbowania potraw i śpię kązdą noc w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 19:16 Gerus ,chyba nie boisz sie Samci??:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 19:23 samci jako tako fizycznie to nie, ale jak samcia przyjedzie razem ze szczecinskim batalionem strzelców, krórzy właśnie teraz coś ćwiczy pod szczecinen i obstawi marszałkowską wtedy gero pozostaje tylko ubezpieczyc sie na zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: SAMANTA JESTEŚ TU? 02.03.02, 19:30 A tak a propos to w pielgrzymkę się wybierasz do miejsc kultu maryjnego2, cczyżby swiatelko wiary w koncu oswieciło twoja grzeszną duszę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA JESTEŚ TU? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 19:54 gerus!Toz ja samotny strzelec,bez obstawy!:)Ty sie nie bojsia chlopak:))Nie musisz sladow zacierac ,nie bede Cie scigac!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś