Gość: piecyk gazowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:06 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort misiek! 18.05.04, 15:33 cus ci siem chiba we lbie poprzestawialo! po pierwsze primo do mnie siem mowi: jasnie pani czort po drugie primo: zawsze na kolanach po trzecie primo: turlaj dropsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: a jak chcesz się piecyku podlizać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:02 albo przeprosić, to pisz: Czorciku malutki, całuje twoje malutkie rączki...itp.". Bym zapomniał: walnij jeszcze jakąś fraszkę Jasia Sztaudyngera, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
czort mlody - jak ty zdziecinniales, to 18.05.04, 16:05 ja przyjmuje nawet: czorciku najukochanszy:)) po tym jsz zawsze cie poznam, i pamietaj, panie commm, ze ten facet zdradza ci wszedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Jaki facet ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:06 Ja gdzies przeczytałem w archiwum forum poradę: jak przepraszać Czorcika przeuroczego i kochaniutkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Jaki facet ???? 18.05.04, 16:12 kobita zmienna jezd, nawet jesli ma jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Jaki facet ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:26 E tam, to tylko jakieś bajki :) Odpowiedz Link Zgłoś