atrakcyjny.kazimierz 21.05.04, 07:26 przystojny,wykształcony,wysportowany,wolny,bez zobowiązań, z dobrą pozycją zawodową i... NIE CHCE ŻADNEJ Z WAS ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gazomierz Re: jestem atrakcyjny, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 07:28 No chłopy , który chętny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjny.kazimierz Re: jestem atrakcyjny, 21.05.04, 07:41 rozwieje wszystkie spekulacje:pedałem też nie jestem; a głodnemu gazomierzowi chleb na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazomierz Re: jestem atrakcyjny, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 07:46 rozwieje wszystkie Twoje spekulacje, głodnemu gazomierzowi na mysli bułeczki ciepłe, którymi Ty gardzisz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizneswoman Re: jestem atrakcyjny, IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:12 atrakcyjny.kazimierz napisał: ciach ,bez zobowiązań" a co z odzysku jesteś:-). Lubię menów skromnych a nie cierpię zarozumiałych szowinistycznych dupków! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_po_przejsciach Re: jestem atrakcyjny, 21.05.04, 11:55 to kogo chcesz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atrakcyjna Kazimiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:54 atrakcyjny.kazimierz napisał: > NIE CHCE ŻADNEJ Z WAS ! W dodatku inteligentny:) Już mi się podobasz, tyle,że ja też nie chcę żadnego z Was,haha Odpowiedz Link Zgłoś