malen_a 21.05.04, 14:43 jem wlasnie pyszne ciastko owsiane, ze zbozami i czekolada duuuze i chrupiace az ziarenka rozkruszam po stole ... kogos poczestowac?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: ciasteczka owsiane 21.05.04, 17:00 ja, ja poprosze...;)) pasuje na deser... a samam moze je piekalas Maleno????????????? okruszkami sie niemartw zgarniemy dla ptaszkow;)) milego popoludnia Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ciasteczka owsiane 21.05.04, 20:15 i ja, i ja chcę...;-)))))))))))))))) uhm... pycha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ciasteczka owsiane 21.05.04, 23:30 Malenkoooooooooooooooooooo !!!!!!!!! pychotki narobisz;)) milej nocy zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: ciasteczka owsiane 01.06.04, 12:06 troche sie zapracowalam, ale znow mam te cisteczka na stole i chetnie sluze :) sama ich nie pieklam, ale kupuje je w piekarni obok :D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ciasteczka owsiane 01.06.04, 12:35 to ja poprosze moze poprawia mi wisielczy humor:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: ciasteczka owsiane 01.06.04, 13:29 slo!! w dzień dziecka wisielczy humor??!! no coś ty!! masz balonika, to ci się pyś od razu uśmiechnie a ten balonik w kształcie królika jest ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ciasteczka owsiane 01.06.04, 19:37 Malenko ... kusisz nas i kusisz tymi ciasteczkami;-) Odpowiedz Link Zgłoś