Gość: Dr-Q Myślę, że o to chodzi IP: *.is.pl / 217.96.4.* 26.05.04, 13:04 Moim zdaniem Adam po tym sezonie zaczął czuć lata na karku. Stwierdził, że nie ma po co się tak szarpać, skoro można nawet za większe pieniądze, nie grać 40, tylko 25 minut na mecz. Nie świadczy to dobrze o jego ambicji sportowej, a szkoda. Oby był to tylko element gry o wyższą gażę w klubie z miasta, z którym Adam związał całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzymill Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 26.05.04, 13:45 A zawsze słyszałem że najlepszy jest Śląsk. Już jest bebe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanŚląska Oława zawsze będziesz the best nawet w Prokomie! IP: *.gn.ae.wroc.pl 26.05.04, 13:53 Trudno taki jest zawodowy sport. Dla mnie jesteś OK i tyle. Powodzenia w Sopocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolty Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.do.pl / *.generacja.pl 26.05.04, 14:05 Heh, szkoda, że Adam chce odejść. Ale cóż, ma do tego prawo. Zresztą, jak długo jeszcze będzie grał?Rok?Dwa, górea trzy lata. Jestem w stanie przeboleć. Ale to, że Śląsk nie chce/nie może/nie jest w stanie przebić oferty Prokimu co do Michała Ignerskiego to mnie denerwuje. Jego trzeba zatrzymać! Za jakiś czas może być on równie przydatny co Wójcik. Ale w przciwieństwie do Pana Adama, ma co najmniej przed sobą 10 lat grania. Tak więc włodarze Śląska, a zwłaszcza Pana, Panie Prezesie Grzegorzu, róbcie wszystko, żeby zatrzymać w klubie Michała Ignerskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.oborniki.net / *.oborniki.net 26.05.04, 14:31 jak bedzuie grał w prokomie to napewno go we wrocławiu nie przywitamy oklaskami ale gwizdami tak samo jak igiego, niesety, jak zdradzi slask i pojdzie do sopotu tylko dla lepszej kasy, to zrobimy mu piekło we wrocku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 26.05.04, 14:54 To nie najlepiej o was będzie świadczyło, jaki klub tacy kibice. Żeby takie groźby i wyzwiska padały pod adresem jednego z najlepszych koszykarzy w waszej historii, po prostu wstyd i hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huj w oko sopotowi Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.euron.pl 26.05.04, 15:03 kurwa to będzie jakaś koszmarna pomyłka jak adam dołączy do tak hujowego zespołu jak sopot, cały sklad to była reprezentacja litwy co to jest wogóle? wszyscy zawodnicy prócz marka milera w sopocie to wieśniacy spójrzcie tylko na ich nazwiska i na ich mordy hehehe podrawiam geji z sopotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 26.05.04, 15:06 Nie ma to jak inteligentna wypowiedź, nic tylko pogratulować inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandokan Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.qtn.pl / *.gdm.pl 26.05.04, 16:00 Nie możet byt! Sam Prezes Koła Kretynów, Oddział we Wrocławiu!? Nie wiedziałem,że oprócz funkcji obsługi stolca twój mózg może podołać również tak ciężkiej czynności jak pisanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 17:05 Połowa tych napinaczy nie przyjdzie do hali jak nie bedzie euroligi , to zwykli judealni sezonowcy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sir Eliks Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.ds.uni.wroc.pl 26.05.04, 20:46 A ja jak Adam przyjedzie do Wrocławia bede bil mu brawo za to wszystko co dla Slaska zrobil. I mam nadzieje ze takich kibicow jak ja bedzie wiecej. Sir Eliks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Idei Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.gdow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 14:33 Adas!!!! Nie!!!! Cala nadzieja Idei w Tobie!!!!! Bez Ciebie siê posypia!!!!!!! Come back!!!!!!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 17:07 Fanko jak sie bedziesz czula jak nie bedzie juz Twojej ideii ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz z Wrocławia Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: 62.233.250.* 26.05.04, 16:53 Maciek Zieliński to symbol i historia Śląska. Za to będzie w naszych sercach do końca życia i napewno będę opowiadał o nim swoim dzieciom! A Adam Wójcik może to i świetny koszykarz, ale jednak TYLKO KOSZYKARZ!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 18:05 Prokomowcy niedalej jak dwa tygodnie temu w czasie finałów pisali na tym forum o Wójciku "to gówno" (tak, to jest cytat!!!), a dziś wynoszą go pod niebiosa. Jesteście obrzydliwymi hipkrytami; nie macie żadnego szacunku ani dla graczy innych drużyn, ani dla swoich (nowych) zawodników - ale, cóż - jeśli się kibicuje drużynie, która istnieje dziesięć lat to nic dziwnego. Weźcie teraz to gówno i się nim nażryjcie. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booo Adam w Sopocie IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 26.05.04, 18:23 Ludzie wyloozujcie troszke nawet jesli chcialby grac w Prokomie to nei mozemy meic do neigo pretensji.. Klub pewnei jak i Teinowi nie placi kasy przez conajmniej ostatnie 3 miesiace... Wiec co sie dziwicie ze czlowiek ktory ma przed soba co najwyzej jak ktos wspomnial 3 sezony chailby miec pieniazki na emeryture. Taka jest teraz prawda kasa rzadzi.Cieszmy sie ze zostaje nas symbol Maciek bo jakby to on mial odejsc do Sopotu to by bylo dopiero hallo :) Mysle poza tym ze ta wypowiedz Adama jest celowa, cchialby zeby Slask oddal mu pieniadze i zaoferowal dobry kontrakt.Wtedy mysle ze sie od nas nie ruszy.. A pracowac za darmo chocby to byla najlzejsza praca nikt nie bedzie.. Teraz wszystko w rekach pana Schetyny ,zeby go zatrzymac i wierze ,ze mu sie to uda.Bo jakos mi nei pasuje Adam w zoltej koszulce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bender Kasa zapierd....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 18:24 Nic tylko kasa i nic wiecej nawet dla symboli .Ach smutno sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 18:57 Cóż, to wolny kraj i wolna decyzja, każdy może grać gdzie chce i to też normalne, że każdy chce wygrywać i grać w najlepszym zespole a takim, niestety, jest dzisiaj w Polsce Prokom. Jeśli Wójcik chce niech odchodzi. Symbolem tego klubu był i tak zawsze Maciek Zieliński. Wójcik szczerze powiedziawszy to mi zawsze mięczakienm zalatywał, twierdzę że słaby jest psychicznie. Ale jego zasługi dla klubu są wielkie. Jeśli zrobi to dla kasy to jestem w stanie to zrozumieć ma rodzinę dzieci i bliską emeryturę sportową. Co nie znaczy, że wybaczyć. Ale szczerze powiedziawszy to podejrzewam, że Schetyna mu8 nie płaci - z tego co wiem regularnie kasę dostawali tylko Katzurin i Greer. I w tym wypadku jest dla mnie całkowicie wytłumaczony a cała wina spada na Schetynę. Coś mi się widzi, że tak jak doprowadził ten klub na szczyt tak teraz rozmienia to na drobne i mogą nastać ciężkie czasy dla koszykówki we Wrocławiu. A Ignerski to nie powinien się tam w ogóle pchać - będzie grzał ławę za to w Śląsku będzie jednym z liderów i dużo grał i miał szansę się rozwinąć. CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CalciO Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 19:24 niech wruci urlep jedyny ktory sie nadaje na trenera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan_Śląsk !!! DO WSZYTKICH NA FORUM !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:17 DO WSZYSTKICH KTÓRZY SĄ JUŻ PEWNI ODEJŚCIA ADAMA. CYTAT Z WYPOWIEDZI GAZETY WYBORCZEJ - WROCŁAW "Śląsk jest na pewno na pierwszym miejscu, jeżeli chodzi o rozmowy, zawsze tak było i zawsze tak będzie. Jeżeli tu się nie porozumiemy, wówczas dopiero zacznę rozważać inne opcje. Najbardziej jednak zależy mi na Śląsku, a co do pozostałych drużyn - pojawią się oferty, będę się zastanawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sir Eliks Re: !!! DO WSZYTKICH NA FORUM !!! IP: *.ds.uni.wroc.pl 26.05.04, 20:56 Brawo!!! Pozdrowienia dla prawdziwych kibicow Slaska (nie mylic z tymi odwiedzajacymi to forum, poza kilkoma chlubnymi wyjatkami) Dla prawdziwych kibicow Adam zawsze bedzie tym, ktory duza dal Slaskowi i zawsze mu za to podziekujemy. WUKAES!!! SLASK!!! WUKAES!!! SLASK!!! WUKAES!!! SLASK, SLASK, SLASK!!! cos mi sie wydaje ze wielu dalo sie tutaj nabrac na podpuche redaktorkow GW, chcacych zwiekszyc naklad gazety. Moze zamiast dyskutowac na temat tego czy Wojcik dobry, czy beee podyskutujemy o tym jak dziennikarze pomagaja w promocji sportu Bo wedlug mnie bardzo szkodza, chocby takimi artykulami jak powyzszy Pozdrawiam Sir Eliks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: !!! DO WSZYTKICH NA FORUM !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 21:09 Wójcik to sprzedawczyk i palant. Co to za stwierdzenie, ze Prokom to najlepszy klub w Polsce i jasne, że chce w nim grać...To dupek. Dużo dla Śląska zrobił, to fakt, ale dużo też dostał. Nie chce grać, niech spierdala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sir Eliks Re: !!! DO WSZYTKICH NA FORUM !!! IP: *.ds.uni.wroc.pl 26.05.04, 21:23 A Ty Alex to we wszystko wierzysz co gazety pisza? Jelsi tak to zajrzyj sobie na wroclawskie strony gazety: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,2094811.html i co teraz o tym myslisz, zaloze sie ze gdybys przeczytal ten artykul to wychwalalbys Adama jaki to z niego dobry Slazak. Nie dajmy sie manipulowac redaktorkom od siedmiu bolesci! Pokazmy ze myslimy i nie dajmy ise prowokowac! Sir Eliks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker Re: !!! DO WSZYTKICH NA FORUM !!! IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 26.05.04, 23:44 co Wy z tymi "slazakami" do ciezkiej cholery?? wiesz gdzie zyja slazacy, ignorancie? na gornym slasku, a wroclaw jest na dolnym wiec przestan uzywac terminow, ktorych nie znasz, i mnie obrazac mylac z tym motlochem, ktory nawet po polsku nie potrafi mowic! a co do wojcika, to sprawa sie rozstrzygnie, ale to co powiedzial o Sopocie, to powiedzial - nie byl to wymysl dziennikarzy, moglby to sobie darowac, przynajmniej o tej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: !!! DO WSZYTKICH NA FORUM !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.04, 00:23 Cholera jasna, szkoda ,że nie miałem okazji wcześniej dzisiaj się wypowiedzieć. Żadna z tych osób, która nazywała się kibicami Śląska i opluwała Wójcika NIE MA PRAWA NAZYWAĆ SIE KIBICAMI ŚLĄSKA. Wstyd mi za Was, pomyliliscie sobie chyba kluby z poziomem waszych wypowiedzi. Prawdziwy kibic wspiera zawodników dziękuje za to, co uczynili dla klubu. Pamiętajcie za ile grał Wójcik w tym sezonie a za ile mógł grać gdzie indziej.... ale co tam, bluzgać łatwo. mam nadzieję, że Adam nie czytał tych wypowiedzi...ale jeżeli tak, to mówię PRAWDZIWI KIBICE SĄ I BĘDĄ Z TOBĄ!!! Niewaznie czy przejdziesz do Sopotu (ale lepiej nie :) ), będziemy Cię oklaskiwać we Wrocławiu!! AHa- chciałby,m nawiązać do ostatniego wywiadu Schetyny. Skoro tak bardzo liczył na graczy perspektywicznych, tak bardzo lubi graczy grających z całych swoich sił, całym sercem (Hyży), zatrudnił Randle'a jako zawodnika perspektywicznego, to DLACZEGO WYPIĄŁ SIĘ NA LUGO!!! Temu graczowi zalezało, takiego zawodnika chcemy!!!! I Adomaitisa- on juz tez dla mnie jest jakby częścią klubu z Wrocławia...może wystosujmy petycje w nowym temacie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS JUDASZ!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.05.04, 18:25 Jak to prawda to nie pokazuj sie wieśniaku z Oławy we WROCŁAWIU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Adam Wojcie - raz tak, raz nie !!!!!!!!!!!!!! IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 28.05.04, 23:08 hej palanty z wroclawia !!! artykul z dzisiejszej wyborczej 'trojmiasto' miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35617,2096072.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Adam Wojcie - raz tak, raz nie !!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 23:20 Sam jesteś palantem. A odnosnie innej wypowiedzi- jak odejdzie, to jest wieśniakiem a jak zostanie to nie? Pomyśl czasem, to nie boli. Poza tym co wg ciebie znaczy Judasz? Zastanawiałeś się, czy bezmyślnie piszesz bzdury? Na pewno nikt się nie uciesz, jeżeli odejdzie, ale bez przesady..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simpson Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.04, 03:08 Po pierwsze to pan redaktor pożal się boże gesi po swojemu zmanipulował wypowiedź Wójcika. Jeśli Wójcik Ci to powiedział, to musiałeś to nagrać - wrzuć mp3 z tym nagraniem do netu... Po drugie nie wiem kim są ludzie wpisujący się tu jako kibice Śląska ale chyba na meczu koszykówki we Wrocławiu to dawno nie byli. Gdyby Adam (co mam nadzieję się nie stanie) jednak odszedł do "zaprzyjaźnionego" wszak z Wrocławiem 3Miasta, to i tak w Hali Ludowej byłby NA PEWNO przywitany oklaskami (tak jak w ubiegłych latach np. Tomczyk po przejściu do Pruszkowa, Krzykała, McNaull czy zwłaszcza Miglinieks i Urlep, którzy z kolei odeszli do najbardziej "wrogiego" Śląskowi Włocławka). Co to jest, że wszelkie fora na wszelkich portalach przyciągają taką masę troglodytów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simpson Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.04, 03:14 bym zapomniał: sport.gazeta.pl/koszykowka/1,35365,2094811.html - link do wywiadu z Adamem z 26.05.2004 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simpson Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 18:07 temat już mocno nieaktualny ale, co tam, może jeszcze ktoś tu zajrzy... fragment rozmowy z A. Wójcikiem z Metra: Michał Pacuda - Powiedział Pan, że chciałby grać w Sopocie. Chciałbym spytać o Pana dalszą karierę. Czy już prowadzi Pan rozmowy w tej sprawie? Adam Wójcik - Chciałbym tę sprawę wyjaśnić. Ani ja, ani moj agent nie kontaktowaliśmy się z Prokomem. Ta wypowiedź, o której Pan mówi nie była autoryzowana. Dziennikarz niemal włożył mi te słowa słowa w usta jak widać na potrzebę swojego tekstu. Ja tylko powiedzialem ze wszystko jest możliwe. Na dzień dzisiejszy mam kontrakt ze Śląskiem. Zbliżają się wakacje. Chciałbym ten czas spędzić z rodziną, a na myślenie o przyszlym sezonie przyjdzie jeszcze czas. - Zdaje Pan sobie sprawę, że wrocławscy kibice „wieszaja na panu psy” w tej chwili? - Tak i nie dziwię im się. Na ich miejscu czulbym sie zapewne podobnie. - Otrzymał Pan powołanie do szerokiego składu reprezentacji Polski. Jeszcze kilka miesięcy temu mówił mi Pan, że w kadrze powinni grać młodzi zawodnicy, chociaż nie wykluczał Pan swojej ewenetualnej gry w zespole narodowym. Jak to, więc będzie? - To prawda, tak mówiłem. Jeszcze w tym tygodniu spotkam się z trenerem Andrzejem Kowalczykiem i wszystko sobie wyjaśnimy i ustalimy. Ja niczego nie przekreślam, a jak będzie? Zobaczymy. żródło: PROBASKET, probasket.livenet.pl/wiecej.php?newsID=10177 źródło pierwotne: Dziennik METRO, metro.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.04, 00:00 - Zdaje Pan sobie sprawę, że wrocławscy kibice „wieszaja na panu psy̶ > 1; w tej > chwili? Ja jednak myślę, że należało rozróżnic kibiców i nie-kibiców w tym wypadku. Kto wieszał, ten wieszał. Myślę, że Adamowi było przykro...i nie dziwi się. Jeżeli chodzi natomiast o pismaka, który taką wypowiedź przedstawił i nie dał tekstu do atoryzacji, to powinien on dostać od klubu bana na wszelkie wywiady. Wyborcza coraz bardziej się pogrąża jednak. Nie dość, że poziom coraz słabszy, to jeszcze zakłamania (zresztą ,jak się ostatnio dowiedziałem, to nie pierwszy raz, miałem okazję poznać prawdziwy obraz pewnego wydarzenia od znajomego.... Sport był wg mnie jedyną porządną sekcją, która pozostała w Gazecie.... chociaż patrząc na to z innej strony(metro należy przecież do Gazety) może dziennikarze w porę zobaczyli ,że lepiej się było poprawić, stąd artykuł w metrze (ale, jak juz mówiłęm, fragment z kibicami mógł być inaczej sformuowany) Aha, dzięki simpson za artykuł :) Odpowiedz Link Zgłoś