men_ 06.03.02, 12:55 Robię co mi sie Qrwa mć podoba, O ! A Ty Mario to mnie możesz, o ....! Dzień dobry i do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: ODPIERDULTA SIĘ OD MENA !!!!!!!!!!!!!!! 06.03.02, 13:02 Co ja Cie moge ??? Szukam Cie caly czas !!! Gdzie sie podziales????? :o)) Wiecej usmiechu- nie zwazaj na zmarszczki! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: ODPIERDULTA SIĘ OD MENA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:11 Teraz gdy Cię polubiłem? wracaj, dawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ODPIERDULTA SIĘ OD MENA !!!!!XP 06.03.02, 13:21 LAle portkami ze strachu trząsłeś i pianę na pysku miałeś, hę ? Gość portalu: XpOver napisał(a): > Teraz gdy Cię polubiłem? > wracaj, dawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: ODPIERDULTA SIĘ OD MENA !!!!!XP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:58 nigdy nie trzęsłem portkami przed Tobą a jeżeli chodzi o pianę czyli, że mnie wk... to tutaj byłeś skuteczny i nieraz bedziesz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ODPIERDULTA SIĘ OD MENA !!!!!!!!!!!!!!! 06.03.02, 13:18 Spoko, wszystko O.K. - no, może wina czasem brak, O ! :) mario2 napisał(a): > Co ja Cie moge ??? Szukam Cie caly czas !!! Gdzie sie podziales????? :o)) > Wiecej usmiechu- nie zwazaj na zmarszczki! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ODPIERDULTA SIĘ OD MENA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:19 Kiedy mam sie odp...?teraz,zaraz czy troche potem??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ODPIERDULTA SIĘ OD MENA !!!!!!!!!!!!!!! 06.03.02, 13:59 Rozumiem Menik- po 2 jabolach nie ma brzydkich kobiet!- czy nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: ODPIERDULTA SIĘ OD MENA !!!!!!!!!!!!!!! 06.03.02, 14:06 menus, a kto siem do ciem przypierdolil, a? zapodawaj - na widly jam/jego wezmem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ODPIERDULTA SIĘ OD MENA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ppp.polbox.pl 06.03.02, 14:08 A ja sie nie od...le, bo mam inna wole o) Odpowiedz Link Zgłoś