Dodaj do ulubionych

O tym nie marzą faceci!

04.06.04, 11:04
Wczoraj widziałem ładne zgrabne nogi. Ich posiadaczką była pani w średnim
wieku, zresztą widać było, że z dumą prezentowała je. Niestety coś jednak
psuło część artyzmu tej prezentacji a mianowicie długie czarne włosy i to
bynajmniej nie na głowie właścicielki a o zgrozo na tych nieszczęsnych
apetycznych nóżkach. Ale i to jeszcze nie było najgorsze, żeby dopełnić czary
goryczy nogi były jeszcze skryte za białymi rajstopami. Jak to wyglądało
mówić chyba nie muszę, jak któraś z pań ma problemy z wyobrażeniem sobie tego
to proponuję dla zobrazowani tragedii ubrać na chwilkę swojego faceta w wyżej
wspomniany strój.
A może ja jestem jakoś zapóźniony w trendach mody, może teraz takie
naturalne noszenie się jest bardzo trendy?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jetbang Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 11:17
      no cóż to tylko polska!!!

mnie osobiście przeraża widok kobiet delikatnie mówiąc pulchnych z odkrytym
      brzuchem. gdzie nadmiar tłuszczu wylewającego się nad spodniami (spódnicami)
      powodującego fałdy potrójne przyprawia o odruch wymiotny.
      kiedyś widziałem nawet jak taka "dama" miała kolczyk w pępku fuuuuuuj.
      • ryza_malpa1 Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 11:22
        jetbang napisał:

> no cóż to tylko polska!!!

E tam, polska.....zobaczył byś wyemancypowane europejki...hihi....
        >
        > mnie osobiście przeraża widok kobiet delikatnie mówiąc pulchnych z odkrytym
        > brzuchem. gdzie nadmiar tłuszczu wylewającego się nad spodniami (spódnicami)
        > powodującego fałdy potrójne przyprawia o odruch wymiotny.
        > kiedyś widziałem nawet jak taka "dama" miała kolczyk w pępku fuuuuuuj.
        >

No cóż, u nas niestety kobiety nadal przejmują się takimi komentarzami jak ten
        wyżej i stąd widok owłosionych nóżek w białych rajstopkach to u nas takie
        kuriozum....

Wiesz, niektórzy maja naprawde w duszy czy jetbang albo zoh maja odruchy
        wymiotne....
        • zo_h Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 11:53
          Prostestuję .... nic nie napisałem, że mam odruch wymiotny :P.
        • jetbang Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 13:19
          heh nie mówię tu o laseczkach które mogą nosić bluzki ciut przy krótkie ale o
          lambadziarach. brrrrrrrr okropny widok jak taka koobita nie ma umiaru i
          pokazuje to co nawet w ciemnościach powinno być zakryte błeeee

za to powinna byc kara ustawowa!!! jak u talibów!!!
          • ryza_malpa1 Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 13:25
            męska szowinistyczna świnia
            • jetbang Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 13:47
              :-P

no nie mów że Ciebie taki widok zachwyca bo nie uwierzę !!!

100 kg i dwie zwisające płetwy po bokach fuuuuuuuuuuuujjj

już te kłaki na nogach bym przeżył ale ....
              • swiadek Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 17:30
                Przy obecnej modzie, szczególnie damskiej, na totalne wygolenie poza szczytem
                czaszki, a i to się również zdarza, każdego kawałeczka skóry, przy jednoczesnym
                nastrzykaniu tejże wygolonej - kolorowym tatuażem, zastanawiam się czasem nad
                potencjalnym, przyszłym wyglądem tych samych pań w wieku ok. 80 lat...
                Systematycznie golona sierść ma tendencję do zwiększonego porastania i
                wzmacniania się. A skóra im starsza, tym bardziej wiotka i zwisająca (tatuaże w
                efekcie również). Zatem wyobrażam sobie, że gdy zdrowia i sił już zbraknie, a
                ręce okażą się do depliacji za drżące i bezsilne, gdy wzrok niezbędny do
                samooceny "wysiądzie", a chęć do upiększania się z pamięci zaniknie, to...
                Właśnie!!! Wyobrażacie sobie taką staruszkę w stylu obrośniętego (szczególnie z
                okolic pachwin i całych odnóży) Yeti w rozpełzłe, wyblakłe wzory na udach,
                pośladkach opiekującą się na plaży wnuczkiem?
                • ryza_malpa1 Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 21:48
                  swiadek napisał:

> Przy obecnej modzie, szczególnie damskiej, na totalne wygolenie poza szczytem
                  > czaszki, a i to się również zdarza, każdego kawałeczka skóry, przy
                  jednoczesnym
                  >
                  > nastrzykaniu tejże wygolonej - kolorowym tatuażem, zastanawiam się czasem nad
                  > potencjalnym, przyszłym wyglądem tych samych pań w wieku ok. 80 lat...
                  > Systematycznie golona sierść ma tendencję do zwiększonego porastania i
                  > wzmacniania się. A skóra im starsza, tym bardziej wiotka i zwisająca (tatuaże
                  w
                  >
                  > efekcie również). Zatem wyobrażam sobie, że gdy zdrowia i sił już zbraknie, a
                  > ręce okażą się do depliacji za drżące i bezsilne, gdy wzrok niezbędny do
                  > samooceny "wysiądzie", a chęć do upiększania się z pamięci zaniknie, to...
                  > Właśnie!!! Wyobrażacie sobie taką staruszkę w stylu obrośniętego (szczególnie
                  z
                  >
                  > okolic pachwin i całych odnóży) Yeti w rozpełzłe, wyblakłe wzory na udach,
                  > pośladkach opiekującą się na plaży wnuczkiem?

Wiesz, ja myślę , ze jak sie jest staruszką to juz i tak jest wszystko
                  jedno....jAK MAWIA kolega hm`
                  " nie pomoże woda z róż, kiedy dupa stara już" i " nie pomogą wody wisły kiedy
                  cycki juz obwisły'.
                  Widok starego, pomarszczonego i obwiśniętego ciała w dobie młodości i sukcesu
                  nawet bez tatuaży moze wydawac się nieestetyczny ale co zrobić.Myślę, ze takiej
                  staruszce jest gancegal.

A propos zmasowanego odrastania włosów....nie zauważyłam....Poza tym jak sie
                  dpeiluje a nie goli to jak ktoś ma szczęscie to futro nawet zanika :P
              • ryza_malpa1 Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 21:44
                jetbang napisał:

> :-P
                >
                > no nie mów że Ciebie taki widok zachwyca bo nie uwierzę !!!
                >
                > 100 kg i dwie zwisające płetwy po bokach fuuuuuuuuuuuujjj
                >
                > już te kłaki na nogach bym przeżył ale ....

A co mnie cudze płetwy i kłaki obchodzą...A ty sie nie ogladaj za babami bo jak
                Daguśka cie złapie to ci da! :P

• kokolores Do Jetbang'a!! 04.06.04, 22:27
            No to juz wspolczuje matce twoich (przyszlych) dzieci.Jak nie daj Boze przytyje
            za duzo(np.w ciazy) i nie bedzie mogla tego zrzucic to dostanie Czador tak??
            Tolerancji Ci zycze!!
            • jetbang Re: Do Jetbang'a!! 04.06.04, 22:44
              no bez przesady!!!

mówię nie o tym żeby że to wstyd być grubszym tylko o zbyt "dosadnym"
              prezentowaniu swoich kształtów (półnago) w przypadku otyłości.

a ciąża! cóż, chyba troszku inaczej wygląda nadmiar tłuszczu niż ciąża i nie
              porównuj tego. w ciąży kobitki przybywają troszku (jedne więcej drugie mniej)
              na wadze ale zaraz po urodzeniu zaczyna spadać. skutkiem "zrzucenia ciężaru" a
              i przy okazji dosyć intensywną siłownią przy dzieciaku. Są takie które kilka
              miesięcy po urodzeniu ważyły sporo mniej niż przed ciążą.

wiesz jesli chodzi Ci tylko o to to faceci którzy mają 120 i up kg i noszą
              pasek poniżej brzucha dość często odsłaniając poniżej paska część swojego
              owłosienia tez wyglądają nieciekawie.
              a siwe owłosienie klaty i hawajska koszulka (rozpięta) u faceta który ma 60 lat
              to chyba nie powinno być eksponowane (no chyba że na plaży) .
              • czarna33 Re: Do Jetbang'a!! 04.06.04, 22:50
                I tu się z Jet zgodzę..Chodzi o kwestię estetyki,Tak samo jak rażą mnie męskie
                brzuchy wyłażące spod rozpietej koszuli tak samo np rażą mnie kobiety w
                klapkach albo sandałach prezentujące pożółkłe paznokcie i popękane,poczerniałe
                pięty!!Tak Pani chodzi w takim obuwiu bo lubi ..owszem zgadza się.Ale niech się
                troche zastanowi..albo zrobi porządek ze stopami albo skarpetki...
                • jetbang Re: Do Jetbang'a!! 04.06.04, 23:11
                  :-))))

dobry znak na zakończenie dnia aaaaa
                  • czarna33 Re: Do Jetbang'a!! 04.06.04, 23:13
                    Zeszło na obrzydliwości:))
                • kokolores Do Czarnej!! 04.06.04, 23:30
                  Ja nie mowie,ze nie powinno sie dbac o siebie!!Higiena osobista to podstawa!!
                  Ale po ciazy nie zawsze mozna szybko zrzucic zbedne kilogramy!!Ja sama
                  potrzebowalam rok czasu zeby przyzwoicie wygladac.Wiec przez ten rok powinnam
                  wedlug was chodzic w worku po kartoflach??
              • to.ya Re: Do Jetbang'a!! 06.06.04, 16:22
                jetbang napisał:

> mówię nie o tym żeby że to wstyd być grubszym tylko o zbyt "dosadnym"
                > prezentowaniu swoich kształtów (półnago) w przypadku otyłości.

Acha! Czyli gdyby jednak podkusiło mnie wyjść na plażę (czego i tak nie robię,
                bo lubię aktywny wypoczynek), to po pierwsze mam się conajmniej 3razy
                zastanowić czy wogóle wyjść, a po drugie przygotować pancerzyk, by swoje
                kształty zasłonić...
                Czyż tak?
                :(((((((

Jetbang, a przyszło Ci do głowy, że są osoby otyłe, bo np. mają cukrzycę? Albo
                (tak jak np. ja) muszą zażywać sterydy (astma) ? ...
                • to.ya Jetbang, odpowiesz na mój post ... ?? 09.06.04, 12:58
                  to.ya napisała:

> jetbang napisał:
                  >
                  >
                  > > mówię nie o tym żeby że to wstyd być grubszym tylko o zbyt "dosadnym"
                  > > prezentowaniu swoich kształtów (półnago) w przypadku otyłości.
                  >
                  >
                  > Acha! Czyli gdyby jednak podkusiło mnie wyjść na plażę (czego i tak nie
                  robię,
                  > bo lubię aktywny wypoczynek), to po pierwsze mam się conajmniej 3razy
                  > zastanowić czy wogóle wyjść, a po drugie przygotować pancerzyk, by swoje
                  > kształty zasłonić...
                  > Czyż tak?
                  > :(((((((
                  >
                  > Jetbang, a przyszło Ci do głowy, że są osoby otyłe, bo np. mają cukrzycę?
                  Albo
                  > (tak jak np. ja) muszą zażywać sterydy (astma) ? ...

• kokolores Re: Jetbang, odpowiesz na mój post ... ?? 09.06.04, 18:54
                    Chyba mu brak slow! Albo nie wie co to sa sterydy(jakie dzialanie i skutki
                    uboczne)!!
                    • to.ya Re: Jetbang, odpowiesz na mój post ... ?? 09.06.04, 19:10
                      Albo zaczytał się w danych dot. cukrzycy...

Anyway: i tak mi przykro i za "płetwiaste" osoby, i za Niego, i za siebie...
                      Smutno jakoś też ...
                      • swojadroga Re: Jetbang, odpowiesz na mój post ... ?? 09.06.04, 19:16
                        A co ze kształtami, że tak powiem przeciwnymi??? Tzn. szczupłymi??? :D
    • ejno Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 21:57
      Ocena, wieczna ocena drugiej osoby fuuuuj. Ja tez uwazam, ze klaki na nogach
      kobiety sa malo estetyczne ale ogolnie to chyba sprawa tej osoby. Jak ona sie z
      tym dobrze czuje to reszcie nic do tego:) A potem sie biora jakies dziwne
      kompleksy:) Teraz chyba sie zaczne zastanawiac idac w krotszej bluzeczce czy
      przypadkiem ktos na mnie nie patrzy z takim obrzydzeniem jak J. :)A potem
      zaczne sie odchudzac i pisac na forum "anoreksja i bulimia":)
      • czarna33 Re: O tym nie marzą faceci! 04.06.04, 22:42
        No to od dziś juz mniej więcej wiem co chłopaki myślą i totalnie bluzki na
        wypust,żeby mi tej jedna fałda nie wylazła:P Dzięki Bogu ,że mam nogi gładkie.A
        mam gładkie bo lubię a nie,że to się akurat komuś podoba.
        • dociek Re: O tym nie marzą faceci! 05.06.04, 06:08
          Sądzę, że nigdy nie dowiesz się do końca... Możesz się najwyżej domyślać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka