Dodaj do ulubionych

PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca)

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 21:01
nic dodać nic ująć - czekam na odzew prawdziwych mężczyzn
Obserwuj wątek
    • Gość: Rene Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.proxy.aol.com 17.08.01, 21:19
      A jakie sa Twoje oczekiwania i wymagania w stosunku do mezczyzn ?
    • Gość: good son Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 00:37
      wymagająca czego?! posłuszeństwa? może najlepiej kupić sobie psa?
    • Gość: lulek Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: 198.211.71.* 18.08.01, 07:11
      a jaki jest prawdziwy mezczyzna? Jesli go sobie wysnilas, to dobrze. Ale
      powiedz jaki. Chcesz go miec, a mowisz "wymagajaca". Ciekawe.
    • guido Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) 18.08.01, 11:25
      Gość portalu: Lara napisał(a):

> nic dodać nic ująć - czekam na odzew prawdziwych mężczyzn

Laro,
      Służe swoim towarzystwem. Spróbuję zrobić coś, by samotność stała się bardziej
      znośna...

Guido
    • bachuu Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) 18.08.01, 14:35
      ciagle sie zastanawiam czytajac tego typu info, od jakiego momentu facet bylby pojmowany przez
      ciebie jako prawdziwy a nie podrobka :-))))))
      hm ... brzmi to jak wyzwanie, ktoremu nieodparcie chcialbym sprostac
      jak mowia cyganie zmejlujmy sie :-))))
      do uslyszenia
    • sababa Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) 18.08.01, 14:42
      Coz - czyz jest wieksze marzenie mezczyzny niz kobieta piekna inteligentna i
      samotna? A jak inaczej spelnic sie jako mezczyzna jak nie przy kobiecie
      wymagajacej? Robisz dobre wrazenie! Chetnie porozmawiam
      • Gość: Lara Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 17:37
        Witam wszystkich domniemanych "prawdziwych mężczyzn".
        Na początek chciałabym wyjaśnić troszeczkę najwyraźniej niedoinformowanemu panu
        (?) o nicku good son, iż "wymagająca" bynajmniej nie odnosi się do
        posłuszeństwa. Prawdziwemu mężczyźnie (temu wymarzonemu) do posłuszeństwa
        daleko. Wymagania dotyczą intelektu, wykształcenia, kultury, obycia,
        indywidualizmu, poczucia humoru...długo by wyliczać. A psa bynajmniej nie
        potrzebuję, chociaż ten z pewnością potrafiłby poszczycić się czymś więcej niż
        tylko posłuszeństwem.
        Wyjaśnienie jest też odpowiedzią (częściową) na pytanie lulka i Rene.
        Lulek napisał też:
        >chcesz go mieć, a mówisz "wymagająca.ciekawe<
        To, że nie chcę być sama ( co nie jest obce ludzkiej naturze) nie znaczy, że
        chcę być z KIMKOLWIEK. Swoją drogą lepiej żyć samemu niż wegetować w związku
        bez żadnych emocji i wzajemnego dopełniania się. Ciekawe? Pozostawiam ocenie
        lulka.

Mam nadzieję, że nie odstraszyłam wszystkich kolegów, ale ponoć prawdziwego
        mężczyznę niełatwo przestraszyć.
        Wobec tego kto podejmie wyzwanie?
        Czekam na forum i pod adresem lara.c@poczta.gazeta.pl
        • Gość: Raf Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.citicorp.com 18.08.01, 18:39
          A czy znasz jakichś podrabianych mężczyzn ? Dotychczas słyszałem tylko o podrabianych kobietach - podobno
          sporo jest takich w Tajlandii - na zewnątrz wygląda jak kobieta, nawet piersi ma kobiece, natomiast, jak sięgnąć
          pod spódniczkę, to okazuje się, że to facet....
          • bachuu Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) 18.08.01, 20:42
            Gość portalu: Raf napisał(a):

> A czy znasz jakichś podrabianych mężczyzn ? Dotychczas słyszałem tylko o podrab
            > ianych kobietach - podobno
            > sporo jest takich w Tajlandii - na zewnątrz wygląda jak kobieta, nawet piersi m
            > a kobiece, natomiast, jak sięgnąć
            > pod spódniczkę, to okazuje się, że to facet....
            kiedys milem przyjemnosc pracowac na recepcji zjazdu ginekologow
            otzrymalem od organizatorow w prezencie m.in. ksiazeczke gdzie byly skrot wszystkich wykladow.
            jeden z nich opisywal nowoczesne metody robienia pani z pana i na odwrot
            z nudow z kolega zaglebilismy sie w te ,jak sie potem okazalo, drastyczne opisy.
            pamietam ze w polowie czytania siedzielismy lekko skuleni czytajac co ci rzeznicy moga zrobic
            i jak to musi bolec !!!
            pozdr

• Gość: good son Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.filg.uj.edu.pl 18.08.01, 22:44
          Niniejszym dziękuję za wyjaśnienia. Ponieważ jednak jestem głupi, pozbawiony
          poczucia humoru, chamowaty, indywidualności mam mniej niż termit, a obycia -
          mniej niż eremita, nie będę już dłużej kalał Twojej dumnej, pięknej i
          inteligentnej (jak na Larę Croft przystało) samotności i opuszczam ów wątek.
          Niedoinformowany
          • couleur3 Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) 18.08.01, 23:54
            Prawdziwy mężczyzna to takie samo określenie jak demokracja ludowa .
            • Gość: Janek Do Lary IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 01:12
              Wymagający i podobno inteligentny facet mieszka w Warszawie. Również wolny.
              Daleeeeeko od Ciebie. Ale kto powiedział, że będzie łatwo?

Pozdrowienia
              • Gość: NarayaN Re: Do Lary IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 14:08
                ehmz, mysle ze troszczeczke przesadzacie, Lara postawila sprawe na tyle jasno
                ze nie sposob doszukac sie w niej jakis dwu lub co gorsza wieloznacznosci. moze
                nie co gorsza wcale, bo przeciez wieloznacznosci bywaja najbardziej
                intrygujace :) (oczywiscie w granicach grzecznosci nazwijmy to konwencjonalnie)
                W kazdym razie cokolwiek moze to znaczyc i jakolwiek moze byc interpretowane
                jestem sklonny dac wiare w to ze Lara mowi calkiem serio, ma poprostu
                dziewczyna wymagania i nie uznaje kompromisow co daje do zrozumienia ze z
                pewnoscia jest istotka nietuzinkowa. to zupelna racja ze nie ma sensu
                marnotrawienie czasu z kims z kim jest sie tylko i wylacznie dla samego bycia..
                w kazdym razie ja bym nie zadowolil sie samym faktem posiadania mimo ze brzmi
                to dosc przedmiotowo :) Panowie, mysle ze takze moze chodzic tu o cos wiecej, w
                koncu w kazdym z nas wyroslo pewnego rodzaju przekonanie lub nawet stereotyp ze
                kobiety bywaja niezdecydowane i tak naprawde nie wiedza czego chca a
                szczegolnie w sytuacjach gdzie potrzeba naprawde zdecydowanej reakcji.. to
                dziwne, mysle ze kobiety o osobliwosci jakiej skrawek prezentuje Lara sa dla
                nas nie lada wyzwaniem, glownie chodzi o to ze to wlasnie te typy pociagaja nas
                najbardziej mimo ze czasami zadajemy sobie pytanie dlaczego mamy niby im
                cokolwiek udowadniac.. dla dopelnienia pietna intrygi powiem gdyby uchylic
                jeszcze choc malutki fragment "mieszanki", jaka jest Lara, z plaszczyzny
                emocjonalno duchowej cala ta nietypowa rozgrywka nabrala by zmyslowej
                pikanterii i kto wie czy nie byla by warta przekoniania sie na ile
                niekokieteryjne i natchnione dzialania Lary moga byc warte wysilku.. (no moze
                nie do konca mozna nazwac to wysilkiem bo przeciez tego rodzaju emocjonalne
                dzialania sprawiaja nam nie lada przyjemnosc zdobywania). Mysle ze cala
                zlozonosc i nie schemtyczna wizja kobiet jako delikatnych kwiatow zyskuje teraz
                miano jeszcze bardziej wyrazistego obrazu... kiedy naszym oczom ukazuje sie
                piekny, delikatny i zabiearajcy oddech kwiat o platkach zroszonych nuta zapachu
                wiosny bardzo czesto decydujemy sie "zerwac" go nie myslac o tym jak dlugo
                bedzie plynac w nim sok zycia emocji ktory nie daje mu uschnac ...
    • Gość: Rene Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.proxy.aol.com 19.08.01, 19:45
      Laro, slowem szukasz chodzacego, wrecz chcialoby sie powiedziec bez skazy
      krysztalowego idealu.
      Ale tak naprawde to chyba NOBODY IS PERFECT !
      Czasami ktos moze byc wyksztalcony, inteligentny, powiedzmy obyty, ale
      zabraknie mu tej IKRY. Dla odmiany ktos inny bedzie wesolym docentem, ale
      bedzie tragal grube Brille i mial zapadnieta klate. Itd,....itd, ZAWSZE cos
      bedzie niedowazone ! :)
      Piszesz "nic dodac - nic ujac" - no ? ... nie wiem.Dodac jeszcze zawsze cos
      mozesz, a ujmowac bedziesz z czasem, jak zostaniesz sie sama.Czego Ci
      oczywiscie nie zacze.
      Pozdrawiam i jesli mozna to jeszcze UCALOWANKO !!! :)
      • Gość: Lara Do Janka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 18:59
        Chyba troszkę łatwiej niż myślisz,he he;)
      • Gość: Lara Do Rene IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 19:10
        Klata, drogi Rene, nie jest istotna, byle nie była nadmiernie owłosiona;) A co
        do złożeczenia, to gorsze jest to " ujmowanie " jak piszesz od bycia samej.
        Poza tym kryształowe ideały są nudne - liczy się niepowtarzalność i ta " IKRA"
        pozdr
        • Gość: Mikos Re: Do Rene IP: 192.168.20.* / *.radiopik.bydgoszcz.pl 20.08.01, 20:08
          Uwaga Lara to facet z owłosionymi łapami w różowych galotkach ze skarpetką żony
          przy nozdrzach
          • Gość: Janek Do Lary IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:15
            Ale odległość pozostaje odległością. Ekran komputera wystarcza mi do czasu.
            Ale cóż mogło być gorzej, mogłaś mieszkać na drugiej półkuli....

Pozdrowienia

• Gość: Rene Re: Do Lary IP: *.proxy.aol.com 21.08.01, 18:13

> Klata, drogi Rene, nie jest istotna, byle nie była nadmiernie owłosiona;) A co
          > do złożeczenia, to gorsze jest to " ujmowanie " jak piszesz od bycia samej.
          > Poza tym kryształowe ideały są nudne - liczy się niepowtarzalność i ta " IKRA"
          > pozdr

Laro, Laro, Laro, przeciez z Twojej wypowiedzi wyraznie wynikalo, ze szukasz
          wlasnie takiego krysztalowego idealu, wszystko musi byc "cacy".
          A co sie tyczy jakiegos "zlozeczenia", to na prawde nie wiem o czym mowisz.
          Powiedzialem Ci tylko, ze jak bediesz tak dalej przebierac, to MOZESZ zostac sie
          sama i wtedy bedziesz od swoich wamagan powoli "ujmowac"
          Pozdrawiam
          • Gość: Lara Do wszystkich moich nowych kolegów:)) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 20:27
            Chciałam jeszcze dodać, że jestem mile zaskoczona wystąpieniem na forum
            NarayaN`a , który chyba zrozumiał po części moje intencje. Najwyraźniej
            oczekuje od kobiety czegoś więcej niż słodkiego uśmiechu, towarzystwa w kinie,
            i regularnego seksu. To chyba jedna z cech prawdziwego mężczyzny, czyż nie?

Odpowiadając Rene chcę Cię zapewnić, że do "ujmowania" jeszcze mam czas i nie
            byłabym taka pewna, czy to w ogóle nastąpi, bo dobrze wiem, czego chcę, a z
            wiekiem i nowo nabytymi doświadczeniami wymagania bynajmniej nie maleją...
            Również Cię pozdrawiam

Jeszcze jedna wiadomość: znikam z forum na tydzień aby oddać się urokom dolce
            fare niente za granicą
            Pozdrawiam wszystkich i życzę wspaniałych przeżyć w ostatnich dniach wakacji.
            Hasta luego, amigos!
          • Gość: Lara uppps IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 20:38
            Ijeszcze jedna sprawa - skasowała mi się częściowo skrzynka, więc nie wszystkie
            wasze adresy ocalały , jeśli nie odpowiadam, to niekoniecznie znaczy to , że
            nie mam ochoty - po prostu napiszcie jeszcze raz.
            Pozdr
        • Gość: G Quick Spellcheck IP: *.kub.nl 08.09.01, 17:12
          Nie chcialbym zlorzeczyc, ale wyglada na to, ze Lara idealem jednak nie jest ;)

Milego sobotniego popoludnia,

Grzesiek
    • Gość: Enancjo Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 09:27
      czy ty naprwde istniejesz .. czy to tylko przeciwstawnosc ...
    • Gość: Lou Bert Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: 195.205.248.* 28.08.01, 09:57

> nic dodać nic ująć - czekam na odzew prawdziwych mężczyzn

To juz wiadomo czemu samotna ;)
      Keep it up, a bedziesz sobie samotna w dalszym ciagu :))))

Lou Bert (facet absolutnie nieidealny i niesamotny)

• rafa Re: 28.08.01, 12:29
        jak chcesz to napisz.......Laro :o)))))))
        • Gość: Lou Bert Re: IP: 195.205.248.* 28.08.01, 14:47
          rafa napisał(a):

> jak chcesz to napisz.......Laro :o)))))))

A wiesz... nie chce mi sie do ciebie pisac ;)

Lou Bert
          • Gość: rafa Re: IP: *.bbnplanet.com 28.08.01, 15:24
            jestes analfabeta czy tylko udajesz?
            • Gość: Lou Bert Re: IP: 195.205.248.* 29.08.01, 14:58
              Gość portalu: rafa napisał(a):

> jestes analfabeta czy tylko udajesz?

a ja myslalem ze to ty nie wiesz, komu odpisujesz. Misiu.

Lou Bert
              • Gość: rafa Re: IP: *.bbnplanet.com 29.08.01, 16:45
                chyba masz jakies problemy.......
                • Gość: Lou Bert Re: IP: 195.205.248.* 30.08.01, 08:38
                  Gość portalu: rafa napisał(a):

> chyba masz jakies problemy.......

???
                  Usiadz spokojnie, walnij sie glowa o biurko, spojrz, komu zes odpowiedzial po raz
                  pierwszy, a potem odpowiedz sobie, czemu wlasciwie sie mnie czepiasz. Mnie o
                  swoich ustaleniach informowac nie musisz. EOT.

Lou Bert

• Gość: Adrian Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 11:11
        Cześć piękna!!!
        Nie pojeżdziłabyś ze mną konno?
    • Gość: mea Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) PANOWIE IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 17:43
      Drodzy Panowie O.K. najlepiej by była tumanowatym pasztetem i brała wszystko co
      wpadnie jej w oko. I co wy na to? A gdyby wybrała któregoś z Was?
      Czyż nie przyjemniej być dostrzeżonym przez piękną, inteligentną i wymagającą a
      do tego zostać wybranym?
      Czego i wam życzę.
      pzdr
    • Gość: Lara Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 06:48
      Jestem, wróciłam- tęskniliście?
      Niedowiarków zapewniam, że istnieję, a Lou Berta odsyłam do wcześniejszych
      cytatów z wątku, bo mam szczerze dosyć wyjaśniania każdemu upartemu maniakowi,
      dlaczego samotna i dlaczego wymagająca. Natomiast równie szczerze życzę Ci
      szczęścia w twoim nieidealnym i niesamotnym życiu.
      Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego, pochmurnego dnia!
    • Gość: Lara Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 06:57
      Achhh... jeszcze raz witam się ze wszystkimi, bo moje powitanie z przed chwili
      umieściło się bvezmyślnie na górze;(
      pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka