Gość: Lara IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 21:01 nic dodać nic ująć - czekam na odzew prawdziwych mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rene Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.proxy.aol.com 17.08.01, 21:19 A jakie sa Twoje oczekiwania i wymagania w stosunku do mezczyzn ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 00:37 wymagająca czego?! posłuszeństwa? może najlepiej kupić sobie psa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: 198.211.71.* 18.08.01, 07:11 a jaki jest prawdziwy mezczyzna? Jesli go sobie wysnilas, to dobrze. Ale powiedz jaki. Chcesz go miec, a mowisz "wymagajaca". Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
guido Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) 18.08.01, 11:25 Gość portalu: Lara napisał(a): > nic dodać nic ująć - czekam na odzew prawdziwych mężczyzn Laro, Służe swoim towarzystwem. Spróbuję zrobić coś, by samotność stała się bardziej znośna... Guido Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) 18.08.01, 14:35 ciagle sie zastanawiam czytajac tego typu info, od jakiego momentu facet bylby pojmowany przez ciebie jako prawdziwy a nie podrobka :-)))))) hm ... brzmi to jak wyzwanie, ktoremu nieodparcie chcialbym sprostac jak mowia cyganie zmejlujmy sie :-)))) do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
sababa Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) 18.08.01, 14:42 Coz - czyz jest wieksze marzenie mezczyzny niz kobieta piekna inteligentna i samotna? A jak inaczej spelnic sie jako mezczyzna jak nie przy kobiecie wymagajacej? Robisz dobre wrazenie! Chetnie porozmawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lara Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 17:37 Witam wszystkich domniemanych "prawdziwych mężczyzn". Na początek chciałabym wyjaśnić troszeczkę najwyraźniej niedoinformowanemu panu (?) o nicku good son, iż "wymagająca" bynajmniej nie odnosi się do posłuszeństwa. Prawdziwemu mężczyźnie (temu wymarzonemu) do posłuszeństwa daleko. Wymagania dotyczą intelektu, wykształcenia, kultury, obycia, indywidualizmu, poczucia humoru...długo by wyliczać. A psa bynajmniej nie potrzebuję, chociaż ten z pewnością potrafiłby poszczycić się czymś więcej niż tylko posłuszeństwem. Wyjaśnienie jest też odpowiedzią (częściową) na pytanie lulka i Rene. Lulek napisał też: >chcesz go mieć, a mówisz "wymagająca.ciekawe< To, że nie chcę być sama ( co nie jest obce ludzkiej naturze) nie znaczy, że chcę być z KIMKOLWIEK. Swoją drogą lepiej żyć samemu niż wegetować w związku bez żadnych emocji i wzajemnego dopełniania się. Ciekawe? Pozostawiam ocenie lulka. Mam nadzieję, że nie odstraszyłam wszystkich kolegów, ale ponoć prawdziwego mężczyznę niełatwo przestraszyć. Wobec tego kto podejmie wyzwanie? Czekam na forum i pod adresem lara.c@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.citicorp.com 18.08.01, 18:39 A czy znasz jakichś podrabianych mężczyzn ? Dotychczas słyszałem tylko o podrabianych kobietach - podobno sporo jest takich w Tajlandii - na zewnątrz wygląda jak kobieta, nawet piersi ma kobiece, natomiast, jak sięgnąć pod spódniczkę, to okazuje się, że to facet.... Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) 18.08.01, 20:42 Gość portalu: Raf napisał(a): > A czy znasz jakichś podrabianych mężczyzn ? Dotychczas słyszałem tylko o podrab > ianych kobietach - podobno > sporo jest takich w Tajlandii - na zewnątrz wygląda jak kobieta, nawet piersi m > a kobiece, natomiast, jak sięgnąć > pod spódniczkę, to okazuje się, że to facet.... kiedys milem przyjemnosc pracowac na recepcji zjazdu ginekologow otzrymalem od organizatorow w prezencie m.in. ksiazeczke gdzie byly skrot wszystkich wykladow. jeden z nich opisywal nowoczesne metody robienia pani z pana i na odwrot z nudow z kolega zaglebilismy sie w te ,jak sie potem okazalo, drastyczne opisy. pamietam ze w polowie czytania siedzielismy lekko skuleni czytajac co ci rzeznicy moga zrobic i jak to musi bolec !!! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.filg.uj.edu.pl 18.08.01, 22:44 Niniejszym dziękuję za wyjaśnienia. Ponieważ jednak jestem głupi, pozbawiony poczucia humoru, chamowaty, indywidualności mam mniej niż termit, a obycia - mniej niż eremita, nie będę już dłużej kalał Twojej dumnej, pięknej i inteligentnej (jak na Larę Croft przystało) samotności i opuszczam ów wątek. Niedoinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) 18.08.01, 23:54 Prawdziwy mężczyzna to takie samo określenie jak demokracja ludowa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Lary IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 01:12 Wymagający i podobno inteligentny facet mieszka w Warszawie. Również wolny. Daleeeeeko od Ciebie. Ale kto powiedział, że będzie łatwo? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NarayaN Re: Do Lary IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 14:08 ehmz, mysle ze troszczeczke przesadzacie, Lara postawila sprawe na tyle jasno ze nie sposob doszukac sie w niej jakis dwu lub co gorsza wieloznacznosci. moze nie co gorsza wcale, bo przeciez wieloznacznosci bywaja najbardziej intrygujace :) (oczywiscie w granicach grzecznosci nazwijmy to konwencjonalnie) W kazdym razie cokolwiek moze to znaczyc i jakolwiek moze byc interpretowane jestem sklonny dac wiare w to ze Lara mowi calkiem serio, ma poprostu dziewczyna wymagania i nie uznaje kompromisow co daje do zrozumienia ze z pewnoscia jest istotka nietuzinkowa. to zupelna racja ze nie ma sensu marnotrawienie czasu z kims z kim jest sie tylko i wylacznie dla samego bycia.. w kazdym razie ja bym nie zadowolil sie samym faktem posiadania mimo ze brzmi to dosc przedmiotowo :) Panowie, mysle ze takze moze chodzic tu o cos wiecej, w koncu w kazdym z nas wyroslo pewnego rodzaju przekonanie lub nawet stereotyp ze kobiety bywaja niezdecydowane i tak naprawde nie wiedza czego chca a szczegolnie w sytuacjach gdzie potrzeba naprawde zdecydowanej reakcji.. to dziwne, mysle ze kobiety o osobliwosci jakiej skrawek prezentuje Lara sa dla nas nie lada wyzwaniem, glownie chodzi o to ze to wlasnie te typy pociagaja nas najbardziej mimo ze czasami zadajemy sobie pytanie dlaczego mamy niby im cokolwiek udowadniac.. dla dopelnienia pietna intrygi powiem gdyby uchylic jeszcze choc malutki fragment "mieszanki", jaka jest Lara, z plaszczyzny emocjonalno duchowej cala ta nietypowa rozgrywka nabrala by zmyslowej pikanterii i kto wie czy nie byla by warta przekoniania sie na ile niekokieteryjne i natchnione dzialania Lary moga byc warte wysilku.. (no moze nie do konca mozna nazwac to wysilkiem bo przeciez tego rodzaju emocjonalne dzialania sprawiaja nam nie lada przyjemnosc zdobywania). Mysle ze cala zlozonosc i nie schemtyczna wizja kobiet jako delikatnych kwiatow zyskuje teraz miano jeszcze bardziej wyrazistego obrazu... kiedy naszym oczom ukazuje sie piekny, delikatny i zabiearajcy oddech kwiat o platkach zroszonych nuta zapachu wiosny bardzo czesto decydujemy sie "zerwac" go nie myslac o tym jak dlugo bedzie plynac w nim sok zycia emocji ktory nie daje mu uschnac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.proxy.aol.com 19.08.01, 19:45 Laro, slowem szukasz chodzacego, wrecz chcialoby sie powiedziec bez skazy krysztalowego idealu. Ale tak naprawde to chyba NOBODY IS PERFECT ! Czasami ktos moze byc wyksztalcony, inteligentny, powiedzmy obyty, ale zabraknie mu tej IKRY. Dla odmiany ktos inny bedzie wesolym docentem, ale bedzie tragal grube Brille i mial zapadnieta klate. Itd,....itd, ZAWSZE cos bedzie niedowazone ! :) Piszesz "nic dodac - nic ujac" - no ? ... nie wiem.Dodac jeszcze zawsze cos mozesz, a ujmowac bedziesz z czasem, jak zostaniesz sie sama.Czego Ci oczywiscie nie zacze. Pozdrawiam i jesli mozna to jeszcze UCALOWANKO !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lara Do Janka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 18:59 Chyba troszkę łatwiej niż myślisz,he he;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lara Do Rene IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 19:10 Klata, drogi Rene, nie jest istotna, byle nie była nadmiernie owłosiona;) A co do złożeczenia, to gorsze jest to " ujmowanie " jak piszesz od bycia samej. Poza tym kryształowe ideały są nudne - liczy się niepowtarzalność i ta " IKRA" pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikos Re: Do Rene IP: 192.168.20.* / *.radiopik.bydgoszcz.pl 20.08.01, 20:08 Uwaga Lara to facet z owłosionymi łapami w różowych galotkach ze skarpetką żony przy nozdrzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Lary IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:15 Ale odległość pozostaje odległością. Ekran komputera wystarcza mi do czasu. Ale cóż mogło być gorzej, mogłaś mieszkać na drugiej półkuli.... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene Re: Do Lary IP: *.proxy.aol.com 21.08.01, 18:13 Gość portalu: Lara napisał(a): > Klata, drogi Rene, nie jest istotna, byle nie była nadmiernie owłosiona;) A co > do złożeczenia, to gorsze jest to " ujmowanie " jak piszesz od bycia samej. > Poza tym kryształowe ideały są nudne - liczy się niepowtarzalność i ta " IKRA" > pozdr Laro, Laro, Laro, przeciez z Twojej wypowiedzi wyraznie wynikalo, ze szukasz wlasnie takiego krysztalowego idealu, wszystko musi byc "cacy". A co sie tyczy jakiegos "zlozeczenia", to na prawde nie wiem o czym mowisz. Powiedzialem Ci tylko, ze jak bediesz tak dalej przebierac, to MOZESZ zostac sie sama i wtedy bedziesz od swoich wamagan powoli "ujmowac" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lara Do wszystkich moich nowych kolegów:)) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 20:27 Chciałam jeszcze dodać, że jestem mile zaskoczona wystąpieniem na forum NarayaN`a , który chyba zrozumiał po części moje intencje. Najwyraźniej oczekuje od kobiety czegoś więcej niż słodkiego uśmiechu, towarzystwa w kinie, i regularnego seksu. To chyba jedna z cech prawdziwego mężczyzny, czyż nie? Odpowiadając Rene chcę Cię zapewnić, że do "ujmowania" jeszcze mam czas i nie byłabym taka pewna, czy to w ogóle nastąpi, bo dobrze wiem, czego chcę, a z wiekiem i nowo nabytymi doświadczeniami wymagania bynajmniej nie maleją... Również Cię pozdrawiam Jeszcze jedna wiadomość: znikam z forum na tydzień aby oddać się urokom dolce fare niente za granicą Pozdrawiam wszystkich i życzę wspaniałych przeżyć w ostatnich dniach wakacji. Hasta luego, amigos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lara uppps IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 20:38 Ijeszcze jedna sprawa - skasowała mi się częściowo skrzynka, więc nie wszystkie wasze adresy ocalały , jeśli nie odpowiadam, to niekoniecznie znaczy to , że nie mam ochoty - po prostu napiszcie jeszcze raz. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Quick Spellcheck IP: *.kub.nl 08.09.01, 17:12 Nie chcialbym zlorzeczyc, ale wyglada na to, ze Lara idealem jednak nie jest ;) Milego sobotniego popoludnia, Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 09:27 czy ty naprwde istniejesz .. czy to tylko przeciwstawnosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou Bert Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: 195.205.248.* 28.08.01, 09:57 Gość portalu: Lara napisał(a): > nic dodać nic ująć - czekam na odzew prawdziwych mężczyzn To juz wiadomo czemu samotna ;) Keep it up, a bedziesz sobie samotna w dalszym ciagu :)))) Lou Bert (facet absolutnie nieidealny i niesamotny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou Bert Re: IP: 195.205.248.* 28.08.01, 14:47 rafa napisał(a): > jak chcesz to napisz.......Laro :o))))))) A wiesz... nie chce mi sie do ciebie pisac ;) Lou Bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafa Re: IP: *.bbnplanet.com 28.08.01, 15:24 jestes analfabeta czy tylko udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou Bert Re: IP: 195.205.248.* 29.08.01, 14:58 Gość portalu: rafa napisał(a): > jestes analfabeta czy tylko udajesz? a ja myslalem ze to ty nie wiesz, komu odpisujesz. Misiu. Lou Bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafa Re: IP: *.bbnplanet.com 29.08.01, 16:45 chyba masz jakies problemy....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou Bert Re: IP: 195.205.248.* 30.08.01, 08:38 Gość portalu: rafa napisał(a): > chyba masz jakies problemy....... ??? Usiadz spokojnie, walnij sie glowa o biurko, spojrz, komu zes odpowiedzial po raz pierwszy, a potem odpowiedz sobie, czemu wlasciwie sie mnie czepiasz. Mnie o swoich ustaleniach informowac nie musisz. EOT. Lou Bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 11:11 Cześć piękna!!! Nie pojeżdziłabyś ze mną konno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) PANOWIE IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 17:43 Drodzy Panowie O.K. najlepiej by była tumanowatym pasztetem i brała wszystko co wpadnie jej w oko. I co wy na to? A gdyby wybrała któregoś z Was? Czyż nie przyjemniej być dostrzeżonym przez piękną, inteligentną i wymagającą a do tego zostać wybranym? Czego i wam życzę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lara Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 06:48 Jestem, wróciłam- tęskniliście? Niedowiarków zapewniam, że istnieję, a Lou Berta odsyłam do wcześniejszych cytatów z wątku, bo mam szczerze dosyć wyjaśniania każdemu upartemu maniakowi, dlaczego samotna i dlaczego wymagająca. Natomiast równie szczerze życzę Ci szczęścia w twoim nieidealnym i niesamotnym życiu. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego, pochmurnego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lara Re: PIĘKNA INTELIGENTNA I SAMOTNA (ale wymagająca) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 06:57 Achhh... jeszcze raz witam się ze wszystkimi, bo moje powitanie z przed chwili umieściło się bvezmyślnie na górze;( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś