Dodaj do ulubionych

naklejki dotyczące 2oo

07.02.12, 10:55
Na samochodach czy innych pojazdach można spotkać różne wersje " Patrz w lusterka, motocykliści są wszędzie" czy "Wszyscy się zmieścimy".....
... "spotkałam" jednak taką, której treść, żeby nic nie przeoczyć zapisałam w telefonie " Patrz w lusterka, bo ci wpadnie motocyklisty nerka" .... W pierwszej chwili trafił mnie szlag, ale niestety nie dane mi było zagadać z kierowcą auta co miał na myśli umieszczając taką naklejkę na swoich 4oo ( zniknął w ruchu ulicznym ) .... potem się zaczęłam zastanawiać czy to może bardziej obrazowe stwierdzenie nie przemówi do większej uwagi innych użytkowników drogi... a co Wy myślicie ?
Obserwuj wątek
    • goha66 Re: naklejki dotyczące 2oo 07.02.12, 11:32
      zaciszanka30 napisała:
      > potem się zaczęłam zastanawiać czy to może bardziej obrazowe stwierdzenie nie przemówi do większej uwagi innych użytkowników drogi...

... do mnie jakoś nie bardzo przemawia (pierwsze wrażenie dokładnie takie jak Twoje, czyli wzrost ciśnienia) ... były już próby "obrazowego i mocnego" przemawiania do wyobraźni użytkowników dróg - napewno nikt z nas nie zapomni (podobno społecznej) kampanii idzie wiosna-będą warzywa. pozdr.
    • huggi Re: naklejki dotyczące 2oo 09.02.12, 09:31
      napisać jak widać można wszystko ale podejrzewam, że właściciele 4oo i 2oo mają podobne , nienajlepsze odczucia
      • termit16 Re: naklejki dotyczące 2oo 09.02.12, 19:25
        Do mnie taka naklejka też nie przemawia.
    • mikanm Re: naklejki dotyczące 2oo 09.02.12, 21:42
      A mnie jakoś nie drażni. Wprost przeciwnie, mówi - uważaj, możesz stać się zabójcą. I wtedy może nie być ci do śmiechu.
      "Idzie wiosna, bedą warzywa" to właśnie gruba przesada - bo czepia się stereotypu młodziaka na ścigaczu, a przecież nie tylko tacy jeżdżą. Niestety, tacy głównie tylko są zauważani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka