carrymoon 09.02.12, 10:04 poproszę o przesyłanie na adres motocyklidziewczyna@gmail.com zdjęć z DOBRZE widoczną TWARZĄ najlepiej jak nazwa fotki będzie nickiem planowanym na nowym forum :) zacznę już zbierać powoli materiały :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolaszpilazapominalska Re: fotki do galerii 09.02.12, 18:43 a twarze rodzynków też???(np.naszych połówek/plecaczków)? Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: fotki do galerii 09.02.12, 18:46 jeśli Rodzynek będzie użytkownikiem forum to również obowiązuje go dosłanie fotki. Nie ma zmiłuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: fotki do galerii 09.02.12, 19:05 Rodzynki już przeterminowane powinny być objęte abolicją. To jest mój pomysł i ja go popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaszpilazapominalska Re: fotki do galerii 10.02.12, 22:02 No cóż Carry,mój luby jest czynnym użytkownikiem forum MiD,ale tylko w czytaniu i wyrażaniu swojego zdania na temat postów jak tylko się obudzę (on wstaje przed 5.00 i serfuje w necie). Nie będzie pisał na forum,bo wymawia się tym,że nawet sms-a nie umie wysłac.No cóż,najwyżej go nie będzie w galerii;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: fotki do galerii 11.02.12, 08:58 Żeby była jasność. Fotka jest wymagana aby móc korzystać z galerii, czy w ogóle do tego żeby się zarejestrować na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: fotki do galerii 11.02.12, 09:21 yacey napisał: > Żeby była jasność. Fotka jest wymagana aby móc korzystać z galerii, czy w ogóle > do tego żeby się zarejestrować na forum? To wszystko będzie zależało od naszych ustaleń tak na prawdę. Moim zdaniem będzie bardzo nie fair jeśli część osób da się poznać z twarzy a część nie. Pamiętajmy, że będą nowe osoby, których nie znamy. Obowiązek dosyłania fotki dosyć skutecznie eliminuje tzw. podglądaczy i ciekawskich Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: fotki do galerii 10.02.12, 08:10 Mam pytanka techniczne: 1. czy zdjęcie można przysłać w formie linka, np. do albumu picasa? 2. czy musi ono mieć określoną wielkość, czy to bez znaczenia? 3. czy fotka ma przedstawiać samą twarz, czy od razu portrecik np.na moto? (*) jeśli chodzi o nick, czy mogę przy okazji nowego forum, pozbyć się myślnika i zwać się od tej pory jak wszędzie "lukkasia" (zmiana w sumie kosmetyczna, ale zawsze to dodatkowa robota ;) - Carry, mam nadzieję, że nie utrudni to Ci życia? Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: fotki do galerii 10.02.12, 08:40 Odpowiem hurtem Yacey przykro mi ale jeżeli powstanie taka galeria to KAŻDY użytkownik będzie musiał dosłać zdjęcie. Luk-kasia - Twój nick będzie taki jak sobie założysz, z myślnikiem, kropką, kreską itp. Fotka musi być min 800x600px Może być większa, przytnę sobie :) Owszem jestem w stanie pobrać wybraną fotkę z linka do galerii ale szczerze mówiąc wolałabym wysłany plik. Ale jeśli to duży problem poradzę sobie :) Fotek przesłanych do MFB nie przechowuje niestety, nie mam tyle miejsca na kompie :), wywalałam po wgraniu. A tam są z reguły pozmieniane wielkości itp Fotka może byś dowolna byle po obejrzeniu zdjęcia można było taką osobę rozpoznać na ulicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
taga4 Re: fotki do galerii 14.02.12, 22:28 o raju, jaka ja ciemna jestem.... te fotki 800 na 600 to do galerii a ja myślałam że jako fotka przy wypowiedziach na forum... Odpowiedz Link Zgłoś