Dodaj do ulubionych

Nareszcie wsrod dokow portowych....

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 14:25
Wszedzie dobrze ,ale ..nie ma to jak poczuc wiatr od morza i uslyszec krzyk mew o poranku. No i tu kac nie
maczy jakosc;))))
Obserwuj wątek
    • biale.myszki Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... 10.03.02, 14:29
      wiemy, że nas widzi tylko men,
      ale pozdrawiamy Cię
    • crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... 10.03.02, 14:30
      Witaj z rana Landryneczko.Kawka smakowała? :)))))))
      • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 14:35
        Czesc Cuksik:)kawka byla pyszna pita w poludnie.Spalam jak mopsik:)
        • crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... 10.03.02, 14:43
          Mopsik??????Też dobre.Kto Cię wysadził z pociągu? :)))))))))))
          • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 14:49
            sama wysiadlam wyobraz sobie:)))) Nawet fajnie sie jechalo:)
            • crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C 10.03.02, 14:53
              Wierzę Ci na słowo, przecież mnie nie okłamiesz;)
              • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 14:58
                jasne ze nie.Jak ci sie jechalo?O ktorej byles w domu?
                • crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C 10.03.02, 15:02
                  Łeb mi się odbijał od kierownicy, wtedy się budziłem:))))))O czwartej byłem w
                  domu;)
                  • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:11
                    Tak myslalam ze beda problemy ale na szczescie nie przestawiles zadnego drzewa
                    • crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C 10.03.02, 15:14
                      Drzewka się mnie boją i ustępują z drogi, a złego diabli nie biorą:))))Zapytaj
                      Czorcika;)
                      • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:32
                        Ech,jak zwykle zbyt pewny siebie jestes robaczku;)))
                        • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 16:03
                          Pewnie, przecież jestem typem przebrzydłym:)))
                          • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 16:05
                            Nooooo,coz za trafna samokrytyka!;))))))))))) Czy ja tez moge ci troche nawrzucac????:)
                            • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 16:12
                              Pewnie, użyj sobie.Wiesz że Tobie pozwalam na wszystko;)
                              • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 16:20
                                he,he,he..... tym razem chyba sprowokawalm niechcacy te odpowiedz!;))
                                • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 16:27
                                  Rozumiemy się bez słów.Wiedziałem co mam mówić:))))))
                                  • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 16:40
                                    jasne ,ze tak ale i tak wredotek z Ciebie Cuksiku:) Specjalnie to mowisz przeciez bo...no!:)
                                    • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 16:43
                                      Pewnie że specjalnie.A co mam nie mówić? Nio ;)
                                      • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 17:12
                                        Cuksik..wiosna idzie,pamietaj!!:)))
                                        • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 17:16
                                          Wiosnę to ja czuję od paru tygodni.Nikt mi o tym nie musi przypominać.Mam
                                          własny budzik:)))
                                          • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 17:57
                                            O rany! czy to znaczy ze wiosna nowego tchnienia nie przyniosla jeszscze?;)))))
                                            • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 18:01
                                              Uważaj Kochanie, bo budzisz we mnie zwierzę;)
                                              • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 18:05
                                                he,he,he.... kto by cie nie znal to by cie kupil robaczku.mnie nie nabierzesz;)))))) Nie boje sie i juz:)
                                                • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 18:13
                                                  Ja Cię nie straszę, tylko ostrzegam Aniołku ;)
                                                  • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 18:18
                                                    a wlasciwie przed czym mnie ostrzegasz..diabolku?;))))) I tak sie nie boje!:)
                                                  • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 18:22
                                                    To wiem, przecież Ty się nikogo nie boisz:)))
                                                  • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 18:25
                                                    za wyjatkiem siebie samej
                                                  • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 18:29
                                                    Skłonność to samodestrukcji to cecha kobieca;)
                                                  • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 18:31
                                                    Mylisz sie cuksik. Zapomniales ze teraz jestem dobra przede wszystkim dla siebie? po prostu nie wiem na jakie
                                                    wariactwa mnie stac wiec mam podstawy by sie siebie obawiac:)
                                                  • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 18:38
                                                    Zapominasz że to inni się Ciebie boją.Jeśli do nich dołączysz zapanuje
                                                    anarchia:)))
                                                  • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 18:42
                                                    dlatego trzymam to w scislej tajemnicy co by problemow uniknac.Tak wiec ,wiesz,ciiii ..na ten temat:)))
                                                  • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 18:52
                                                    No chyba mamy do siebie zaufanie, cio? ;)
                                                  • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 18:53
                                                    tylko dlatego ujawnilam Ci swoja wielka tajemnice:)
                                                  • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 19:05
                                                    Doceniam to.Zaraz wypiję Twoje zdrowie.Losy Świata są w Twoich rękach:)))
                                                  • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 19:07
                                                    nie badz taki Swiatowid;))))0
                                                  • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 19:22
                                                    Nie będę.To wasze lokalne bóstwo:)))
                                                  • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 19:38
                                                    nie zrozumiales,ale nie szkodzi;)
                                                  • Gość: crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 19:49
                                                    Zrozumiałem.Nie glebuj człowieka;)
                                                  • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych....C IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 20:13
                                                    No wiesz?Coz to za zarzuty!!!!!! jesli to mowisz to teraz juz mam pewnosc ze nie zrozumiales,he,he,he;)))))
    • mario2 Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... 10.03.02, 14:37
      A my po obiadku: kluseczki, bitki , a na zagryche zoladkowa - gorzka :o)).
      Czort pol miski klusek z sosem wciela- a teraz sie martwi, ze tyle. Jak bedzie
      w Bialym takie ilosci z mojej kuchni wcinac, nie zmiesci sie we drzwi!
      • Gość: samanta czorcie!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 14:40
        Kocham Cie moj mezu i strasznie tesknie za Toba!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki najcieplejsze od zony Twojej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • czort Re: czorcie!!!!!! 10.03.02, 14:58
          zono kofano serdecznie, kurwa mac, ja ciem tyz kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: samanta Re: czorcie!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:03
            Jak wrocisz do domu to zamelduj sie .Uwazaj na siebie mezusiu!:))))))
            • czort Re: czorcie!!!!!! 10.03.02, 15:04
              dobra, ale to bedzie pozno i na gadzinie bedziesz???
              • Gość: samanta Re: czorcie!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:06
                Zalezy kiedy bedziesz ,do polnocy na pewno bede na warcie:))
      • crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... 10.03.02, 14:46
        Maryś, miłej sjesty przy żołądkowej:))))))))))
        • mario2 Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... 10.03.02, 14:50
          Szkoda, ze taka mala ta flaszka! :o((
          Dzieki za zyczenia!
          • crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... 10.03.02, 14:55
            Uważaj Mario, bo przy drugiej wpadną białe myszki:))))))))
            • ja_nek Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... 10.03.02, 15:12
              Oj chyba druga butelka w akcji!
              Samciu, pozdrowionka!

Innym też.
              Janek
              • crimen Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... 10.03.02, 15:16
                Białe myszki już są w drodze;)Pozdrowienia Janku.
              • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:33
                Czesc Janku ,kurde..fajnie bylo cie poznac osobiscie!!!!!!:))))))))
          • jasmina_tdi czesc pijaczki!!! 10.03.02, 15:08
            jak tam klimacik i humorki?? udala sie potancowka???
            • crimen Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 15:13
              Światełko w Tunelu, pojawiasz się i znikasz;)Potancówka bez Ciebie nie może sie
              udać:)))
              • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 15:16
                jakos tam pewnie sie udala - nie widze szczegolnego zrzedzenia :)))) nastepnzm
                razem bedzie lepiej

crimen napisał(a):

> Światełko w Tunelu, pojawiasz się i znikasz;)Potancówka bez Ciebie nie może sie
                >
                > udać:)))

• crimen Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 15:21
                  A nie zrobisz uniku następnym razem;)
                  • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 15:24
                    to nie byl unik - po prostu nie mialam nastroju... sam zreszta widziales jak tam
                    jest...

crimen napisał(a):

> A nie zrobisz uniku następnym razem;)

• crimen Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 15:27
                      Widziałem.Jest niespecjalnie.Ja też nie lubię tłoku.
                      • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 15:34
                        ja musze miec do tego odpowiednią faze. A jak na razie mam tylko totalnego dola!
                        Tam jest caliem fajnie, ale przejscie od szatni do baru oznacza piec ogonow na
                        karku na co tez jakos nie humoru....chyba sie starzeje...

crimen napisał(a):

> Widziałem.Jest niespecjalnie.Ja też nie lubię tłoku.

• dude_ Sorry ze off topic, ale zawsze zapominam... 10.03.02, 15:41
                          jasmina_tdi napisał(a):

Co oznacza to tdi????
                          A tak wogole to dzień dobry,w niedzielne popoludnie.
                        • Gość: crimen Re: czesc pijaczki!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 16:08
                          Osłabienie wiosenne.Tylko jak można wyjść z doła unikając znajomych?Może
                          następnym razem;)
                          • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 16:12
                            wcale was nie unikalam!!!!!!!! no co Ty za bzdury wymyslasz!!!! do Vikinga
                            dotarlam tylko koncepcja zmiany lokalu srednio mi przypasowala :)))))

Gość portalu: crimen napisał(a):

> Osłabienie wiosenne.Tylko jak można wyjść z doła unikając znajomych?Może
                            > następnym razem;)

• Gość: crimen Re: czesc pijaczki!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 16:17
                              Żartuję.Chwała Ci za to że dotarłaś do Vikinga.Zabawnie może nie było, ale
                              interesująco.Nie uważasz? ;)
                              • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 16:21
                                szczerze mowiac, to do tej pory nie lapie, dlaczego nie bylo zabawnie! jak dla
                                mnie bylo i nawet nie zdazylam ze wszystkimi pogadac!!!! nie wiem co was naszlo -
                                doskonale bylo wiadomo jak wygladaja "Vikingi".... mnie tam pasuje, no ale jak
                                juz powiedzialam - ja sie starzeje...;)))))

> Żartuję.Chwała Ci za to że dotarłaś do Vikinga.Zabawnie może nie było, ale
                                > interesująco.Nie uważasz? ;)

• Gość: crimen Re: czesc pijaczki!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 16:33
                                  Dla mnie też było zabawnie, nawet bardziej niż się spodziewałem:)))
                                  • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 16:36
                                    w Dekadzie????? ostatnio jak tm bylam to faktycznie bylo zabawnie :_)))

> Dla mnie też było zabawnie, nawet bardziej niż się spodziewałem:)))

• Gość: crimen Re: czesc pijaczki!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 16:46
                                      W Dekadzie też :))))))))))))))
                                      • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 16:52
                                        a zatanczyles choc raz czy podpierales sciane??????? :)))

> W Dekadzie też :))))))))))))))

• Gość: crimen Re: czesc pijaczki!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 17:02
                                          Raz zatanczyłem, drugi raz nie mogłem bo Ciebie nie było;)
                                          • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 17:03
                                            ...a procentow bylo juz tyle, ze nawet gdybys byla, to pewnie i tak bym nie mogl,
                                            ale zawsze to milo, jak tak sie napisze.... hahaha..... zaczynam zalowac, ze mnie
                                            tam nie bylo!

> Raz zatanczyłem, drugi raz nie mogłem bo Ciebie nie było;)

• Gość: crimen Re: czesc pijaczki!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 17:19
                                              Jasminko, to są plotki i pomówienia.Procentów było w sam raz tyle ile potrzeba
                                              abym mógł.To nie ja miałem chwile słabości:)))
                                              • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 17:21
                                                abys mogl co?????? zaczyna sie robic interesujaco :))))) ja rowniez nie mialam
                                                chwili slabosci - zdazylam sie zmyc do domu przed atakiem :)))))

> Jasminko, to są plotki i pomówienia.Procentów było w sam raz tyle ile potrzeba
                                                > abym mógł.To nie ja miałem chwile słabości:)))

• Gość: crimen Re: czesc pijaczki!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 17:41
                                                  Jasminko, z wiosną to ja mogę wszystko.A co cię najbardziej intryguje? :)))
                                                  • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 17:43
                                                    jak to co? Twoje wiosenne mozliwosci :))))))))

> Jasminko, z wiosną to ja mogę wszystko.A co cię najbardziej intryguje? :)))

• Gość: crimen Re: czesc pijaczki!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 17:51
                                                    Czuję w sobie taką moc, że odpowiedz można uzyskać tylko empirycznie:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 17:52
                                                    zacznijmy od teorii :))))) jakos musze sie zachecic do tej empirii, nie?

> Czuję w sobie taką moc, że odpowiedz można uzyskać tylko empirycznie:)))

• Gość: crimen Re: czesc pijaczki!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 18:04
                                                    W zasadzie masz rację, ale żyjąc długo w stanie podwyższonej gotowości mogę się
                                                    spalić na starcie:)))
                      • Gość: samanta Re: czesc pijaczki!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:35
                        Crimcio,przestan zrzedzic pijaczku drobny!:))) Jak bedzie spotkanie w Szczecinie to pojdziemy na dyskoteke
                        techno,jak bum bum!:))))))))) Jasminka,buziaczki dla Ciem!!!!:))
                        • jasmina_tdi Re: czesc pijaczki!!! 10.03.02, 15:38
                          buuuuuuuuuuuzaiczki samanta..... mnie tam sie nie chce na zadne dicho.....
                          starzeje sie chyba.... no nie wiem juz sama........ a fajne towary jakies sa w
                          tym Twoim Szczecinie????????? :))))))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Crimcio,przestan zrzedzic pijaczku drobny!:))) Jak bedzie spotkanie w Szczecini
                          > e to pojdziemy na dyskoteke
                          > techno,jak bum bum!:))))))))) Jasminka,buziaczki dla Ciem!!!!:))

• Gość: samanta Re: czesc pijaczki!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:40
                            Recze ci ze o wiele fajniejsze jak w wa-wie:))))Ty sie starzejesz????to co ja mam powiedziec biedaczka?;)))))
                          • malkotent zdolowana jasmino 10.03.02, 15:52
                            a mowilem Ci ze w dekadzie gleba ogolna
                            • Gość: samanta Re: zdolowana jasmino IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:54
                              Moze i gleba ale mozna stac w miejscu.kto stoi w miejscu ten sie cofa.Zawsze to inne powietrze;))))
                              • jasmina_tdi dude 10.03.02, 15:56
                                dude... no co ja mam powiedziec, aby sprawic radosc Twojej szalejacej
                                wyobrazni?????????? sprawa jest bardzo prozaiczna :)))) tdi= turbo diesel
                                injection....... to taka moja slabosc do 4 kolek :))))
                            • jasmina_tdi Re: zdolowana jasmino 10.03.02, 15:57
                              no moze i nie taka gleba...... jakby mi kitek przywiozlo Prozac to byloby ineczej
                              buhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................

malkotent napisał(a):

> a mowilem Ci ze w dekadzie gleba ogolna

• malkotent Re: zdolowana jasmino 10.03.02, 16:08
                                to sie musisz nastepnym razem lepiej z kitkiem umawiac
                                wtedy bedziesz sie czula bardziej Prozacowato
                                • jasmina_tdi Re: zdolowana jasmino 10.03.02, 16:13
                                  taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... a jak dobrze pojdzie to wystarczy sam kitek
                                  zamiast pigulek :)))))))))

malkotent napisał(a):

> to sie musisz nastepnym razem lepiej z kitkiem umawiac
                                  > wtedy bedziesz sie czula bardziej Prozacowato

• malkotent Re: zdolowana jasmino 10.03.02, 16:15
                                    chyba nicka zmienie ze szczescia
                                    ze troszeczke oddolowalem jasminke:)))
                                    tylko nie wiem jakie jest przeciwienstwo malkontenta
                                    • jasmina_tdi Re: zdolowana jasmino 10.03.02, 16:22
                                      strzel sobie ksywke Prozac i melduj sie co rano na mojej skrzynce :)))))))

malkotent napisał(a):

> chyba nicka zmienie ze szczescia
                                      > ze troszeczke oddolowalem jasminke:)))
                                      > tylko nie wiem jakie jest przeciwienstwo malkontenta

• men_ Re: zdolowana jasmino 10.03.02, 19:25
                                        ŁAŁ :))))))))
                        • Gość: crimen Re: czesc pijaczki!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.03.02, 16:38
                          Kochanie, jeśli tylko urządzisz jakąś stypę w Szczecinie, jadę w ciemno.Tylko
                          problem.Nie mam gwizdka, glanów i ciemnych okularów:))))))))))))
    • Gość: aniolstr Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... IP: 192.168.0.* 10.03.02, 15:37
      witam na pokładzie! aniolstroz.
      • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:39
        Czesc Aniolku. Jask tam,dales sobie rade z technika?
        • Gość: aniolstr Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... IP: 192.168.0.* 10.03.02, 15:48
          Liczę na twoją pomoc w technice,może mi tym razem lepiej pójdzie,tylko dzisiaj
          odpoczywaj,bo możesz być gorsza o demnie,jutro też dzień,twój aniołstróż.
          • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:52
            Aniolku,nie ma takiej mozliwosci zebym byla gorsza od ciebie!!!!!!!
            • Gość: aniolstr Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... IP: 192.168.0.* 10.03.02, 20:19

> Aniolku,nie ma takiej mozliwosci zebym byla gorsza od ciebie!!!!!!! Dzięki za
              szczerość:)))))

• Gość: samanta Aniele IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 20:26
                na drugi raz zwazaj co piszesz bo budzisz we mnie przekore;)))
                • aniolstroz Re: Aniele-Samanto. 10.03.02, 20:34
                  Nie chcę się wbijać wam w dyskusje,macie sobie o czym rozmawiać po udanej
                  imprezie,nieobecni nie maja racji,przepraszam jak uraziłem.aniolstroz.
                  • Gość: samanta Re: Aniele-Samanto. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 20:36
                    dziiiwny jestes,wiesz? Tym sposobem nigdy nic nie osiagniesz;)) Gdybys byl zainteresowany to przez najblizsze
                    pol godz.bede na czacie;)
    • Gość: sławek Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... IP: 212.244.82.* 10.03.02, 20:15
      a więc krsnoludki gdzieś się wyniosły z głowy twej ?
      Podróż miałaś bez przygód ?
      Jak zdałem test ?
      • Gość: samanta Slawek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 20:27
        Czesc!:) No,akurat chyba nie na mojej ocenie ci zalezy,cioooo?:))))) Prawie do wieczora mnie trzymalo ale
        faktycznie cmentarz jest dobry na wszystko:) dzieki,nie narzekam na podroz.pospalam sobie nawet:))
        • Gość: sławek Re: Slawek IP: 212.244.82.* 10.03.02, 20:57
          na twojej też zależy , toć menżem czorta jesteś, a monż w stadle najwazniejszy
          jest nie !!?
          • Gość: samanta Re: Slawek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 21:02
            Mimo kaca jaki mnie dreczyl wypadles pozytywnie:)
            • Gość: sławek Re: Slawek IP: 212.244.82.* 10.03.02, 21:08
              a może dlatego ? spojrzenie miałąś jakoweś zamglone.
              Ale żarty, żartami powiem ci ze ty tez u mnie pozytywnie wypadłas.
              • Gość: samanta Re: Slawek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 22:22
                Dzieki Ci Panie ze kac mnie nie pograzyl w twoich oczach;)))))
                • Gość: sławek Re: Slawek IP: 212.244.82.* 10.03.02, 22:53
                  a co ja kaca nigdy nie mialem?
                  nawet byłem trochę zadowolony, bo inaczej może bys uzyła tej swojej słynnej
                  złosliwości
                  • Gość: samanta Re: Slawek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 23:15
                    O nieeeeee!!!! Chyba Ty sie mnie nie boisz na litosc boska?:))))))))
    • enancjo Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... Samcia 10.03.02, 21:16
      .. witajcie na ziemi rodzimej..po wizycie w dalekich krajach azjatyckich !!
      Enancjo
      • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 22:21
        Czolem Enancjusz:)))))
        • enancjo Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... Samcia 10.03.02, 22:57

> Czolem Enancjusz:)))))

.. ale w co lub kogo ???
          .. dobrej nocki zycze ..
          Enancjo
          • Gość: samanta Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 23:19
            ech ty bestio zlosliwa:)))))) No dobrze ...milej nocki Misiu;)))))
            • enancjo Re: Nareszcie wsrod dokow portowych.... Samcia 11.03.02, 08:54
              .. hehe .. a od kiedy to Miski sa zlosliwe .. ciooo ?
              .. wiosna moze !!!!!
              .. milego dzionka zycze ...
              Enancjo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka