Dodaj do ulubionych

Poznam chudzielca z poczuciem humoru:)

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 00:37
Lubie chudzielców ,nic na to nie poradze, chętnie poznam jakiegos z Warszawy:)
ach gdyby Jaro był z W-wy i był chudzielcem czy nie byłoby cudownie?
Obserwuj wątek
    • Gość: good son Re: Poznam chudzielca z poczuciem humoru:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 00:51
      Jeżeli tak zależy ci na Jaro, to może jednak spróbujesz z nim? Nie wezmę chłopaka, którego lubię, oczekuję na -
      powiedzmy - patentowanego sadystę, kalekiego emocjonalnie, który jednak jest chudy i dowcipny, bo takie sobie
      uczyniłam założenia i nie odstąpię od nich? Jakie to cholernie kobiece...
      Chudzielec z poczuciem humoru
      • Gość: Pączek Re: Poznam chudzielca z poczuciem humoru:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 17:35
        Gość portalu: good son napisał(a):

> Jeżeli tak zależy ci na Jaro, to może jednak spróbujesz z nim? Nie wezmę chłopa
        > ka, którego lubię, oczekuję na -
        > powiedzmy - patentowanego sadystę, kalekiego emocjonalnie, który jednak jest ch
        > udy i dowcipny, bo takie sobie
        > uczyniłam założenia i nie odstąpię od nich? Jakie to cholernie kobiece...
        > Chudzielec z poczuciem humoru

Cieszę się że się odezwałeś:) straszny potworze jak sam kiedys siebie okresliłeś
        czy coś w tym sensie ,nie pamiętam dokładnie.Niestety Jaro z tego co wiem jest
        już zajęty i mieszka gdzies nad morzem więć niestety muszę sobie darować:) Poza
        tym nie wierzę żeś potwór a cieszę się żeś chudzielec:) O poczuciu humoru
        przekonałam się już dawno:) Pzdr

• Gość: good son Re: Poznam chudzielca z poczuciem humoru:) IP: *.filg.uj.edu.pl 18.08.01, 22:59
          Chciałem, jak zawsze, odpisać we wredny sposób, ale nic na to nie poradzę, że
          nick Pączek brzmi cholernie apetycznie i jakaś niepokojąca słabość mię
          opanowała. Po pierwsze jednak, nikt nie ma ochoty od samego początku być
          porównywanym do niedościgłego ideału (nadmorski i zajęty Jaro), po drugie, IC
          do Warszawy jest na dłuższą metę zbyt kosztowny.
          PS. Kiedy się określiłem jako "strasznego potwora"? Zazwyczaj staram się być
          hipokrytą!
    • Gość: Paczek Re: Do good sona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 01:02
      :))) po 1: nigdy nie twierdziłam że Jaro jest ideałem / nie lubi chodzić w
      sandałach/, /rany to już jest chyba zwykłe plotkowanie:)/. po 2: racja
      poszukalam tej wypowiedzi i to nie był straszny potwór tylko "obrzydliwy typ" w
      wątku DLACZEGO JESTEM SAMOTNY 03.08. napisałeś:"a może podobnie jak ja pod
      powiedzmy że atrakcyjną skorupą jesteś obrzydliwym typem". Jak już wcześniej
      napisałam do tej pory nic na to nie wskazywało, byc może to zasługa szczęśliwej
      hipokryzji, okazuje się że hipokryzja nie zawsze jest zła :)
      po3: nie szukam ideału tylko chudzielca z poczuciem humoru, a to po prostu
      znaczy że ponuracy, obrażalscy i puszyści orbitują gdzieś poza sferą moich
      zainteresowań :)
      Serdecznie pzdr
      Pączuś
      ps.co to jest IC ???
      • Gość: good son Re: Do good sona IP: *.filg.uj.edu.pl 19.08.01, 21:20
        Jestem ponury i obrazalski. IC to pociag InterCity. Pzdr
        PS. Mniam... czy Twoja ksywka ma zasugerowac dojrzala, zmyslowa obfitosc Twej
        cielesnej powloki? Przez caly dzien nie moglem przestac o tym myslec, prosze o
        rozwiazanie Tej zagadki.
        • Gość: Paczek Re: Do good sona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 00:10
          Gość portalu: good son napisał(a):

> Jestem ponury i obrazalski. IC to pociag InterCity. Pzdr
          > PS. Mniam... czy Twoja ksywka ma zasugerowac dojrzala, zmyslowa obfitosc Twej
          > cielesnej powloki? Przez caly dzien nie moglem przestac o tym myslec, prosze o
          > rozwiazanie Tej zagadki.

no cóż ,skoro się upierasz mówi sie trudno, przecież ja nie mam takiej
          czarodziejskiej mocy żeby cię przekonac że jest inaczej ...
          ps.dojrzała? w stopniu idealnym :) zmysłowa? hm tak mówia:) obfita? w pewnych
          miejscach,w pewnych miejscach :):):)

• Gość: good son Re: Do good sona IP: *.filg.uj.edu.pl 22.08.01, 00:03
            Gość portalu: Paczek napisał(a):

> Gość portalu: good son napisał(a):
            >
            > > Jestem ponury i obrazalski. IC to pociag InterCity. Pzdr
            > > PS. Mniam... czy Twoja ksywka ma zasugerowac dojrzala, zmyslowa obfitosc T
            > wej
            > > cielesnej powloki? Przez caly dzien nie moglem przestac o tym myslec, pros
            > ze o
            > > rozwiazanie Tej zagadki.
            >
            > no cóż ,skoro się upierasz mówi sie trudno, przecież ja nie mam takiej
            > czarodziejskiej mocy żeby cię przekonac że jest inaczej ...
            > ps.dojrzała? w stopniu idealnym :) zmysłowa? hm tak mówia:) obfita? w pewnych
            > miejscach,w pewnych miejscach :):):)
            >

Na pewno jestes stuprocentowa kobieta - nawet przez elektroniczne zasieki potrafilas mnie wprowadzic
            w niebezpieczny stan rozmarzenia. Jak zauwazylem ponizej, pojawil mi sie juz konkurent ("Bigda idzie!"),
            ktorego jedyna - ale niestety istotna - przewage stanowi miejsce zamieszkania...
    • bigda Re: Poznam chudzielca z poczuciem humoru:) 21.08.01, 14:05
      Hejze, to ja jestem chudzielcem no i do tego z Warszawy. Tzn. nie do konca z
      wawy, ale mieszkam tu. A czemu tak Ci sie pofdobaja chudzielcy?
      bigda@poczta.gazeta.pl
      • Gość: Pączek Re: Poznam chudzielca z poczuciem humoru:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 07:46
        Gdybym wiedziała dlaczego podobają mi się chudzielcy, może mogłabym się pozbyć
        tej przywary, podobno odkrycie przyczyn to już połowa sukcesu:) A jak bardzo
        jesteś chudy???
      • Gość: Pączek Re: do good sona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 07:49
        a moim zdaniem jego przewaga polega na tym że posiada jakiś adres e-mail:)
        Pzdr:)
        • Gość: good son Re: do good sona IP: *.filg.uj.edu.pl 22.08.01, 11:50
          OK, wytrace lobuzowi te bron z reki: powiedzmy, ze moj e-mail to ltk@kki.net.pl
          • Gość: Pączek Re: do wszystkich:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 14:23
            • Gość: Pączek Re: do wszystkich:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 23:37
              Nie wiem czemu zjadło wiadomość, ach ta technika :)
              Wyjeżdżam na 2 tygodnie, jeśli nie będzieci mili chudzielcy podtrzymywać
              watku ,zniknie w sinej dali zanim wrócę :( Proszę windujcie go od czasu do
              czasu do góry:) I dziękuję za adresy, macie jak w Banku że się odezwę:)
              Do miłego za 2 tygodnie:Pa:):):)
              • Gość: good son Re: do wszystkich:) IP: *.filg.uj.edu.pl 23.08.01, 11:51
                czymże jest ten wątek bez Ciebie?!
                • Gość: Pączek Re: do wszystkich:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 23:08
                  Chyba dowowdem na to ,że zamiłowanie do chudzielców nie jest zbyt popularne :)
                  • Gość: good son Re: do wszystkich:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 23:59
                    i tu się cokolwiek mylisz, o Wirtualna Cearzowo Zmysłów! Wiem po sobie. Niestety, stosunkowo wiele dziewcząt
                    chętnych na mą cielesną powłokę odstrasza po krótkiej rozmowie obrzydliwa osobowość... ale jeśli Tobie
                    odpowiada fizyczny i psychiczny c(i)ałokształt mojej osoby... :-)
                    • Gość: Paczek Re: Do good sona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 23:46
                      Juz jestem a Ciebie nie ma,zaszyłes się w jakiejs pustelni z tęsknoty za
                      bratnią duszą???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka