tadeusz_ski.51 24.03.12, 15:55 są takie różne cuda, o których się filozofom nie śniło... Poniżej zamieszczę fotki, których pewnie nie widzieliście? To patrzcie i podziwiajcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Oto co można zobaczyć na niebie 24.03.12, 15:57 taką cudną mgławicę Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Oto co można zobaczyć na niebie 24.03.12, 15:58 i taką "oko kota" Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 a tu ... Oko Boga! 24.03.12, 16:07 i co, zdziwione i przestraszone? Tak, tak, Bóg widzi wszystko! Te wszelakie grzeszki.... Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: a tu ... Oko Boga! 24.03.12, 16:36 To żadna rewelacja, bo ona ma parę oczu patrzących w jednym kierunku a Tadziu pokazuje jedno na ziemi a drugie na niebie? Pewnie zezowaty?:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: a tu ... Oko Boga! 24.03.12, 17:46 tadeusz_ski.51 napisał: > ... > i co, zdziwione i przestraszone? > > > > Tak, tak, Bóg widzi wszystko! Te wszelakie grzeszki.... ---------------------- a ta przestraszona cos bardzo podobna jest do pani Renaty... tak sobie przypominam... Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Na Ziemi też mamy oko 24.03.12, 16:58 Tak wiele można dzięki satelitom różnym zobaczyć , i to nie tylko na Ziemi ,ale i w kosmosie. Ale takimi obserwacjami tylko wąskie grono osób jest zainteresowane. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Na Ziemi też mamy oko 24.03.12, 17:43 darima_ka napisała: > Tak wiele można dzięki satelitom różnym zobaczyć , > i to nie tylko na Ziemi ,ale i w kosmosie. > Ale takimi obserwacjami tylko wąskie grono osób jest zainteresowane. --------------------- Wiem, bo Wy wolicie się interesować pierdołami, jakieś głupawe serialiki, romansiki, Tuski i te inne gady a spojrzeć szerzej i wyżej to nie łaska?? A spojrzeć na Oko Boga to nie, bo strach, bo się wie ile się nagrzeszyło! Więc lepiej szybko zmykać i takich tematów unikać! Wiemy, wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Na Ziemi też mamy oko 24.03.12, 19:24 Ja nie grzeszę ,nie ma z kim Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Na Ziemi też mamy oko 26.03.12, 21:16 darima_ka napisała: > Ja nie grzeszę ,nie ma z kim ------------------ Wszystkie tak mówią a połowa zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_55 Re: A tu z Google dla wątpiących 25.03.12, 13:32 Aleś się Waść rozpisał! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: A tu z Google dla wątpiących 26.03.12, 21:14 Chciałem udowodnić, że zaszufladkowanie mnie jako seksomana jest nieuprawnione, fascynują mnie zarówno gwiazdy jak i dziury... Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: A tu z Google dla wątpiących 27.03.12, 08:11 piękne te zdięcia ......... a dziura dziurze nierówna ... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: A tu z Google dla wątpiących 27.03.12, 09:53 drugitiktak napisała: > piękne te zdięcia ......... a dziura dziurze nierówna ... -------------- ... noooo, podobnie jak szpara.... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 ... o kur... zapiał 27.03.12, 09:55 Znowu się dałem wciągnąć na tematy "dziurawe"... ale nic! Spokojnie, nie będę kontynuował! Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: ... o kur... zapiał 27.03.12, 17:34 Oczywiście, że Tadzio nie będzie kontynuował, ależ skąąąąąd! Ja Tadziowi wierzę a Wy? Hihihi...:D Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Jestem prawdomówny! 29.03.12, 10:24 darima_ka napisała: > Oczywiście, że Tadzio nie będzie kontynuował, ależ skąąąąąd! Ja Tadziowi wierzę > a Wy? Hihihi...:D ------------------------- Na dowód tego, zamieszczam specyficzną dziurę poniżej Odpowiedz Link Zgłoś