bananarama-live 15.08.13, 07:16 ... a ja proszę państwa, sam się rozwijam duchowo. Gotuję 2 jaja, parzę kawę plujkę w termosku , pichcę popkorna w mikrofali i wio nad wodę. Godzina ,dwie kontenplacji i wracam syty i uduchowiony. Można ? :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: Rozwój duchowy - mój 15.08.13, 08:25 bananarama-live napisał: > ... a ja proszę państwa, sam się rozwijam duchowo. > Gotuję 2 jaja, parzę kawę plujkę w termosku , pichcę popkorna w mikrofali i wio > nad wodę. > Godzina ,dwie kontenplacji i wracam syty i uduchowiony. > Można ? :] _______________________________________________. Mozna, wszystko mozna, ale w tym jest jedno wielkie "ale" alkoholik nie umie rozwijac sie duchowo w pojedynke...! (kontemplujesz, czy katem-plujesz...!?) ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Zorganizowałem sobie kółko terapii zajęciowej 15.08.13, 09:13 w garażu :] Składam rower jak Leszek z " Daleko od szosy " Szmelc, ale cieszy :-) Ostatnio od pijaka kupiłem dynamo za 2 zł Odpowiedz Link Zgłoś
grazkavita Re: Zorganizowałem sobie kółko terapii zajęciowej 15.08.13, 20:30 Super, że jest coś co lubisz robić, może potem na tym rowerze gdzieś pojedziesz , albo go komuś podarujesz i zaczniesz składać następny? Odpowiedz Link Zgłoś